Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?

Locuiesc în norvegia iar medicul meu in urma unor investigații mi a pus diagnosticul de anxietate si mi a dat sa iau acest Escitalopram Actavis, 1 tableta pe zi dimineata.
Problema mea este ca am luat dimineata si toată ziua m am simtit fără puteri.Intrebarea mea este, se poate sa l iau seara, având în vedere că ziua muncesc si pe deasupra mai am si un copil de 2 ani?
Problema mea este ca am luat dimineata si toată ziua m am simtit fără puteri.Intrebarea mea este, se poate sa l iau seara, având în vedere că ziua muncesc si pe deasupra mai am si un copil de 2 ani?
2 comentarii

Da, se poate ! Luati dupa ce ajungeti acasa !

Corect e să vorbești cu medicul care ți-a dat tratamentul, pentru că el este cel mai în măsură să schimbe sau să adauge ceva. Poate a avut o anumită gândire de ți l-a dat dimineața, și-atunci dacă discuți cu el poate îți mai dă ceva să te ajute dacă chiar e nevoie să-l iei dimineața, sau îți schimbă orele la care trebuie să-l iei.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 3Tratament cu Fevarin - episod depresiv major
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 2Antidepresive
- 3magneziu si medicatia psihotropa?
- 47Pregabalin.Lyrica.
- 10Cum se poate trata dependenta de anxiar?
- 5Va rog sa va spuneti părerea!
- 25Prozac bun in depresie insotita de anxietate?
- 7Xanax
- 4Anxiar cu olanzapina
- 2Stimulente periculoase - energizante și romparkin
- 10Anxietate generalizată
- 2Interactiune medicamente
- 3Gura uscata
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 3Schema tratament: Seroxat, Depakine, Rispolept
- 2Cortizol scazut
- 3întrerupere tratament psihiatric
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: