cum faci un barbat sa te iubeasca mai mult?

cum faci un barbat sa te iubeasca mai mult?
eu cred k nu ma iubeste asa cum merit, simt prea putina iubire din partea lui si vreau mai mult, vreau sa fie romantic...am nevoie de sfaturi!
eu cred k nu ma iubeste asa cum merit, simt prea putina iubire din partea lui si vreau mai mult, vreau sa fie romantic...am nevoie de sfaturi!
3 comentarii

Buna seara!.Ma numesc Silvia, am 21 de ani, sunt din Pitesti si STUDENTA ANUL I LA FACULTATEA ASISTENTA MEDICALA.Sunt purtatoare de VIRUS "B+D", am terminat tratamentul cu INTERFERON(PEGASIS)in Toamana anului trecut si mi-am refacut o mica reevaluare din care reiese asta:TGO-1323, TGP-556, WBC-6.17, HGB-10.8 si PLT-129 m-ar interesa sa aflu daca este MOTIV sau NU de ALARMARE.si care sunt VALORILE TRANSAMINAZELOR pentru CIROZA HEPATICA.astept un raspuns urget.Rog foarte mult si va multumesc pentru intelegerea si timpul acordat.
Cu stima DIN SILVIA NICOLETA, PITESTI!
Cu stima DIN SILVIA NICOLETA, PITESTI!

din pacate nu exista formule sau retete magice pt asa ceva., de aceea nu putem generaliza sau spune :fa si tu asta ca o sa mearga! fiecare cuplu are particularitatile sale. cel mai bine ar fi sa -i spui deschis la ce te astepti de la el doar sti:comunicarea este cea mai importanta intr-un cuplu!

http://www.damaideparte.ro/index.php/barbatul-tau-este-alegerea-ta/689/
poate o sa te ajute cumva :)
poate o sa te ajute cumva :)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ajutor! casatorie neconsumata
- 20De ce insala barbatii?
- 3feeling putin ciudat... intr-o relatie
- 81Dragostea ca pedeapsa
- 13Prietenul ma insela? De ce suna mai des?
- 3Un copil ar trebui sa faca relatia mai solida, NU???
- 4Ce se intampla cu sotul meu?
- 3Greutatea mea un obstacol in relatia noastra
- 32 ani de relatie paralela cu un alt barbat dupa 6 ani
- 3nu ma mai iubeste, un sfat va rog
- 21o relatie distrusa
- 3Imi place de ea, dar nu stiu daca ma place..plus de asta, am un stil...
- 4oare povestea se repeta?
- 6Ce drum să aleg?
- 9am 2 tentative de sinucidere va rog ajutati-ma ea nu intelege!!!!!copilul meu are 5 ani
- 7Efectele divortului asupra copiilor!
- 7sotul nu se mai simte atras de mine ca inainte.. ce sa fac?
- 10nu stie cum ma iubeste
- 5este nevoie de psiholog?
- 10Ce doare mai mult, infidelitatea sexuală sau cea emoţională?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: