de ceva timp ma confrunt cu ceva probleme de respiratie

10-07-2010
cecil
Nu este medic/terapeut
cecil
Buna ziua.Am 23 ani si de ceva timp ma confrunt cu ceva probleme de respiratie.Respir greu, parca nu as avea suficient aer, simt o presiune in cosul pieptului si presiunea parca urca spre gat.Cand respir cu dificultate simt o "haraiala" in gat.Am facut o spirometrie si a iesit buna.Problema e ca sunt insarcinata in 9 saptamani si cam de vreo 3-4 saptamani de cand au inceput simptomele sarcinii imi este si mai greu sa respir.Are vreo legatura?
Incotro sa ma duc, ce analize sa mai fac?E posibil sa fie astm?Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
10-07-2010, ora 16:23
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
când aţi făcut spirometria aţi făcut doar test simplu? sau şi de provocare cu anumite substanţe pentru a vedea cum se modifică spirometria- deci practic pentru a decide dacă e sau nu astm?
în sarcină mai mare dificultatea în respiraţie apare când creşte uterul şi presiunea în abdoment... dar nu de la început.
Ar putea fi astm după descrierea dvs, ar trebui consultat un pneumolog
0
10-07-2010, ora 16:30
cecil
Nu este medic/terapeut
cecil
Doar simplu test, si am facut-o la indrumarea medicului de familie care a presupus dupa simptome ca ar fi astm.Toate aceste simptome au inceput la scurt timp dupa ce am facut reumatism din pricina amigdalelor.E posibil sa fie si lipsa de calciu?Voi incerca la un pneumolog.Va multumesc frumos.
0
18-07-2010, ora 19:23
loredanadana
Nu este medic/terapeut
loredanadana
Tocmai pentru ca sunteti insarcinata va recomand mergeti la un medic homeopat cu experienta. Homeopatia ajuta la multe boli unde alopatia este neputincioasa. Va recomand un medic care practica homeopatia clasica si care are experienta ca. de ex. Dr. Gheoerge Jurj (TM), Dr. Dumitrescu Ioan (Buc)., Dr. Raceanu (Iasi), Dr. Ileana Randasu (Buc), Dr. Doina Pavlovschi (Buc), Dr. Silvia Nedelcu (Buc), Dr. Zainescu Laura (Brasov), Dr. Adrian Alecu (Tg-Mures). Adresele le gasiti in internet
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce sunt infecțiile respiratorii mai frecvente iarna
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  • Rolul vitaminei D în infecțiile acute ale tractului respirator la copii
  •