de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii
de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii, port si ochelari dar tot degeaba ametesc, ce este de facut oare sa fac si tensiune? v-as ruga sa ma sfatuiti ce sa fac.Va multumesc.
4 comentarii
Buna ziua! Ce varsta aveti? Care este prescriptia optica?
am 34 ani.
o.d-0, 50 /170
o, s-0, 50/16
inrest nu inteleg scrisul la diagnostic, acum 2 ani cand am fost prima data la control a zis d-na ca am o cornee groasa, anul trecut nu a mai zis nimic doar sa port ochelari,.acum nustiu de ce am tulburarile astea de vedere.
o.d-0, 50 /170
o, s-0, 50/16
inrest nu inteleg scrisul la diagnostic, acum 2 ani cand am fost prima data la control a zis d-na ca am o cornee groasa, anul trecut nu a mai zis nimic doar sa port ochelari,.acum nustiu de ce am tulburarile astea de vedere.
Buna seara! Iti recomand un nou consult oftalmologic cu cicloplegie, examen pol anterior, pol posterior, controlul TIO, camp vizual computerizat, eventual tomografie retiniana pentru aprecierea stratului fibrelor nervoase; Daca nu gasim o afectiune oftalmologica( si ametelile, de obicei, nu au o cauza oftalmologica ), iti recomand consult neurologic si RMN cerebral, investigatii sangvine screening: HL, VSH, glicemie, colesterol, TGP, TGO, uree, creatinina, acid uric;numai bine
Buna ziua.Va multumesc mult pt sfaturi sa aveti o zi buna.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 2vedere in ceata la distanta
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 8Lumina becurilor se vede in raze (pete), etc.
- 4Vedere in ceata
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 5vad o panza de paianjen cand sunt foarte obosit si stresat
- 3ochi inrositi si pete albicioase
- 1Batrana de 90 ani cu tulburari vizuale (halucinatii)
- 1intunecarea vederii
- 1Problema focalizare ochi drept
- 3trombocite mari
- 1probleme cu vederea
- 0Scotom
- 2Tremur vedere
- 1Văd încețoșat cu ambii ochi la distanță cu orice dioptrie
- 0Vedere încețoșată
- 5Flash uri de lumina in ochi
Mai multe informații despre: tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: