de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii
de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii, port si ochelari dar tot degeaba ametesc, ce este de facut oare sa fac si tensiune? v-as ruga sa ma sfatuiti ce sa fac.Va multumesc.
4 comentarii
Buna ziua! Ce varsta aveti? Care este prescriptia optica?
am 34 ani.
o.d-0, 50 /170
o, s-0, 50/16
inrest nu inteleg scrisul la diagnostic, acum 2 ani cand am fost prima data la control a zis d-na ca am o cornee groasa, anul trecut nu a mai zis nimic doar sa port ochelari,.acum nustiu de ce am tulburarile astea de vedere.
o.d-0, 50 /170
o, s-0, 50/16
inrest nu inteleg scrisul la diagnostic, acum 2 ani cand am fost prima data la control a zis d-na ca am o cornee groasa, anul trecut nu a mai zis nimic doar sa port ochelari,.acum nustiu de ce am tulburarile astea de vedere.
Buna seara! Iti recomand un nou consult oftalmologic cu cicloplegie, examen pol anterior, pol posterior, controlul TIO, camp vizual computerizat, eventual tomografie retiniana pentru aprecierea stratului fibrelor nervoase; Daca nu gasim o afectiune oftalmologica( si ametelile, de obicei, nu au o cauza oftalmologica ), iti recomand consult neurologic si RMN cerebral, investigatii sangvine screening: HL, VSH, glicemie, colesterol, TGP, TGO, uree, creatinina, acid uric;numai bine
Buna ziua.Va multumesc mult pt sfaturi sa aveti o zi buna.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1colobom irian, vitros primitiv si va vedea foarte slab
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 6in campul vizual apar: flocoane sub forma de puncte, linii, bastonase, mai opace sau transparente
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 4Vedere cu stelute
- 2vedere in ceata ochiul drept
- 5vad o panza de paianjen cand sunt foarte obosit si stresat
- 2ma doare capul si nu vad bine!?
- 4cateodata vad lucrurile mai mici decat sunt in realitate
- 1Ameteli, probleme de vedere.
- 1Vedere incetosata
- 8Neurooftalmologie - retinopatie diabetica - pierderea brusca a vederii
- 1incetosarea privirii cand clipesc
- 0Vedere încețoșată
- 1Linii in privire
- 1Pata ca o harta in campul vizual.