depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive | Forumul Medical ROmedic

depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive

34 comentarii 1 2
0
07-11-2014, ora 20:35
cora_2011
Nu este medic/terapeut
cora_2011
Prozac, am o rugaminte...te pot contacta pe email?deoarece mi.e frica sa merg la doctor k sa nu fiu interpretata gresit...n.am m.ai fost la control de ceva timp(medicul care ma trata a iesit la pensie si nu am apucat sa.i relatez si aceste ultime ganduri).
astept un semn de la tine.
Ms!
0
11-11-2014, ora 10:59
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna Cora

Imi poti scrie aici, pe privat.

Multumesc
0
17-11-2014, ora 06:05
cora_2011
Nu este medic/terapeut
cora_2011
Prozac,
Nu stiu cum se scrie pe privat, imi poti spune?
Sunt noua pe site...
Ms!
0
17-11-2014, ora 22:04
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Cora, trebuie sa mergi la medic, nu ai de ce sa ai probleme cu asta, programeaza-te la un medic psihiatru, te duci, ii explici problema si iti va da un tratament bun, de obicei se dau antidepresive tip SSRI gen Prozac, Cipralex, Zoloft, insa daca ai luat si nu merge, se mai dau si altele, de exemplu un anxiolitic foarte bun este Spitomin, mai functioneaza pe anxietate si Lamictal care la mine a luat anxietatea total in timp ce nimic nu a mers, desi l-am luat ca stabilizator de stare.
Discuta cu medicul optiunile astea si vezi ce spune, nu poti sa stai asa.
Eu m-am programat si am spus sincer 'domne doctor sunt bolnav, am aia si aia, va rog sa ma faceti bine', am fost la acelasi medic la care se duce si Prozac si a fost foarte bine, doar ca acela este in Bucuresti.
Spune-mi te rog ce tratamente ai luat pana acum.

Ca sa trimiti un mesaj lui Prozac, apesi pe numele ei acolo unde e rosu si apare un chenar unde scrie 'trimite un mesaj lui Prozac', scrii jos mesajul si apesi mai jos Trimite si aia e.
Iar ca sa verifici daca ai primit ceva, apesi in dreapta sus pe 'modificati profilul dumneavoastra', va apare undeva apoi 'Mesaje (1)' adica ca ai un mesaj, apesi acolo si vezi mesajul, daca e 0 in paranteza inseamna ca nu ai mesaje.
Daca mai ai intrebari, pune.
Adaugă un comentariu / răspuns
34 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul