Diagnostic greshit
Salutari dl., dna
ma numesc Mihai Bulucz si intrebarea mea este: daca vocile pe care le aud imi zic sa fac ceva corect, mai poate fi zis cum ca as fi bolnav de schizofrenie? De exemplu odata auzi o voce care a zis sa nu trec strada ca masina care vine o sa ajunga la mine inainte sa ajung de cealalta parte. Nu am trecut si soferul a accelerat. Ie deci vocea mia salvat viata !!!
Sau alta data a zis vocea pe cine sa pariez la un meci de fotbal. Deci am pus pariu cum zise vocea si am castigat!!!
Si exemplele pot continua
Uneori am senzatii cu ce sa fac si de nu le urmez patesc ceva rau!!!
ma numesc Mihai Bulucz si intrebarea mea este: daca vocile pe care le aud imi zic sa fac ceva corect, mai poate fi zis cum ca as fi bolnav de schizofrenie? De exemplu odata auzi o voce care a zis sa nu trec strada ca masina care vine o sa ajunga la mine inainte sa ajung de cealalta parte. Nu am trecut si soferul a accelerat. Ie deci vocea mia salvat viata !!!
Sau alta data a zis vocea pe cine sa pariez la un meci de fotbal. Deci am pus pariu cum zise vocea si am castigat!!!
Si exemplele pot continua
Uneori am senzatii cu ce sa fac si de nu le urmez patesc ceva rau!!!
1 comentarii
Aveti in prezent vreun diagnostic pus de un medic psihiatru sau asa vi se pare cum ca aveti schizofrenie?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 4sunt schizofrenica?
- 22Sunt oare bolnav de schizofrenie?
- 14nu prea ma pot impaca cu boala mea!
- 11cum putem sa-i ajutam pe cei din familie cu probleme psihice
- 34Sunt schizo si sunt suparata
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 5schizofrenie in perioada prodormala sau TAB?
- 10Episoade depresive, Elilepsie sau Schizofrenie
- 3schizofrenie... recomandati-mi un spital privat sau de stat
- 16Tulburare schizotipala, de compotament, sau schizofrenie?
- 18Fratele meu sufera de schizofrenie
- 6referate necesare pentru pensieinvaliditate de la schizofrenie
- 2Schizofrenie!Psihoze majore.
- 32Vreau sa fiu asistenta medicala. Sufar de schizofrenie, ma tratez.
- 10Cum se pune diagnosticul de schizofrenie ? Mi-e teama ca daca afla sefu ma concediaza
- 3Am nevoie de parerea sincera a unui psiholog va rog sa nu ma injurati sau certati
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: