Dieta sănătoasă ajuta in schizofrenie?
O alimentație sănătoasă ajuta in schizofrenie sau nu influențează cu nimic starea mentala și emoțională?
3 comentarii
intrebarea asta e redundanta... cred ca poti sa-ti raspunzi si singura la intrebare
ce as recomanda celor cu schizofrenie e sa ia supliment de complex de vitamne B.. complexul trebuie sa fie in doza mare de vitamina B. consulta-te cu dr pe directia asta. vezi daca stie ceva de eficienta complexului de vitamina B in tulburarile de schizofrenie. eu gasisem ceva documentatie pe tema asta care arata ca ajuta foarte mult B-urile
asa ca decat sa dai banii pe sucuri si ciocolata, mai bine ii dai pe un complex de B-uri... gasesti pe gnc punct com pucnt ro complex de B-uri in doze mari. doar ca e scump... ti-am trimis pe mail link catre produs... vorbesti cu doctorul tau despre el... e important sa ii arati dozele... ii explici ca sunt studii care arata ca in doze mari, B-urile ajuta si sa-ti zica ce stie despre teoria asta, eventual daca poate fi toxic sa iei o astfel de doza (vazi pe pagina respectiva care sunt dozele [pagina trimisa de mine in mesaj privat])
daca nu-i toxic, nu ai nimic de pierdut, decat un eventual pisu mai scump. incerci cateva luni si vezi cum te simti... 3 luni probabil ca e recomandat...
asa ca decat sa dai banii pe sucuri si ciocolata, mai bine ii dai pe un complex de B-uri... gasesti pe gnc punct com pucnt ro complex de B-uri in doze mari. doar ca e scump... ti-am trimis pe mail link catre produs... vorbesti cu doctorul tau despre el... e important sa ii arati dozele... ii explici ca sunt studii care arata ca in doze mari, B-urile ajuta si sa-ti zica ce stie despre teoria asta, eventual daca poate fi toxic sa iei o astfel de doza (vazi pe pagina respectiva care sunt dozele [pagina trimisa de mine in mesaj privat])
daca nu-i toxic, nu ai nimic de pierdut, decat un eventual pisu mai scump. incerci cateva luni si vezi cum te simti... 3 luni probabil ca e recomandat...
aici sunt comparate dozele de vitamine de la gnc big 150, dar si b-50mg (varianta mai ieftina si doza mai mica ca cealalta), cu dozele maxime permise de ministerul sanatatii din SUA
bit.ly/387y4HJ (e link catre google sheets)
bit.ly/387y4HJ (e link catre google sheets)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3schizofrenia se transmite ereditar?
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 5cred ca am schizofrenie. as avea nevoie de un sfat. multumesc
- 7viata mi se pare chinuitoare!
- 5Efecte secundare in urma consumului de Zyprexa
- 8frica persistenta!
- 5schizofrenie in perioada prodormala sau TAB?
- 6Caracteristica a depresiei sau schizofrenica ?
- 22Sufar de schizofrenie?
- 3Schizofrenic caut medic bun
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 2E adevarat?
- 0Schizofrenie grup suport
- 7Ingrijirea persoanelor cu schizofrenie
- 1Schizofrenie reziduala
- 2M-ar primi la Facultatea de Biologie sau Facultatea de Istorie daca am schizofrenie?
- 6Diagnostic gresit??
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 2Mă pot angaja pe utilaj greu
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: