dieta
as dori si eu o dieta personalizata sin partea unui nutritionist pt mentinerea greutatii de 47 de kg.am o inaltime de 173 de cm, 15 ani si fac sport
3 comentarii
Nutritionistul costa!
Sunt o gramada de reviste de unde poti afla o gramada de chestii despre silueta!
Sunt o gramada de reviste de unde poti afla o gramada de chestii despre silueta!
am pus aceasta intrebare in ideea k un nutritionist imi va spune cam ce alimente sa mananc pt varsta, inaltimea si greutatea mea pt ca sa ma mentin.am vazut pe forum si alte intrebari de acest gen si de aceea m-am gandit k cineva imi va raspunde.stiu ca nutritionistul costa iar in reviste nu gasesc vreun stil de alimentatie acre sa m-i se potriveasca pt ca toate sunt facute pt femei intre 20 si 50 de ani.
deoarece esti in crestere ar trebui sa mananci de toate.importanta e masura.mananca ce ai pofta...ciuguleste...mananca de multe ori pe zi, dar cate puti, bea 2 l de apa...deci nu te feri de nimic, paine paste dulciuri, ai nevoie de ele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete albe pe penis care nu dor
- 6vreau sa slabesc
- 5am nevoi de un medic nutritonist
- 40capsula de slabit - fara rezultat
- 10Sfaturi pentru tratare celulita (celulita pe abdomen si coapse)
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 8am incercat... incerc sa slabesc si nu pot
- 9Se poate slabi 1 kg in 7 zile?
- 5Propunere de slabire GRATUIT (program individual)
- 6Sunt insarcinata si sunt minora!
- 10Ce vrea de fapt de la mn?:((
- 1cum slabesti cand ai probleme cu stomacul
- 1110 kg - Cum scap de ele ?
- 10Sunt disperat
- 5Daca consum 4 litri de apa pe zi, mai mult lichide, supe, am sanse sa slabesc?
- 10Problema Penis
- 3Imi place de o fata dar nu stiu daca si ea ma place
- 6Stari Anxietate la 15 ani.
- 0Pierd masă musculară
- 14Obezitate - Trebuie sa slabesc 40 kg, neaparat.
Mai multe informații despre: Adolescentul Alimentatia la adolescent Slabirea Regimuri de slabire slabirea la adolescenti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: