Durere difuza spate-inghinala-testicul-picior, partea stanga

21-05-2008
LeoZao
Nu este medic/terapeut
LeoZao
De cateva luni am o durere difuza spate - inghinala - testicul - picior, in partea stanga. Nu ma doare tot timpul, ci numai cand fac efort sau din cauza frigului. Am fost la mai multe consulturi dar parerile sunt diferite si nu mai stiu ce sa cred. As avea nevoie de o parere de la cineva care s-a confruntat cu asa ceva sau de la un specialist. Va multumesc!
8 comentarii
0
19-06-2008, ora 00:00
bras
Nu este medic/terapeut
bras
completare...aceeasi problema, nu am consultat pe nimeni pt k nu stiu unde sa ma duc, am 23 de ani si nu am avut treaba cu spitalele pana acuma!la mine durerea de la piciorul stang a trecut la dreptul dupa aceea a disparut de la ambele picioare si ma dor testiculele(cel drept mai predominant)va rog mult un sfat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
05-05-2010, ora 16:19
mariusscarlat
Nu este medic/terapeut
mariusscarlat
Salut!de vreo luna de zile am o durere difuza testicul-inghinal-abdomen inferior-spate-picior(toate pe partea stanga).Repet durerea "infundata, surda"nu stiu cum sa o definesc, este mai mult o jena.La palparea testicului stang nu am costatat nici o modificare a formei sau a volumului si nici nu ma doare.Va rog mult daca se poate sa reveniti cu un sfat mi-ati fi de mare ajutor!!!
0
03-06-2010, ora 15:21
adishor_1986
Nu este medic/terapeut
adishor_1986
Salut mariusscarlat, aceeasi problema o am si eu. Ai reusit sa rezolvi ceva ?
0
18-07-2010, ora 20:09
dangul
Nu este medic/terapeut
dangul
Aceiasi problema o am si eu. Am fost la un chirurg care mi-a spus ca trebuie sa ma opereze de hernie. Cand am auzit am fost la alt doctor, tot chirurg, diagnostic orhiepididimita stanga. Tratament cu antibiotic si antiinflamator timp de 10 zile. Dupa ce am terminat tratamentul am fost la control si mi-a spus ca nu mai am nimic, dar totusi ma mai doare, i-am spus, mai putin cei drept. iar el a tinuto pe a lui ca nu mai am nimic si sa stau linistit.. asa cum v-am spus inca ma doare si am sa ma duc si la un urolog. Sfatul meu este sa mergeti la doctor(cred ca urologul este cel mai indicat) sa nu asteptati sa va faceti bine cu tratamente de pe net. Am sa incerc sa va tin la curent cu ce voi afla dupa ce merg si la un urolog, sau mai multi.
0
20-07-2010, ora 17:04
dangul
Nu este medic/terapeut
dangul
Astazi am fost la urolog si dupa ce i-am povestit ce am facut cu doctorul chirurg, aratandui si tratamentul urmat timp de zece zile, ma consultat si mi-a spus ca am urmat un tratament adecvat, explicandumi ca va trebui sa mai treaca o perioada pana ce epididimul se va vindeca complet, asa ca am hotarat sa astept sa vad cum mai evolueaza, cu speranta ca totul va fi ok.
0
19-06-2011, ora 18:33
alexpreda
Nu este medic/terapeut
alexpreda
sal si poti sa imi spui si mie ce tratament ti-a prescris pentru ca am si eu aceeasi problema...??
0
24-07-2011, ora 22:49
marius galati
Nu este medic/terapeut
marius galati
salut...eu am fost la chirurg pt ca ma durea in zona inghinala, cu jena la testicolul stang si uneori amorteala a piciorului stang...diagnosticul a fost...punct de hernie inghinala si am primit un tratament cu pastile plus o perioada de repaus complet...(totusi am mers la urolog, testicolul stang nu a suferit vreo modificare)... dupa app 3 luni de repaus, am facut miscare si durerea a reaparut, cu intensitate mare la scaun si la pozitia sezut...cred ca voi fi nevoit sa ma operez, desi nu s-a umflat nimic si nici nu s-a inrosit
0
09-03-2016, ora 12:30
Cossty
Nu este medic/terapeut
Cossty
Salut marius, pana la urma ce ti-au gasit ? Ce diagnostic a fost pana la urma ? Sanatate multa !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauze mai puțin evidente pentru durerea de spate
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  • Lovitură la/în testicule
  •