dureri de spate

Buna seara, de cateva luni am dureri lombare care coboara in zona fesiera si pe picior in jos, cu furnicaturi si uneori amorteli indeosebi pe partea dreapta, la inceput au fost mai rare, dar de vreo 3-4 luni s-au accentuat mai tare, la ora actuala fiind mai dese. In pozitie de repaus durerile sunt mai mici.Dar in ultimul timp mai precis de cateva zile au devenit chiar foarte mari mai ales in zona fesiera, mentionez ca lucrez doar in picioare.As dori sa-mi dati un sfat care ar fi cauza si ce as putea sa fac sa scap de aceste dureri. Va multumesc!
2 comentarii

Buna ziua!
Este vorba despre un sindrom compresiv vertebral, de tipul herniei de disc, datorat supra-solicitarii fizice (stat in picioare excesiv, eforturi supra-dimensionate).
Se impune o perioada de repaus cvasi-total de 6-8 saptamani, urmata de exercitii de kineto-terapie specifica coloanei lombare.
Un consult clinic la neurochirurg este salutar.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Este vorba despre un sindrom compresiv vertebral, de tipul herniei de disc, datorat supra-solicitarii fizice (stat in picioare excesiv, eforturi supra-dimensionate).
Se impune o perioada de repaus cvasi-total de 6-8 saptamani, urmata de exercitii de kineto-terapie specifica coloanei lombare.
Un consult clinic la neurochirurg este salutar.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Dureri toracice si de spate care apar si dispar
- 2tuse seaca, dureri in gat si culmea dureri in spate
- 0Pat cu apa, beneficii medicale
- 4dureri de spate partea stanga
- 24am tbc?
- 3Nefrectomie dreapta
- 0Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 0Durere de spate in zona lombara
- 0durere de spate si a umerilor
- 12Dureri lombare dupa ce am dansat la un chef
- 4Ma doare zilnic spatele
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 3de profesie sofer si are dureri de spate
- 1dureri de spate
- 1Nu-mi trece cu nimic durerea de spate.
- 1Durere spate, ameteala, caldura, slabiciune
- 6Rmn
- 0Durere de spate
- 1Durere de spate in urma unui efort fizic
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: