Episoade de Disfuncție Erectila la tanar 20 ani

08-06-2021
Spar
Nu este medic/terapeut
Spar
Buna seara
am doar 20 de ani si cu toate astea de vreo 2 luni mă confrunt cu niște probleme intime. Sunt destul de activ sexual, inainte de asta n-am avut niciodată probleme, actul mereu minim 20-25 de minute, erectia puternica si prezenta mereu cand aveam nevoie inclusiv dimineața la trezire si seara. Acum 3 luni am inceput sa am niste dureri la nivelul testiculelor, nu prea le-am bagat in seama. Acum 2 luni însa durerile s-au lasat in picioare si in organul genital si mi provocau o stare de înțepare oribilă. In momentul in care durerea s a lasat tare si in picior, am pierdut erecția. 2 săptămâni nu am avut absolut deloc. Am fost la 3 urologi si toti mi-au zis ca am doar un varicocel stang care insa nu arata atat de grav, dimensiunile testiculelor sunt ok si circulatia sangelui la nivelul lor la fel intrucat am facut si ecografie si analize de sange etc etc. Toti mi-au zis ca nu e niciun motiv pentru care erectia sa nu functioneze, doar daca problema nu e cumva din coloana lombară.
Zis și făcut, investighez lombarul si urmeaza sa fac un RMN. Dar ideea e că acum 3 saptamani mi s-a dat totusi de catre unul avanafil in caz ca vreau sa mi reiau viata sexuala. A functionat de minune si 2 saptamani nu am mai avut nevoie nici macar de avanafil pentru a obtine erectii puternice, de durată, doar o singura doza si ma deblocasem. Acum cateva zile insa, m-a lovit iarasi durerea in zona genitala alaturi de durerea laterala, in fese, in picior, si de data asta puternic si in lombar. Aceleasi simptome, erectie ioc, cand mai reusesc totusi sa o am “natural” fara pastile nu e de durata si la contact sexual provoaca ejaculare precoce.
Ce pot face ca pana imi recuperez spatele sa pot sa imi recuperez mai intai potența? Vreun tratament? Exista niste suplimente alimentare ? Niste medicamente care sa o faca sa isi revina permanent, nu doar temporar?
Eu spatele il voi trata dar medicul crede ca recuperarea o sa dureze, eu cu potența pot doar cu avanafil sa o mențin ok?
2 comentarii
0
16-06-2021, ora 09:07
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
E important să-ți rezolvi mai întâi problema medicală, pentru că orice durere provoacă stres, iar stresul influențează viața sexuală.
Potența are legătură și cu partea emoțională, nu numai cu cea fizică.
0
13-04-2022, ora 16:48
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Doamna doctor are dreptate, este important la moment sa va recuperati complet !
Pina atunci cereti medicului curant sa va sfatuie ce remedii simptomatice puteti folosi pentr a avea erectii la necesitate sau mai puteti utiliza variante surogate de sex (metode alternative ) asa ca sex terapia si relaxarea reciproca de catre ambii parteneri - nu este idealul pe care il doriti, insa va duce la mentinerea tonusului sexual !
succese va dorim si multa multa sanatate !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: