imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei

In fiecare saptamana imi apar cosuri doar intr-o anumita parte a fetei, in partea dreapta a barbiei. Sunt extrem de INESTETICE si in ciuda faptului ca am urmat tratamente recomandate de cativa dermatologi (crema Skinoren, geluri de curatare etc.) acestea continua sa apara mereu, de fiecare data in acelasi loc. Ce as putea face? Care ar putea fi cauza? (Am 25 de ani, deci am trecut de pubertate...).
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
2 comentarii

Este posibil sa i o infectie vaginala cu streptococ, e-coli sau enterococ.
Pentru asta, ai putea sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma, ca sa stii la ce este sensibila bacteria, in caz ca iese ceva.
Pentru recoltare, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare.
Deasemenea, pentru cosuri, ai putea sa te speli cu - visibly clear 2 in 1 wash/ mask - cauti pe net de unde este.
Se foloseste in doua feluri - poti sa te speli normal, evitand zona ochilor, sau poti sa il folosesti ca masca - punand putina crema pe fata uscata - direct pe cosuri, masezi putin si lasi sa actioneze cateva minute, apoi speli.
Scrie in instructiuni.
Nu face spuma deloc, este ca o crema dar mi se pare foarte eficient. Desi costa cam mult... ajunge pentru mult timp.
Se vad efectele chiar si dupa 2-3 zile.
Pentru asta, ai putea sa faci o analiza de secretie vaginala cu antibiograma, ca sa stii la ce este sensibila bacteria, in caz ca iese ceva.
Pentru recoltare, nu te speli in vagin si nu ai contact sexual cu 72 de ore inainte de recoltare.
Deasemenea, pentru cosuri, ai putea sa te speli cu - visibly clear 2 in 1 wash/ mask - cauti pe net de unde este.
Se foloseste in doua feluri - poti sa te speli normal, evitand zona ochilor, sau poti sa il folosesti ca masca - punand putina crema pe fata uscata - direct pe cosuri, masezi putin si lasi sa actioneze cateva minute, apoi speli.
Scrie in instructiuni.
Nu face spuma deloc, este ca o crema dar mi se pare foarte eficient. Desi costa cam mult... ajunge pentru mult timp.
Se vad efectele chiar si dupa 2-3 zile.

Merge mai mult pe ten gras.
Pe ten uscat, ar trebui pus doar direct pe cosuri, ca sa nu se irite in rest.
Pe ten uscat, ar trebui pus doar direct pe cosuri, ca sa nu se irite in rest.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Diane 35 impotriva acneei dar in acelasi beau si mult lapte dulce...
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 5fetita mea (2 ani si 4 luni) are spatele plin de bube!
- 12cosuri pe labiile mici
- 5Suplimentele nutritive si tratamentul pentru acnee
- 1acnee dupa intreruperea contraceptivelor
- 5Vitamina B Complex poate cauza acnee?!
- 3cosulete mici si rosii pe frunte
- 0Cosuri albe, mari pe scalp
- 1Cosuri|furunculi
- 1probleme cu acneea
- 0Acnee cu ganglion umflat!
- 9Tratament dermatologic acnee
- 1Acnee chistica, nici un doctor sau analiza nu are nici un raspuns
- 7Am acnee pe fata, in special pe frunte, am fruntea plina si nu stiu ce sa mai fac
- 2acnee severa pe fata(doar pe partea stanga) si pe piept in special
- 0Pete acnee
- 0Cosuri imflamate pe nas.
- 1Colagen și acnee?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: