imi tremura mainile, ma simt mai obosit, nu mai sunt la fel de atent

Buna, de la o vreme observa ca, atunci cand vreau sa fac un lucru, sa insurubez ceva, imi tremura mainile, ma simt mai obosit, nu mai sunt la fel de atent, daca fac ceva, dupa mai mult timp uit anumite lucruri. Ce credeti ca ar putea fi? E ca un fel de moleseala.e ceva grav oare ?
3 comentarii

Salut!
Va recomand sa consultati un medic internist care va va recomanda un set de analize de laborator si va va consulta corespunzator. In urma diagnosticului veti primi si o medicatie pe masura, important este sa respectati posologia si sa aveti incredere ca va veti face bine!
Puteti sa aveti o simpla carenta de minerale (in special calciu, potasiu si magneziu), sau de vitamine; nu trebuie sa va impacientati...consultati-va cu medicul si totul va fi bine!
Numai Bine
Va recomand sa consultati un medic internist care va va recomanda un set de analize de laborator si va va consulta corespunzator. In urma diagnosticului veti primi si o medicatie pe masura, important este sa respectati posologia si sa aveti incredere ca va veti face bine!
Puteti sa aveti o simpla carenta de minerale (in special calciu, potasiu si magneziu), sau de vitamine; nu trebuie sa va impacientati...consultati-va cu medicul si totul va fi bine!
Numai Bine

va multumesc mult, ma gandeam sa fac un CT si sa scap de ideea asta care-i mai urata decat toate.multumesc din nou pentru raspunsul acordat

Hristos a Inviat!
Va puteti face un computer tomograf si chiar si o rezonanta magnetica nucleara, este alegerea dvs, dar nu mai fiti nihilist (negativist), ganditi pozitiv.
Toate cele bune!
Cu multa placere,
NICK:)
Va puteti face un computer tomograf si chiar si o rezonanta magnetica nucleara, este alegerea dvs, dar nu mai fiti nihilist (negativist), ganditi pozitiv.
Toate cele bune!
Cu multa placere,
NICK:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme mari cu somnul. ajutor, va rog!
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 8tremurul mainilor
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 9Ameteala, oboseala, dureri de cap, senzatie de lesin
- 1ma simt pe zi ce trece obosita si slabita
- 3Simptome precum oboseala si lipsa de energie
- 4mi se zbate un deget
- 5Probleme mari la inghitit
- 7Exista un tratament pentru tremuratul mainilor?
- 4Nu reusesc sa ma mai gasesc pe mine
- 34Depresie nevroza
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 2De cateva luni nu mai pot alerga si nici sa cobor scarile
- 4ce poate sa fie?
- 3oboseala de 4 luni, in urma unui sifilis
- 0Scleroza multipla
- 0Duere de cap, stare se oboseală, atacul cerebral?
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: