ma gandesc la fostul desi am iubit

28-04-2015
lorelei8
Nu este medic/terapeut
lorelei8
Buna seara, va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat specializat. am 30 de ani si in urma cu doi ani am avut o relatie cu un barbat cu 10 ani mai in varsta decat mine. El a fost casatorit si avea un copil care sta cu fosta si pe care el nu il putea vedea. Asta il durea f tare..dupa aproape un an de relatie ne.am despartit pt ca el a plecat in italia la munca, nu isi gasea nimic in tara si a primit o oferta de acolo. Ne.am despartit pt ca a plecat, cu toate ca el zicea ca ar vrea sa vin cu el acol insa mie mi.a fost frica.au trecut doi ani de atunci si de 6 luni eu sunt cu alt barbat de aceeas varsta cu mine. Il iubesc pe actualul, dar nu am incetat sa ma gândesc la fostul. Cu fostul era o conexiune pe care nu am avut.o cu nimeni cu toate ca actualul imi ofera multe lucruri pe care poate nu le.as fi avut cu fostul, insa nu am cum aa stiu asta..nu vreau relatie cu fostul, dar ma tot gândesc la el si ma gândeam sa ii scriu...mi.e frica sa fac asta, dar parca altfel nu m.as linisti...ce ma sfatuiti sa fac? Ma tot gândesc la asta de cateva zile si nu stiu ce se intampla cu mine, de ce dontr.o data au aparut toate aceste gânduri...va rog mult sa ma ajutati sa ia decizia corecta...mulţumesc!!!
4 comentarii
0
28-04-2015, ora 08:29
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Luati legatura cu fostul partener pentru ca relatia a fost suspendata in timp. Este necesar un "ritual" de incheiere a relatiei fiindca inteleg ca acesta inca nu a avut loc.
Ma gandesc la importanta de a incheia acest ghestalt.
0
28-04-2015, ora 09:31
lorelei8
Nu este medic/terapeut
lorelei8
Va mulţumesc mult pt răspuns. Înainte ca el sa plece i.am trimis un mail ai i.am spus cat de tare sufăr si mi.am exprimat furia ca a decis sa plece in alta tara. A fost o decizie de moment, cred ca in sufletul meu vroiam sa ii arat cat de mult îl iubesc si ca îmi doresc sa nu plece. I.am zis cat ma doare si ca in acel moment nu puteam sa fiu doar amica lui căci dragostea era prea mare. I.am zis sa mă caute când va vrea ceea ce vreau si eu. Nu am primit răspuns si înainte sa plece i.am scris dar fără rezultat. Îmi pare rau de acel impuls poate ca l.a durut mult prea mult..nu stiu ce a fost in mintea lui dar de atunci mă gândesc neîncetat la el...poate ii voi scrie măcar sa stiu ca e bine. Dypa cum spunem am un iubit si nu îmi doresc o relatie cu fostul dar e ceva înăuntrul meu ce ma macina.va multumeac mult pt răbdare si sfaturi
0
29-04-2015, ora 18:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Copii,

Feriti-va de relatiile sexuale in afara casatoriei.
O fata se implica in special sufleteste iar aceste ganduri la fostele relatii va vor tulbura de-a lungul casatoriei.

Este bine sa va pastrati curata atat trupeste cat si sufleteste pt sotul dv.
Lucru care e valabil si pt el.
-*

(*modificat de admin)
0
04-05-2015, ora 11:00
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
cred si eu Lorelai ca nu strica un "˜ritual de despartire"™ dupa cum sugereaza colega, insa poate completat cu o clarificare a propriilor tale ganduri si asteptari, in cadrul unei sesiuni de psihoterapie individuala?
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata de cuplu si familie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul