Mama a inceput sa exploareze blocul, sa sune la politie, doarme afara, lasa totul deschis | Forumul Medical ROmedic

Mama a inceput sa exploareze blocul, sa sune la politie, doarme afara, lasa totul deschis

25-03-2008
lalaamalia
Nu este medic/terapeut
lalaamalia
Sunt o tanara de 27 de ani care are probleme cu mama mea. A inceput sa umble pe stazi zicand ca o sa explodeze blocul unde sta, sa sune la politie si la gaz si pe tot locul, vb fara ea, eu sunt in alt oras si nu stiu ce sa fac ca mie frica sa nusi faca rau, doarme afara, pleaca de acasa si lasa tot deschis, oare e ceva grav? a dus o viata mai grea si a ami facut crize de astea dar injura numai pe vecini si lumea de pe drum dar acum e mai rau. astept raspuns urgent va rog, pt ca nu stiu ce sa fac si la cine sa apelez. multumesc
5 comentarii
0
25-03-2008, ora 00:00
arten
Nu este medic/terapeut
arten
salut! este evident ca mama dvs trebuie sa consulte un psihiatru, pana atunci incearca sa-i dai niste sedative.
0
25-03-2008, ora 00:00
pirina
Nu este medic/terapeut
pirina
Da, la psihiatru dar ar trebui luata in considerare si alta varianta. Mergeti la un preot bun cu dinsa - in cazul in care credeti in asa ceva, caci de multe ori preotul este cel mai bun psihiatru. Sanatate!
0
26-03-2008, ora 00:00
Crisu24
Nu este medic/terapeut
Crisu24
este clar ca mama dumneavoastra prezinta semnele unei boli psihice, va recomand consultarea unui specialist pentru a determina gradul de inaintare a psihozei. de asemenea va recomand tratamentul acasa si nu in spitale.
0
26-03-2008, ora 00:00
lalaamalia
Nu este medic/terapeut
lalaamalia
multumesc mult, imi dau seama ca e o boala psihica dar nu asculta deloc, am sunat si la salvare si au duso al spital iau dat un calmant, si nimic altceva si au lasato acasa, nu intele doctorii din romania, ea nu vrea sa mearga nicaieri iar sedative nu se dau nimic fara reteta. O sa incerc sa o duc la un psihiatru privat so interneze un pic si apoi sa ne dea ceva tratament.Multumesc tuturor si Dumnezeu sa ne ajute.
0
07-04-2008, ora 00:00
Karuna
Nu este medic/terapeut
Karuna
Medicul de familie poate sa faca o trimitere la un serviciu de specialitate.Cred ca e cea mai sigura solutie, deoarece in acest mod, psihiatrul ii poate stabili un diagnostic exact, si un tratament adecvat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: