Nas infundat, respiratie diminuata

816 comentarii 1 2 ..... 27 28
0
10-04-2018, ora 20:49
Adrian BOA
Nu este medic/terapeut
Adrian BOA
Am 33 de ani si lucrez la Londra de 1 an si 6 luni.
De 3 luni simt.ca nu mai respir bine si, totodata, mi se formeaza Des flegma in spatele nasului. Cand trebuie sa inghit flegma din nou simt lipsa ear.
Doctorita de family m-a trimis la analize Sange, raze pkamani si au resit bine. Spune.ca am anxietate si iau Citalopram.
Respiratie dificila si hipersalivatie sunt in legatura?
0
30-07-2018, ora 16:13
valentin_83
Nu este medic/terapeut
valentin_83
Buna ziua. Demult cu 5 ani in urma m-ati ajutat sa tratez o sinusita cronica cu un tratament universal(protargol +inhilatii cu flori de musetel). Va sunt recunoscator foarte mult. Dar acuma a aparut alta problema. Am inteles ca aveti cunostinta si in gastrologie. Ma chinui de mai multi ani cu dureri de stomac si slabiciune neexplicabila. In urma mai multor investigatii (edoscopie, ect)am fost diagnosticat cu ulcer duodenal care a fost tratat de mii de ori cu antibiotici si antiacide, polip la vizica biliara care nu se trateaza. Am ajuns la concluzia ca am o boala care nici nu prea este descrisa in medicina si anume insuficienta sfincterului biliar. In literatura este descrisa deschinezia her si hipo activa dar in ambele cazuri este cauzat de spasmul sfincterului oddy care nu se deschide. La mine este invers, sfincterul oddy nu se inchide, respectiv niciodata vizica biliara nu se alimentiaza, sucul biliar se elimina direct in duoden si respectiv roade peretii stomacului de unde si apare gastrita si ulcer iar vizica biliara este infectata. Cind ajunge mincare in duoden nu are cu ce fi prelucrata. La moment primesc Ginseng si Eleuterococcc ceai pentru a ridica tensiunea poate si tonusul muscular al sfincterului Oddy. Poate ati intilnit asa o boala rara si cum ce se trateaza. Va rog sa nu raspundeti ca sa ma consult cu medic gastrolog sau chirurg deoarece am fost la ei de 10 de orii. La probleme complicate singur dumnezeu ne da solutii simple...Mersi mult pentru raspuns inca o data!!!
0
18-10-2018, ora 21:30
bengescudelia
Nu este medic/terapeut
bengescudelia
Bună ziua băiețel 1 an jumate nu prea are muci dar se înfundă apoi i vine în gat o secreție și tușește mai mult noaptea ce pot sa-intra dau
0
19-11-2018, ora 03:08
Stefan Gabriela
Nu este medic/terapeut
Stefan Gabriela
Buna ziua am și eu nevoie de un mare răspuns !
Acum 7 luni aveam ca un coș în nas și apoi am simțit
Ca și când era o carne crescută acum am o mare umflatura nu ma doare deloc doar ca noaptea îmi afectează foarte tare respirația și ziua sunt alergică la ori ce strănut și ma ustura ochi asta Find ziua !! Ma gândesc dece am așa ceva doar într-o nară și nu în ambele dacă ar fi fost polipi ma ușuram dar îmi este frica sa nu fie altceva !
0
03-06-2019, ora 18:59
Cristina Maya
Nu este medic/terapeut
Cristina Maya
Buna ziua. Am o fetita de 5 ani si imi raceste destul de des. Am observat ca desi racelile trec la un moment dat ramane totusi un nas care il fosaie mereu(impinge aeru ca si cand ar vrea sa scoata ceva). Cand o pun sa sufle iese mucusori galbui la culoare si ies usor, dar revin la loc destul de repede. O alta problema ar fi respiratul pe gurita. Desi am mers in nenumarate randuri la ORL, a fost investigata superficial folosindu-se doar otoscopul si zicand ca e normal, ca asa sunt copii mici, ca au polipi. Dar mie mi se pare ca si amigdalele sunt mari.(despre asta nu mi s-a zis nimic, e o observatie a mea) As vrea sa va intreb daca ar fi nevoie de o investigatie suplimentara si cu un alt aparat. Alt simptom nu mai are. Nu face febra, nu tuseste, mananca normal si este energica. Va multumesc.
0
19-09-2021, ora 02:27
Dragota ioana
Nu este medic/terapeut
Dragota ioana
Buna seara va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine, deoarece nu mai stiu cum sa procedez. Am doi copilasi unul 3.5 luni respectiv 1.7 luni. Probl mai mare este cel de 3.5 luni. De doi an tot intr- o raceala o tine, abia reusim sa tratam si maximm 2 sapt si iar o luam de la capat. Am fost la peste 10 pediatri fara nici o rezolvare. Singura data cand ne-a tinut mai mult fara raceala maxx o luna a fost dupa tratamentul lui domnul Miu Nicolae ( picaturi cu biseptol, prospan si schema de imunitate pe 3 luni cu izoprinoze si bronhovaxom suntem la a doua luna ) dar atat cum ziceam maxim o luna. Incepem cu stranut, apoi nas infundat dupa secretii galben/ verzuri si ff consistenti, apoi tusa superrr urata de care scapam fff ff greu.A fost operat si de polipi acum 6 luni dar tot la fel suntem singura dif este ca nu mai sforaie si nu mai sta cu gura deschisa. La gradi il duc 3 zile si o sapt acasa. In max 2 zile ia si cel mic doar la el este ff pronuntat nasul infundat si cam 80% din timp are o respiratie ca pisica ce toarce, fie ca e racit fie ca e bine, fie noapte fie zi. Am fost la medic cu el si la orl a zis ca are polipi dar nu ingrijoratori si sa il bag cat mai multa apa in urechi cu dus/ siringa sa ii elimine ceara din urechi. Poate fi o probl alimentatia / imunitate scazuta?? Le tot spun La fiecare in parte ca nu manaxa mai nimic copii si au de mulye ori o masa pe zi in rest lapte, efectiv nu ma cred deoarece se uita la aspectul lor 18 kg respectiv 13kg . Acasa Nu manca carne / peste, legume, supe/ ciorbe mancaruri gatite gen tocanite.. mai simplu este sa zic ce manca ( paste quatro formaggi, cus cus singurul gatit si cartofi prajiti atat). Mamaliga.. mazare.. chestii devgenu absolut nkmic. La gradi zice ca manaxa dar acasa niciodsya. Cu ce pot trata racelile astea permanente, secretiile nazare, tusea?? Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns
816 comentarii 1 2 ..... 27 28

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Complicațiile rinoplastiei
  • Inhalațiile cu aburi nu ameliorează congestia nazală cronică
  • Experții avertizează asupra folosirii decongestionantelor nazale la copiii mici
  • Părul din nas - cum îl gestionăm corect medical
  • Să înțelegem rinoreea și congestia nazală
  •