Nefrectomie stanga.. pot sa am un copil?

21-08-2008
amma
Nu este medic/terapeut
amma
Am 24 de ani si am fost operata la rinichiul stang, adica diagnostic nefrectomie stanga laparascopic, si ce regim trebuie sa tin, pot sa nasc un copil cu un singur rinichi?
6 comentarii
0
02-10-2008, ora 00:00
bursucel26
Nu este medic/terapeut
bursucel26
buna...vreau sa precizez ca nu sunt doctor deci iti spun si eu ce stiu..oricum du-te la un medic neaparat in cazul in care vrei sa ai un copil in situatia ta..bun..acum un pic de regim trebuie sa tii dar nu unul drastic..sa nu exagerezi cu dulciurile, sa bei multa apa...2l pe zi apa ajuta la eliminarea toxinelor..e foarte important..uf sunt multe de spus...iar faptul ca vrei sa ai un copil, ei bine...rinichii sunt foarte importanti..asa dar te rog sa vorbesti cu un doctor!!!am auzit ca e un pic cam riscant sa ai copii avand un singur rinichi..deoarece rinichii fac un efort mare..iar tu avand doar unul..nu vreau sa te sperii dar e bine sa fi supravegheata de un medic, ceva mai mult ca intr-o sarcina normala..sunt lucruri care necesita persoane de specialitate...nu te juca cu viata..consulta mai multe pareri cel putin 3.eu am probleme cu rinichii si nu-ti doresc.te pup si multa bafta!
0
30-10-2008, ora 20:17
mikelle
Nu este medic/terapeut
mikelle
draga mea ce vreau sa-ti spun e ca eu am 27 de ani si m-am nascut cu un singur rinichi si acela malformat, lucru pe care l-am aflat acum 9 ani si de atunci am facut 2 copii nu ca au vrut medicii ci ca mi-am dorit foarte mult.. asa ca conteaza foarte mult cat iti doresti acest lucru si ce esti dispusa sa faci penteu asta.si acum sunt la fel de sanatoasa ca acum 9 ani.si sper ca mult mai multi de acum incolo
0
28-11-2008, ora 12:33
amma
Nu este medic/terapeut
amma
va multumesc mult ! astept si alte pareri...poate un medic specialist o sa-ma ajute, ce regim trebuie sa tin, si multe alte.ce pot sa fac daca asta este viata mai bine zis asta este soarta, ca daca te nasti cu un rinichi asta este...nu pot sa schimb nimic...bine ca am aflat acuma ca poate era si mai rau mai tarziu, va doresc multa sanatate si P.S. sa aveti grija de rinichi!
0
27-01-2009, ora 13:53
poli
Nu este medic/terapeut
poli
draga mikelle as vrea sa vorbesc cu tine, sunt in aceiasi situatie adica mi-a fost scos rinichiul stang si mai vreau foarte tare un bebe. am deja un copil de 4, iar eu am 34. Medicul ginecolog i-mi spune sa stau cuminte.
0
31-01-2009, ora 18:58
mikelle
Nu este medic/terapeut
mikelle
buna poli daca vrei sa vb. scrie-mi -
0
26-01-2018, ora 12:33
Mary2
Nu este medic/terapeut
Mary2
Buna ziua..daca sunt operată de rinichi (nefrectomie) si sunt însărcinată cum pot naste...e indicat natural s-au trebuie cezariana?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Obiceiuri nocive pentru rinichi și cum îți poți proteja rinichii
  • Verificarea rinichilor - analize, teste și investigații (explicare rezultate rinichi)
  •