Nu pot avea scaun decat cu ceaiuri sau cu laxative

06-02-2010
andra1010
Nu este medic/terapeut
andra1010
Am o problema. Nu pot avea scaun decat cu ceaiuri sau cu laxative. Nu stiu care ar putea fi problema. Daca exista un tratament pt asta sau este cineva cu aceasi problema asemanatoare cu e mea va rog sa ma ajutati :((
25 comentarii
0
06-02-2010, ora 22:06
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă Andra,

Vă rog să-mi răspundeţi la următoarele întrebări (dacă doriţi):

- De cât timp sunteţi constipată?
- Aţi abuzat mult timp de laxative şi ceaiuri cu efect laxativant?
- Aţi avut perioade când aţi ignorat nevoia de a merge la toaletă?
- Aveţi o alimentaţie bogată în fibre şi fluide?
- Există şi alte simptome care coexistă pe fondul acesta de constipaţie (dureri stomacale şi intestinale, gaze intestinale, hemoroizi, tenesme (dureri anale), indigestii, inapetenţă (lipsa poftei de mâncare), etcetera).
- Suferiţi de vreo condiţie medicală digestivă diagnosticată de un medic?
- Dacă nu vă administraţi un laxativ (chiar şi ceai), cât timp nu aveţi scaun? (întrebarea este valabilă doar dacă aţi făcut acest test).


Cam atât. Dacă mai aveţi ceva important de adăugat, vă rog, nu ezitaţi.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
07-02-2010, ora 11:35
andra1010
Nu este medic/terapeut
andra1010
Ma constip mereu daca nu beau ceaiuri sau nu iau pastile cu efect laxativ. Problema aceasta a aparut din primavara, cred ca prin luna mai. Pana atunci nu dadeam importanta prea multa, desi ma constipam. Datorita acestei constipatii au aparut fisurile anale si durerile in timpul eliminarii fecalelor. Nu "ratez' niciodata ocazia de a merge la toaleta, tocmai din cauza faptului ca nu se intampla prea des:) si cand simt ca trebuie sa merg, o fac. Alimentatia mea nu e bogata in fibre... si nici nu beau 2L de apa pe zi. Daca nu beau ceai e posibil sa nu am scaun aproximativ 4 zile. si ma simt balonata in acest timp. Nu sufar de vreo boala constatata de un medic. Adica...nici nu am facut vreo analiza de acest fel ca sa stiu. Am mers pe ceaiuri si acum am auzit multe persoane care au incercat ColonHelp. Credeti ca e o idee buna sa incerc si eu??M-ar ajuta cu ceva?

Multumesc!
0
07-02-2010, ora 17:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Vă mulţumesc pentru răspunsuri. ColonHelp este foarte bun. Cumnatul meu îl foloseşte (şi el se constipa) şi are scaun regulat, nu mai are probleme digestivo-funcţionale. Vi-l recomand cu multă căldură. Este puţin costisitor, dar dacă este folosit conform instrucţiunilor sale, beneficiile nu se vor lăsa aşteptate. Rezultatele se vor evidenţia în decursul a maxim 2 săptămâni, timp în care, ingredientele sale active vor reface tranzitul intestinal, vor aduce un aport de nutrienţi specifici şi, astfel, vor uşura evacuarea materiilor fecale.
De asemenea, un consult homeopat este indicat, dar doar dacă rezultatele obţinute cu ajutorul ColonHelp-ului, nu vi se par cel puţin suficiente.
Foarte important! - nu consumaţi ceaiuri şi laxative concomitent cu ColonHelp.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
P.S. Vă rog să consumaţi şi lichide suficiente, minim minimorum 1 litru (de preferat ar fi 2 litri). Alimentaţia lipsită de lichide suficiente, poate să reducă efectele pozitive ale ColonHelp-ului. Ţineţi cont de acest aspect!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
12-02-2010, ora 19:40
andra1010
Nu este medic/terapeut
andra1010
Tocmai mi-am cumparat ColonHelp si dupa nici 3 zile am vazut diferente:)

Va multumesc pentru sfaturi ;)
0
13-02-2010, ora 18:18
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Perfect, mă bucur pentru dumneavoastră. Continuaţi administrarea, şi veţi reuşi să vă restabiliţi funcţionalitatea intestinală şi nu numai. Doamne ajută!

Cu multă plăcere şi respect,
Mr. Nick;)
0
19-02-2010, ora 16:13
lenya
Nu este medic/terapeut
lenya
Buna Nick, sper ca esti ok.
de unde se poate cumpara ColonHelp si cat costa daca stii.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
0
19-02-2010, ora 23:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna, d-nă Lenya!

Puteţi cumpăra produsul Colon Help accesând colonhelp.ro (îl puteţi comanda sunând la numărul pus la dispoziţie pe site sau completând un formular electronic) sau accesând orice alt magazin on-line care are în portofoliul său acest produs (pe siteul oficial este mai avantajos, pentru că produsul vă poate fi transportat prin curier, în regim gratuit, până la finalul lunii Februarie. Decizia vă aparţine). Costă 129 de Ron.
Sunt foarte ok, vă mulţumesc pentru întrebare.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Post Scriptum - Întrebarea dvs. m-a determinat să-mi aduc aminte de faptul că, vorbind cu dvs. mai demult, v-am promis că vă voi concepe o schemă terapeutică pe bază de esenţe florale Bach. Din păcate, nu pot. Pentru a concepe o astfel de schemă cu acurateţe mare, am nevoie de simptomatologia fizică şi, atenţie, şi de cea morală + semnalmente facialo-caracteriale (gesticulaţii, grimase, reacţii directe la factori de stres (hiperemotivitate în cursul interogaţiei, seriozitate extremă sau frivolitate, ticuri (scărpinat, mişcat din picioare, etc.), un tip de tipologie cognitivo-comportamentală integrativă). Astfel de amănunte sunt necesare, pentru a completa anamneza cu detalii, pe care persoana afectată, nu le poate observa sau nu-şi doreşte să le evidenţieze, dar care pot fi observate de persoana care concepe schema terapeutică; anamneza incompletă poate conduce la alegerea eronată a remediilor (un simplu remediu recomandat greşit poate să producă dereglări semnificative şi poate denatura tot efectul pozitiv aşteptat). O astfel de carenţă informaţională poate fi eliminată doar prin contact direct (trebuie să consultaţi un terapeut cu competenţe în terapia florală Bach şi să mergeţi la un consult), iar acest contact direct, nu a fost posibil între mine şi dvs (nu-mi pot permite să vă fac rău, sunt incapabil de aşa ceva, nu asta îmi doresc de la activitatea mea umilă). Recomand "ceva" doar dacă în balanţa recomandării respective, beneficiile sunt net superioare efectelor adverse şi practica nu prezintă riscuri. Am uitat să vă expediez prin e-mail această decizie, vă rog să mă iertaţi. Cred că aţi aşteptat...în zadar, iertaţi-mă!
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu ce aveţi nevoie în viaţă :)


Cu respect şi simpatie,
Mr. Nick;)
0
22-02-2010, ora 20:58
bianca_bya
Nu este medic/terapeut
bianca_bya
as avea nevoie de o parere...de cativa ani, aproximativ 9, mi-am dat seama ca ies foarte greu si foarte rar cu scaunul, adica daca dupa o saptamana jumate nu reusesc, trebuie sa iau laxative, chiar si atunci greu isi fac efectul si mentionez ca am unele dureri intestinale, foarte dese, si insuportabile, cateodata nu-mi pot misca picioarele, simtind ca ceva se rupe...si ma umflu in burta foarte tare, zilnic ma doare burta dar e suportabil, deja m-am obisnuit. doar atat, ar fi nevoie de vreun consult? sau tratament?
0
23-02-2010, ora 09:47
lenya
Nu este medic/terapeut
lenya
Multumesc pentru raspuns Nick.
Da am asteptat mail despre terapia florala Bach pana cand n-am mai asteptat :-)
Stai linistit nu e nicio problema.
O zi buna.

Bianca_bya nu sunt specialist insa ti-as recomanda un consult, chiar o colonoscopie.
Este cam mult o saptamana jumatate fara scaun. Poate produsul indicat mai sus de Mr. Nick ( Colon Help) te poate ajuta si pe tine.
Numai bine!
0
23-02-2010, ora 23:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!

D-nă Bianca_bya, dvs. aveţi nevoie de un consult gastroenterologic (medicul va fi nevoit să vă facă o endoscopie digestivă superioară şi inferioară şi chiar o irigografie, dar totul depinde de considerentele medicului specialist).
ColonHelp vă poate ajuta, dar în situaţia dvs., acest produs poate fi contraindicat (ColonHelpul normalizează peristaltismul intestinal, ceea ce poate produce direct sau indirect unele dureri mai mult decât insuportabile, dar numai în cazul prezenţei unor afecţiuni inflamatorii (la dvs. o astfel de inflamaţie poate fi prezentă, de aceea v-am recomandat mai întâi consultul medical).
Deci, consultaţi un medic gastroenterolog.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)


Cu respect,
Mr. Nick;)
0
24-02-2010, ora 00:03
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
D-nă Lenya,

Îmi pare foarte rău (efectiv am uitat, dar...n-am nicio scuză). Am foarte multe responsabilităţi, ceea ce mă face să uit câteodată (cel mai frecvent uit ceva legat de mine, foarte rar de ceilalţi, dar, după cum am precizat, foarte rar nu înseamnă niciodată).

Toate cele bune şi multe împliniri pe toate planurile :)
Cu iubire,
Mr. Nick;)
0
28-02-2010, ora 18:34
ralucaserban02
Nu este medic/terapeut
ralucaserban02
BUNA, NICK!
AS VREA SA STIU SI EU DACA ACEST COLONHELP ESTE RECOMANDAT IN CAZUL SINDROMULUI DE INTESTIN IRITABIL CU PREDOMINATA DIAREE. ASA AM FOST DIAGNOSTICATA.
MULTUMESC MULT DE TOT PENTRU EVENTUALUL RASPUNS:)
0
01-03-2010, ora 08:59
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată d-nă,

Da, este foarte eficient şi pentru înlăturarea neplăcerilor cauzate de colopatia funcţională (colonul iritabil). Ideal ar fi, ca pe lângă acest produs naturist, să luaţi şi un produs cu acţiune antispastică selectivă, care să acţioneze asupra musculaturii netede a tractului digestiv (de pildă, Spasmomen), dar numai cu recomandare medicală.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
P.S. La mulţi ani!
0
09-03-2011, ora 15:41
asdera
Nu este medic/terapeut
asdera
Buna!

Eu sincer m am temut sa folosesc ceva fabricat in Bangladesh...sau unde e fabricat ( e greu de gasit producatorul si pe Google)
Sora mea mi a trimis din Germania cateva cutii de Stimulance, pe care le a recomandat ginecologul ei.
Pana acum sunt multumita ; pun cateva lingurite in ceai, suc, iaurt sau pur si simplu in mancare( piure sau sosuri) si am scaun zilnic.

Sanatate multa si voua
0
01-11-2011, ora 17:00
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Buna Ziua Dle Nick. de citeva luni de zile sufar de o constipatie continua. ce-i drept am inceput sa am problemele dupa o cura de tratament cu ciprofloxacin. dupa asta mi-am descoperit si o tiroidita, deci din cite am inteles constipatiile in cazul tiroiditei in perioada de recuperare sunt normale. astazi am fost la ginecolog si am ovarele inflamate, iar fac tratament cu atibiotic intravenos. cu 14 zile in urma am luat Levoximed pentru ca urologul mi-a zis ca e vorba de o cistita acuta, cistita de fapt era provocata de problema cu ovarele. deci sa revin la problema initiala. am scaune nergulate, groase si dureroase. pot sa stau si 4-5 zile fara nici un scaun. nu simt ca vreau la WC pur si simplu. daca merg in veceu degeaba merg. apropo dupa ce incerc sa ma duc la tualeta, mi se umfla undeva in mijlocul burtii ceva asemanator cu o minge mica. eu banuiesc ca e flatulenta, parca simt ceva greu. Sfatuiti-ma va rog ce sa fac, pentru ca la moment nu imi permit sa incep un alt tratament. poate sa fie vorba de un dezechilibru al florei? nu am avut scaune cu singe si nici-un fel de mucus albicios. incerc de o luna de zile sa maninc multe iaurturi si in toata dimineata maninc cereale cu lapte. nu ma ajuta. deci daca iau Diuphalac am norocul sa ma duc un pic la WC.
multumesk
Dumnezeu sa va binecuvinteze.
am uitat sa mentionez ca am 21 de ani si sunt din Chisinau
0
23-11-2011, ora 05:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Ali1990, constipaţia are sau poate să aibă multe cauze, generalmente vorbind, de la sedentarism, stres, unele dereglări musculare şi anomalii structurale, unele boli de intestin şi unele boli neurologice până la deshidratare, denaturarea microflorei intestinale, consumul excesiv de medicamente, hipercalcemie, unele probleme de tiroidă şi rinichi, hiperglicemie, consumul mare de alimente nesănătoase etc. De asemenea, constipaţia este sau poate fi un efect secundar al unui medicament, în cazul dv. ea vă poate fi produsă de antibioterapia prelungită.

Vă recomand să:
1. Mâncaţi zilnic multe alimente cu fibre solubile sau insolubile (fructe proaspete şi legume verzi, orez brun, fasole, mazăre, usturoi, varză, cereale integrale fără zahăr etc.);
2. Reduceţi consumul de alimente foarte bogate în grăsimi, în special consumul de carne, mezeluri şi produse lactate;
3. Beţi mai multă apă, minim 2 l/zi, fie că vă este sau nu sete;
4. Faceţi mişcare minim 30 de minute/zi. Alergaţi, de pildă!
5. Luaţi un supliment alimentar cu probiotice şi prebiotice (cu Acidophilus şi fructo-oligo-zaharide, cel puţin);
6. Păstraţi-vă intestinele curate prin ţinerea unei cure cu ColonHelp sau Colon Cleanser, măcar o dată pe an;
7. Consultaţi un medic gastroenterolog!

Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
23-11-2011, ora 10:56
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Va multumesc mult. Am facut o irigoscopie si colonul este un pic lasat in jos, mi s-a expicat ca mai multa miscare si plus niste bacterii m-ar ajuta. Nu stiu de la ce este exact, pentru ca am si alte probleme. nu exclud stresul.
Am sa incerc sa fac rost de Colon help sai Colon cleanser. nu l-am vazut in nici o farmacie inca. l-as putea comanda din Romania? (eu sunt din R. Moldova) aici mi s-a dat Imunosan, Medi Grun- germeni pentru detoxifierea intestinului.
Va multumesc mult.
cu stima, Aliona
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
0
26-11-2011, ora 07:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Ali1990, practic dv. suferiţi de o ptoză a colonului (coloptoză), adică, aşa cum vi s-a spus, o porţiune din intestinul dv. gros este mai "căzută", fapt care favorizează constipaţia, chiar şi balonarea, de aceea simţiţi dv. acea umflătură în mijlocul burţii, câteodată, din cauza aerocoliei şi/sau aerogastriei, adică a acumulării de gaze în intestinul gros/stomac, care dă senzaţia de balonare a abdomenului, printre altele.
Ce aveţi de făcut? Respectaţi indicaţiile medicului! Faceţi mai multă mişcare şi luaţi tratamentul prescris (Imunosanul şi germenii de la MediGrün, pentru detoxifierea intestinală).
NU luaţi ColonHelp sau Colon Cleanser, deocamdată. Luaţi doar tratamentul indicat, aşa cum v-a fost prescris, aşteptaţi o perioadă să-şi facă efectul, reveniţi la controlul medical şi abia apoi, dacă veţi mai avea nevoie, luaţi ColonHelp-ul sau Colon Cleanser-ul (puteţi comanda ColonHelp din România, contactând Zenyth Pharmaceuticals Romania - vă expediez prin mesaj privat datele de contact, pentru că în cadrul acestui posting nu le pot publica, din cauza regulamentului restrictiv al acestui forum).
Însănătoşire grabnică!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
01-12-2011, ora 14:12
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Multumesc mult. Mi-am notat datele de contact si o sa astept sa fac tratamentul mai intai. Pot spune ca de cind am inceput sa folosesc germenii de la Medi Grun am scaun in toata ziua, la fel e tare dar cel putin nu am senzatia ca nu pot merge la WC. Sper sa se termine toate pentru ca sunt constienta de consecintele antibioticelor. Am inceput sa pierd multe fire de par, inclusiv a aparut matreata. Inca o data multumesc pentru atentie si timpul acordat.
Dumnezeu sa va ocroteasca!
cu mult respect, Aliona
0
03-12-2011, ora 13:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Ali1990 (Aliona), mă bucur mult că organismul dv. dă semne de reechilibrare. Încet-încet vă va fi din ce în ce mai bine; aveţi puţină răbdare şi luaţi tratamentul corect!
NU aveţi pentru ce să îmi mulţumiţi. V-am acordat atenţia şi timpul meu cu toată plăcerea, necondiţionat.
Mulţumesc pentru cuvintele frumoase!
Dumnezeu să vă ocrotească şi pe dv.
Sărbători fericite!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
06-12-2011, ora 14:54
Ali1990
Nu este medic/terapeut
Ali1990
Si Dv Sarbatori fericite, luminate de nasterea Domnului, sa aveti parte de caldura si iubire din partea celor pe care ii iubiti. Faceti un lucru maret, scriind la toti si ajutindu-ne sa intelegem ca Dumnezeu le stie si le vindeca pe toate!
Numai bine si sa fiti sanatos!
0
10-12-2011, ora 00:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Ali1990 (Aliona), ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥ ♥♥♥.
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
25-01-2012, ora 15:43
tudort
Nu este medic/terapeut
tudort
Buna ziua,

Sufar de 2 ani de hernie hiatala prin alunecare (4 cm), gastrita, rinita vasomotorie(asociata cu sinuzita frontala) si constipatie cronica. Toate le-am dobandit dupa o infectie virala in 2009, tratata aiurea cu n medicamente, antibiotice, siropuri de tuse etc.

Vreau sa va intreb daca toate aceste boli au un punct comun. Toate incerc sa le tin sub control cu o alimentatie corecta insa ma mai supara unele lucruri.

Cel mai enervant simptom este scaunul care iese foarte greu desi este zilnic., indiferent daca e moale sau tare

La fel de enervanta este senzatia de respiratie incompleta. Trag aer in plamani si nu-mi ajunge. Poate sa aiba legatura cu colonul care apasa pe diafragm sau cu hernia hiatala? Uneori este un pic umflat imediat in stanga sub coaste si cred ca acolo este cotul colonului care apasa plamanul.

Multumesc.
0
04-03-2012, ora 00:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle tudort, un posibil punct comun al bolilor dv. poate fi un ŞOC EMOŢIONAL, cum poate fi şi o INFECŢIE FUNGICĂ INVAZIVĂ. Şocul emoţional, pe de o parte, este recunoscut mondialmente pentru potenţialul enorm pe care îl are în a genera şi întreţine o dereglare metabolică generală cu o simptomatologie extrem de variată pe plan fizic, dar şi mentalo-psihic; infecţia fungică invazivă, pe de altă parte, cu un agent patogen precum candida albicans, în prim plan, şi ea, este recunoscută unanim de către comunitatea ştiinţifică internaţională ca fiind inductoarea a unui complex întreg de simptome extrem de diverse, care apar împreună sau separat, total sau parţial, precum: infecţii ale sinusurilor, inflamaţia tractului digestiv, intoleranţă la unele alimente, oboseală cronică, constipaţie, reacţii alergice, probleme pulmonare, probleme oto-rinologice (cu urechile şi nasul), dureri musculare şi articulare, dezechilibre hormonale, subponderalitate sau supraponderalitate ş.a.m.d. Simptomele apar datorită celor 70 de toxine produse de candida - toxine care pătrund în fluxul sanguin şi otrăvesc organismul.
Vă recomand să consultaţi un medic homeopat!
De asemenea, accesaţi link-ul de mai jos şi citiţi primul posting al topicului:
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva
_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html
Însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
04-03-2012, ora 09:49
tudort
Nu este medic/terapeut
tudort
Buna ziua!

Va multumesc pentru postare. Soc emotional nu cred sa fie pt ca nu-mi aduc aminte sa fi trecut prin asa ceva in ultimii ani, poate am fost doar stresat la serviciu, care este si unul sedentar. Am observat ca atunci cand sunt in concediu ma simt mult mai bine. Simptomele cred ca le aveam si inainte de 2009 cand am facut acea viroza insa nu erau asa accentuate si nu le-am dat importanta, cel putin stiu ca eram foarte balonat spre seara, insa nu constipat.

Pe de alta parte am facut antigenul acum 2 sapt pt bacteria pilory si mi-a iesit slab pozitiv. Asta dupa ce in martie 2010 am urmat tratamentul pt eradicare, iar in august 2010 testul antigen si proba biologica prelevata din stomac au fost negative.

Acum am urmat iar 10 zile cu antiobiotic amoxacilina 1000mg si klacid la sfatul medicului.
Din ce am inteles eu aceaste bacterii, precum si ciuperca candida le are toata lumea insa problemele apar cand exista un dezechilibru.

Mi-am facut si analizele de sange si au iesit foarte bune, doar calciu ionic a iesit 2.01, iar limita inferioara era 2.1 (nu mai stiu unitatea de masura), calciul total a iesit bine.

Cat despre homeopatie, urmez un tratament cu tincturi pulmonare, digestive, revitalizante de la medicul Codrut Tutu (clinica PIRASAN), care este si specialist in acupunctura. Fac si o sedinta de acupunctura pe saptamana. Rezultatele au inceput sa apara, in sensul ca mucusul din nas care era pana nu demult cauciucat, acum a inceput sa se lichefieze. Problema este insa ca e foarte costisitor acest tratament. Ma gandeam sa incerc si la medicul naturist Vasile Ionescu http://www.youtube.com/watch?v=K2q7-MkiNZA dar sper sa nu fie vreun sarlatan cum zic unii.

Dvs ce parere aveti? Cunosteti in Bucuresti vreun medic homeopat bun?

Multumesc. Doamne ajuta!

PS: nu am apucat sa citesc topicul dvs dar il voi citi cand imi fac putin timp liber.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
07-12-2022, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medic Chat
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Constipația în timpul sarcinii
 • Constipația
 • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
 • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
 • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
 • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.