problema implant?
Buna ziua!
Am facut patru implanturi dentare in urma cu aproape trei luni. Acum doua zile am pus si bonturile. Problema este ca pe langa unul dintre implanturi a iesit la suprafata o bucata de pansament alb. Nu am dureri, nu este umflat, dar intreb daca nu este cumva o reactie de respingere a implantului sau daca lucrarea nu a fost corect executata? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Am facut patru implanturi dentare in urma cu aproape trei luni. Acum doua zile am pus si bonturile. Problema este ca pe langa unul dintre implanturi a iesit la suprafata o bucata de pansament alb. Nu am dureri, nu este umflat, dar intreb daca nu este cumva o reactie de respingere a implantului sau daca lucrarea nu a fost corect executata? Multumesc anticipat pentru raspuns!
3 comentarii
Buna ziua,
De obicei respingerea implantului este insotita de o simptomatologie specifica. Este foarte posibil sa fie eliminata membrana (daca a fost pusa, si daca nu este resorbabila). O radiografie retroalveolara ar fi suficienta pentru a decide diagnosticul. Luati legatura cu implantologul Dvs. in privinta acestei probleme. Atat timp cat nu este inflamatie nu este vorba de periimplantita.
De obicei respingerea implantului este insotita de o simptomatologie specifica. Este foarte posibil sa fie eliminata membrana (daca a fost pusa, si daca nu este resorbabila). O radiografie retroalveolara ar fi suficienta pentru a decide diagnosticul. Luati legatura cu implantologul Dvs. in privinta acestei probleme. Atat timp cat nu este inflamatie nu este vorba de periimplantita.
Multumesc mult pentru raspuns! Voi tine cont de sfaturi!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 49implant dentar - cost?
- 2implant dentar sau lucrare portelan?
- 3implant dentar urgent
- 3Implant dentar - resturi extractie premolar
- 3implanturile dentare afecteaza ficatul ?
- 4cum poti alege cel mai bun implant?
- 2Implanturi - dinti provizorii
- 2Implant dentar
- 2Durere de dinţi după implant
- 6Implant dentar in spatiu mic
- 5Ma dor dintii pusi
- 1Implant dentar
- 6Procedura greșită sau respingere din cauze naturale???
- 1Migrare molar peste implant
- 1Problema lucrare veche
- 1Am platit pentru 6 implanturi dar vizibile sunt doar 4, pe radiografie rezulta 6
- 3Intrebare.. vreau să renunț la implanturi
- 1Implant detar fara tratament antibiotic.
Mai multe informații despre: implantul dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: