Problemele au inceput mai acut de cand i-am adus vorba mai serios de o posibila casatorie

04-07-2008
anaisnin
Nu este medic/terapeut
anaisnin
Am 25 de ani iar el e mai mare cu 10 ani. Suntem un cuplu de aproximativ un an. Avem o relatie foarte frumoasa: comunicam excelent, avem aceeasi viziune despre lume, suntem unul pentru celalat, ne iubim foarte mult si ne intelegm foarte bine. Chiar daca el munceste foarte mult 12-14 ore pe zi in fata calculatorului si ne vedem maxim de 2 ori pe saptamana, acest fapt nu ma deranjeaza, caci asa isi castiga existenta. Problema este ca daca la inceput aveam relatii sexuale cam o data la 2 saptamani ( mentionez ca mi-am inceput cu el viata sexuala), acestea s-au rarit pana la o data la 2 sau chiar 3, 4 luni. Am incercat sa intreb de ce si mi s-a raspuns ca: este obosit, chiar stresat- fapt adevarat, pana la urma, -culminand cu afirmatia ca...nu-l atrag ca femeie. Totusi el a fost cel care a insistat f. mult pt ca sa avem o viata sexuala la inceput. Problemele au inceput mai acut de cand i-am adus vorba mai serios de o posibila casatorie. Stiu sigur ca nu are pe altcineva, e o problema mai veche, mai ales ca interesandu-ma, am aflat ca a avut astfel de probleme si cu fosta tot la fel, a acuzat-o ca ea e e vina pt. problema lui. Nu stiu ce sa fac... Stiu ca ma iubeste si tin la el Dar, simt ca aceasta problema deterioreaza relatia nostra... Ce as mai putea face?
Rog mult sfatul unui specialist si eventual as vrea sa stiu ce fel de terapie ar fi buna in acest caz... Multumesc
3 comentarii
0
06-07-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Dinamica lui sexuala este influentata mai mult de trairea si dezvoltarea propriei sexualitati si mai putin de insusirile tale feminine.
Ai putea sa-i propui o vizita la un psihoterapeut specializat pe probleme de cuplu. Insa pentru asta trebuie ca si partenerul tau sa fie de parere ca viata voastra sexuala este un aspect problematic al relatiei si, mai ales, ca si el este implicat ca parte (in)activa in dezvoltarea situatiei actuale.
0
07-07-2008, ora 00:00
anaisnin
Nu este medic/terapeut
anaisnin
Multumesc mult pentru sfat! Ma ajuta foarte mult si am sa tin cont de el!
0
07-10-2008, ora 00:00
offline
Nu este medic/terapeut
offline
salve,

incearca sa-l convingi sa rumege nishte plante ceva cu rol in a reavitaliza sistemul hormonal;
glumesc desigur, sunt shi pastile :), cred...
intreaba pe la farmacie. gen..branca ursului...

desigur ca e afrodisiac, dar poate si repune un sistem instabil, stresat, etc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul