Psihoza acuta intrebare

25-07-2021
Kifzar
Nu este medic/terapeut
Kifzar
Nu stiu exact cum sa fac. In mai 2020 am avut un episod de psihoza acuta ( indus probabil de faptul ca fumam iarba si de faptul ca lucram cu diluanti chimici foarte puternici) cu internare in spitalul de psihiatrie 2 saptamani. Am luat tratament 6 luni cum mi-a prescris medicul si nu am mai avut vreun simptom, cei drept am fost depresiv o perioada de timp dar mi-a trecut si ma simt de 100 de ori mai bine decat atunci. De atunci nu am mai fost la medicul de familie, imi e cam rusine de ceea ce am facut partial find vina mea a ceea ce mi s-o intamplat. Eu presupun ca "cazierul meu medical" este inca pãtat cu aceasta boala, ce ar trebuii sa fac sa dovedesc ca sunt apt din punct de vedere mintal si ca am fost tratat cu bine ? Trebuie sa ma prezint la vreo comisie de evaluare ceva? Multumesc.
3 comentarii
0
27-07-2021, ora 18:05
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Pai cui trebe sa dovedesti ceva ?!
Nu trebe sa iti fie rusine, mare chestie ai tras si tu ceva iarba, nu e problema.
Doar sa nu mai tragi ca te poti distruge de tot.

Nu trebe sa dovedesti nimanui, doar tie, ca te-ai lasat de iarba si ca ti-e bine si gata.

Daca trebe legat sa dovedesti, da, trebe o comisie de evaluare, insa de ce a trebuit sa afle altii de problema ta ?
0
28-07-2021, ora 06:30
Kifzar
Nu este medic/terapeut
Kifzar
In caz ca vreau sa emigrez in Canada probabil ca cei de la Ambasada vor cere detalii despre starea mea de sanatate asa ca presupun ca ei vor afla ca am avut o problema in trecut, asa ca trebuie sa dovedesc ca m-am vindecat.
1
28-07-2021, ora 18:09
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Fara o comisie de evaluare care sa te declare vindecat, nu merge. Nu afla nimic, stai linstit daca nu ai batut toba ca ai probleme, daca te-ai inscris la medicu de fam si cere adeverinta de acolo, e problema, insa poate aranjezi cu medicu de fam sa nu scrie aia.
Altfel nu afla.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: