Psihoza acuta intrebare
Nu stiu exact cum sa fac. In mai 2020 am avut un episod de psihoza acuta ( indus probabil de faptul ca fumam iarba si de faptul ca lucram cu diluanti chimici foarte puternici) cu internare in spitalul de psihiatrie 2 saptamani. Am luat tratament 6 luni cum mi-a prescris medicul si nu am mai avut vreun simptom, cei drept am fost depresiv o perioada de timp dar mi-a trecut si ma simt de 100 de ori mai bine decat atunci. De atunci nu am mai fost la medicul de familie, imi e cam rusine de ceea ce am facut partial find vina mea a ceea ce mi s-o intamplat. Eu presupun ca "cazierul meu medical" este inca pãtat cu aceasta boala, ce ar trebuii sa fac sa dovedesc ca sunt apt din punct de vedere mintal si ca am fost tratat cu bine ? Trebuie sa ma prezint la vreo comisie de evaluare ceva? Multumesc.
3 comentarii
Pai cui trebe sa dovedesti ceva ?!
Nu trebe sa iti fie rusine, mare chestie ai tras si tu ceva iarba, nu e problema.
Doar sa nu mai tragi ca te poti distruge de tot.
Nu trebe sa dovedesti nimanui, doar tie, ca te-ai lasat de iarba si ca ti-e bine si gata.
Daca trebe legat sa dovedesti, da, trebe o comisie de evaluare, insa de ce a trebuit sa afle altii de problema ta ?
Nu trebe sa iti fie rusine, mare chestie ai tras si tu ceva iarba, nu e problema.
Doar sa nu mai tragi ca te poti distruge de tot.
Nu trebe sa dovedesti nimanui, doar tie, ca te-ai lasat de iarba si ca ti-e bine si gata.
Daca trebe legat sa dovedesti, da, trebe o comisie de evaluare, insa de ce a trebuit sa afle altii de problema ta ?
In caz ca vreau sa emigrez in Canada probabil ca cei de la Ambasada vor cere detalii despre starea mea de sanatate asa ca presupun ca ei vor afla ca am avut o problema in trecut, asa ca trebuie sa dovedesc ca m-am vindecat.
Fara o comisie de evaluare care sa te declare vindecat, nu merge. Nu afla nimic, stai linstit daca nu ai batut toba ca ai probleme, daca te-ai inscris la medicu de fam si cere adeverinta de acolo, e problema, insa poate aranjezi cu medicu de fam sa nu scrie aia.
Altfel nu afla.
Altfel nu afla.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere sau psihoza?
- 8personalitate borderline
- 3tratament psihoza... prietenul nu stie
- 21eficienta tratamentului cu zyprexa la primul episod psihotic
- 19psihoza este atac-posesie a celui rau?
- 41Psihoza neorganica nescificata (f29, icd10)
- 36Psihoza si din cauza imaginatiei bolnave.
- 3Psihoza etilica?
- 3Caz psihotic acut cu internare la obregia dr Eduard Motoescu.
- 3psihoza etilica
- 4Buna. Fostul meu iubit are psihoza maniaco-depresiva
- 2Tulburare de personalitate instabil-emotionala de tip impulsiv
- 1Parinte cu psihoza refuza tratament/medic
- 21Probleme psihice
- 16Vitamina b12 cu antidepresive și antipshiotice
Mai multe informații despre: Psihoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: