Rezultat imunohistochimie - interpretare urgent
Am primit rezultatul analizei imunohistochimice pt o alunita pe care am excizat-o, si doctorita mea este in concediu pt 3 sapt.
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea! Nu mai pot nici dormi noaptea din cauza incertitudinii!
"Melan A- pozitiv, nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal; S100 pozitiv; HMB45 pozitiv; Ki67~3%; MITF pozitiv nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal.
CONCLUZII: Aspect morfologic si imunfenotipic de nev lentiginos displazic de 2.23 mm diametru maxim. Margini laterale la 1.05 si respectiv la 1.71; margine profunda la 1.2 mm."
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea! Nu mai pot nici dormi noaptea din cauza incertitudinii!
"Melan A- pozitiv, nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal; S100 pozitiv; HMB45 pozitiv; Ki67~3%; MITF pozitiv nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal.
CONCLUZII: Aspect morfologic si imunfenotipic de nev lentiginos displazic de 2.23 mm diametru maxim. Margini laterale la 1.05 si respectiv la 1.71; margine profunda la 1.2 mm."
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alunite
- 3Alunite cu -picior-
- 6alunica mare
- 10Solarul si alunitele
- 2alunita
- 3alunite cu contur neregulat...vreun pericol?
- 7alunite - eliminare
- 3alunita dureroasa
- 1Alunita ciudata + poze
- 2Alunita la subrat
- 1Alunita
- 3Alunita dureroasa
- 2Nev pigmentar
- 1Alunita
- 3Neg inflamat dupa ce a fost legat cu fir de par de cal
- 4Operație excizie aluniță
- 1Operatie alunita
- 1Pata alba in jurul aluniței