Rezultat imunohistochimie - interpretare urgent

Am primit rezultatul analizei imunohistochimice pt o alunita pe care am excizat-o, si doctorita mea este in concediu pt 3 sapt.
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea! Nu mai pot nici dormi noaptea din cauza incertitudinii!
"Melan A- pozitiv, nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal; S100 pozitiv; HMB45 pozitiv; Ki67~3%; MITF pozitiv nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal.
CONCLUZII: Aspect morfologic si imunfenotipic de nev lentiginos displazic de 2.23 mm diametru maxim. Margini laterale la 1.05 si respectiv la 1.71; margine profunda la 1.2 mm."
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea! Nu mai pot nici dormi noaptea din cauza incertitudinii!
"Melan A- pozitiv, nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal; S100 pozitiv; HMB45 pozitiv; Ki67~3%; MITF pozitiv nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal.
CONCLUZII: Aspect morfologic si imunfenotipic de nev lentiginos displazic de 2.23 mm diametru maxim. Margini laterale la 1.05 si respectiv la 1.71; margine profunda la 1.2 mm."
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Alunite de cca.5-6 mm.
- 1alunite pe corp! motiv de ingrijorare?
- 0alunita din carne pe sfarc...ajutor!
- 1Alunita rupta
- 6alunite in zona genitala
- 2Pata alunita copil 4 ani
- 1Alunita
- 1Alunita neregulata intre degetele de la picioare copil
- 2Nev pigmentar
- 2Alunite suspecte gasite la control
- 1Alunita din piele???
- 4Alunita suspecta
- 0Rezultat biopsie
- 2Alunita pe spate
- 3Poate fi vorba de vreun tip de cancer de piele?
- 1Alunita suspecta ?
- 1Alunite
- 0Alunita - bandaj dupa excizie chirurgicala
- 2Melanomul malign al pielii
- 0Excizie chirurgicala nev
Mai multe informații despre: Alunitele excizia unei alunite
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: