Sansele unei sarcini

Buna ziua!
In data de 14 iunie mi-a venit ultima oara menstruatia iar in data de 24 am avut un contact sexual neprotejat. Partenerul nu a ejaculat in mine, insa pentru linistea mea am luat o pastila de Escapelle urmatoarea zi, la mai putin de 24 de ore la contact. Pe data de 1 iulie am avut acea menstruatie falsa care a tinut aproximativ 2-3 zile. Intrebarea mea este daca sansele de a fi insarcinate exista, avand in vedere ca am avut acea sangerare. Am citit ca acea sangerare confirma ca pastila si-a facut efectul si ca noua menstruatie ar veni la un interval de 25-30 de zile de la falsa menstruatie. Mentionez ca nu am un CM regulat.
Multumesc!
In data de 14 iunie mi-a venit ultima oara menstruatia iar in data de 24 am avut un contact sexual neprotejat. Partenerul nu a ejaculat in mine, insa pentru linistea mea am luat o pastila de Escapelle urmatoarea zi, la mai putin de 24 de ore la contact. Pe data de 1 iulie am avut acea menstruatie falsa care a tinut aproximativ 2-3 zile. Intrebarea mea este daca sansele de a fi insarcinate exista, avand in vedere ca am avut acea sangerare. Am citit ca acea sangerare confirma ca pastila si-a facut efectul si ca noua menstruatie ar veni la un interval de 25-30 de zile de la falsa menstruatie. Mentionez ca nu am un CM regulat.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula de a doua zi
- 0Pastila de a doua zi!
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 1Trebuie sa iau urgent pastila de a doua zi?au trecut 24h !!! urgent rog un raspuns!
- 7Pot rămâne însărcinată astfel?
- 3am motive sa fiu speriata?
- 1Pilula de a doua zi
- 2Eficienta Postinor2
- 2Secretii vaginale maronii
- 2Pilula Escapelle
- 2Ajutati-ma! Mi-a venit in prima luna..este posibil?
- 0Pastila de a doua zi
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 0Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 1Postinor 2
- 1Escapelle in perioada fertila
- 2Pastila de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: