Sansele unei sarcini
Buna ziua!
In data de 14 iunie mi-a venit ultima oara menstruatia iar in data de 24 am avut un contact sexual neprotejat. Partenerul nu a ejaculat in mine, insa pentru linistea mea am luat o pastila de Escapelle urmatoarea zi, la mai putin de 24 de ore la contact. Pe data de 1 iulie am avut acea menstruatie falsa care a tinut aproximativ 2-3 zile. Intrebarea mea este daca sansele de a fi insarcinate exista, avand in vedere ca am avut acea sangerare. Am citit ca acea sangerare confirma ca pastila si-a facut efectul si ca noua menstruatie ar veni la un interval de 25-30 de zile de la falsa menstruatie. Mentionez ca nu am un CM regulat.
Multumesc!
In data de 14 iunie mi-a venit ultima oara menstruatia iar in data de 24 am avut un contact sexual neprotejat. Partenerul nu a ejaculat in mine, insa pentru linistea mea am luat o pastila de Escapelle urmatoarea zi, la mai putin de 24 de ore la contact. Pe data de 1 iulie am avut acea menstruatie falsa care a tinut aproximativ 2-3 zile. Intrebarea mea este daca sansele de a fi insarcinate exista, avand in vedere ca am avut acea sangerare. Am citit ca acea sangerare confirma ca pastila si-a facut efectul si ca noua menstruatie ar veni la un interval de 25-30 de zile de la falsa menstruatie. Mentionez ca nu am un CM regulat.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 4pilula de a 2 zi
- 0Pastila de a doua zi!
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 0Sa iau sau nu pilula de a doua zi? Help!
- 2postinor 2
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 0Pilula de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi si moldamin
- 2Pilula Escapelle
- 1Pot sa raman gravida?
- 1anticonceptionale dupa pilula de a doua zi
- 0Escapelle dupa 68 ore
- 2Sunt gravidă??
- 2Postinor
- 0Sunt insarcinata?Am nevoie de un sfat rapid
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 0Reacții de la Escapelle sau sarcina ?
- 0E posibil sa fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: