Sansele unei sarcini
Buna ziua!
In data de 14 iunie mi-a venit ultima oara menstruatia iar in data de 24 am avut un contact sexual neprotejat. Partenerul nu a ejaculat in mine, insa pentru linistea mea am luat o pastila de Escapelle urmatoarea zi, la mai putin de 24 de ore la contact. Pe data de 1 iulie am avut acea menstruatie falsa care a tinut aproximativ 2-3 zile. Intrebarea mea este daca sansele de a fi insarcinate exista, avand in vedere ca am avut acea sangerare. Am citit ca acea sangerare confirma ca pastila si-a facut efectul si ca noua menstruatie ar veni la un interval de 25-30 de zile de la falsa menstruatie. Mentionez ca nu am un CM regulat.
Multumesc!
In data de 14 iunie mi-a venit ultima oara menstruatia iar in data de 24 am avut un contact sexual neprotejat. Partenerul nu a ejaculat in mine, insa pentru linistea mea am luat o pastila de Escapelle urmatoarea zi, la mai putin de 24 de ore la contact. Pe data de 1 iulie am avut acea menstruatie falsa care a tinut aproximativ 2-3 zile. Intrebarea mea este daca sansele de a fi insarcinate exista, avand in vedere ca am avut acea sangerare. Am citit ca acea sangerare confirma ca pastila si-a facut efectul si ca noua menstruatie ar veni la un interval de 25-30 de zile de la falsa menstruatie. Mentionez ca nu am un CM regulat.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 7pot fii insarcinata? Ajutoor!
- 4contraceptie dupa avort
- 4Pilula de a doua zi, sarcina sau nu
- 6Am luat pilula de a doua zi... si sunt nelinistita. Oare sunt insarcinata?
- 3am motive sa fiu speriata?
- 7pastila de a doua zi?
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 2Eficienta Postinor2
- 1Pastila de a doua zi
- 0Intrebare urgenta Escapell si anticonceptionale
- 2Pastila de a doua zi
- 2Postinor
- 1Și-a făcut efectul Escapelle?
- 1Sarcina?