Schimbarea diagnosticului din schizofrenie in bipolar
in urma cu 7 ani mi s-a trecut pe scrisoarea medicala ca diagnostic "alte forme de schizofrenie", iar dupa ce i-am zis doctorului curant care au fost starile mele pana la debutul bolii, si in timpul bolii, mi-a zis ca trebuia sa primesc diagnostic de bipolar afectiv.
e la latitudinea doctorului curant daca vrea sa schimbe (sau nu) diagnosticul in bipolar (desi am fost diagnosticat initial cu schizofrenie) ? sau e fortat legal sa mentina diagnosticul de schizofrenie ?
e la latitudinea doctorului curant daca vrea sa schimbe (sau nu) diagnosticul in bipolar (desi am fost diagnosticat initial cu schizofrenie) ? sau e fortat legal sa mentina diagnosticul de schizofrenie ?
4 comentarii
Nu il forteaza nimeni sa faca nimic. Sa va schimbe diagnosticul daca considera ca sunteti bipolar.
Diagnosticul il schimba psihiatru nu medicu de familie, ca ala n-are voie sa schimbe nimic.
Daca e psihiatrul dr curant, atunci poate schimba oricand diagnosticul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16schizofrenica, ma tem de singuratate si de saracie
- 3Sunt meteosensibila
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 8mi-este teama ca nu ma descurc
- 12dificultate de a face orice, izolare si lipsa de rabdare
- 3Schizofrenie nediferentiata
- 1schizofrenie sau TAB?
- 43In Romania se practica terapia ortomoleculara cu niancina pt tratarea schizofreniei?
- 3De la grasanul scuipat zilnic la fobie sociala si in final afectiune bipolara, maniac
- 4tulbulare afectiva bipolara si donarea de sange
- 4depresie bipolara
- 1Toti cei care sufera de tulburare afectiv bipolara se pensioneaza pe caz de boala ?
- 2Problema la urinare
- 1Schizofrenic nu are voie sa paraseasca orasul
- 1Dubla personalitate
- 0Despre medicamentul sep-36856
- 5Tulburare schizofrenica sau tulburare bipolara
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 16Pt persoanele Letargice cu schizo (am noutati)
- 1Se mai poate pensiona pe tulburare bipolara?
Mai multe informații despre: Schizofrenia Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: