Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute

29-03-2017
Andreea233
Nu este medic/terapeut
Andreea233
Buna seara, urmez de o luna un tratament cu serlift( 50 mg zi dimineața ) și xanax de 0, 25 mg jumate la prânz și seara o pastila, deoarece am fost diagnosticata de către un medic psihiatru cu tulburări de panica și depresie. De doua-trei zile simt la intervale de timp in zi ca mi se infunda urechile și simt cum țiuie ceva în cap. Va rog sa îmi spuneți ce poate fi sau dacă trebuie continuat tratamentul deoarece tensiunea mea arteriala de la 13 cu 8 ( cum era inainte )în pozitie intinsa e numai 10 cu 5 acum iar bătăile inimii intre 57-65. Menționez am 23 de ani, 181 cm înălțime și 85 kg greutate. Nu știu dacă sunt normale aceste valori, totuși mi se par prea mici.
2 comentarii
0
30-03-2017, ora 11:58
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, raspunsul la intrebare poate veni doar de la medicul curant, care stie situatia Dumneavoastra.

Va ofer insa o alta perspectiva la care va invit sa reflectati: poate ca ati fost obisnuita prea mult timp sa fiti "on the edge" (pe muchie"), adica ingrijorata si tensionata, asa incat acum, cand sunteti mai "linistita" vi se pare ceva anormal.
13, 8 este o tensiune maricica, ce probabil era in legatura cu starea de agitatie/anxietate
Este normal ca medicatia sa isi faca efectul si sa "reduca motoarele". Pe de alta parte 10, 8 este foarte bine in conditiile date; evita niste riscuri.
Dar firea anxioasa, predispusa sa gaseasca probleme in orice iese la iveala...Daca este, de ce este, daca nu este, de ce nu mai este...
0
30-03-2017, ora 12:05
Andreea233
Nu este medic/terapeut
Andreea233
Mulțumesc pentru răspuns. Am sa reflect asupra lui. Cel mai deranjant insa, îmi este acest țiuit în urechi de parca ar fi o presiune în cap.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: