Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet
buna maria.eu am folosit barza si oview de ambele am fost multumita.luna asta am primit de la cineva trussa si sa vad ce parere imi fac si despre ele.
Buna fetelor. Am revenit si eu. Mai am 8 zile pana la următorul ciclu si sper sa nu imi vina...eu nu pot sa fac diferenta intre nidatie si ciclu. Imi puteti spune cam cand se instalează nidatia? Supa ovulatie? Multumesc va pup
Anita și eu mai am 7 zile pana la menstruație și îmi doresc la fel ca tine sa nu mi vina! Despre nidație din câte știu este la 7-10 zile de la concepție!
Maria, si eu am folosit Barza, si inca unele comandate de pe Amazon, un set cu muuulte teste, mult mai ieftine. Daca cumperi, de exemplu Barza, cumpara cele simple, tip banda, cele stilou sunt mult mai scumpe, si oricum functioneaza dupa acelasi principiu, doar ca platesti in plus plasticul acela.
Anitta, si eu stiu ca acea sangerare este cam la 7-10 zile dupa ovulatie. Dar nu toata lumea o are. Nici eu si nicio prietena de-a mea nu au avut.
Va tin pumnii !!!! Pupici
Anitta, si eu stiu ca acea sangerare este cam la 7-10 zile dupa ovulatie. Dar nu toata lumea o are. Nici eu si nicio prietena de-a mea nu au avut.
Va tin pumnii !!!! Pupici
Mulțumesc Eva, sa speram ca va fi pozitiv atât mie cât și Anittei! Te pup și mulțumesc pentru răspuns!
Multumesc fetelor. Eu din ce am citit pe internet se scrie ca nidatia poate fi si dupa 3 zile de la ovulatie...sper sa fie ceva si la mine
Va pup cu drag
Va pup cu drag
Hei girls. Si eu mai am tot 8 zile pana la urmatoarea menstruatie... sper sa NU ne mai vinaa !! Simptome nu am...si eu stiu ca nidatia apare la 6-12 zile, de cele mai multe ori in a 7-a zi dar nu e obligatoriu sa ai sangerari 30% din femei o au doar.. cat despre ziua 3 dupa ovulatia abia se formeaza zigotul...si dureaza cateva zile pana cand ajunge in uter-> devine blastocit si se fixeaza deci... dupa 7 zile. Eu incerc sa nu mai imi induc stari si simptome caci de fiecare data cand am facut-o s-a dovedit a fi doar in subconstient...si nici test ultrasesnsibil nu pot face pana nu am 2 zile de intarziere caci nu ar iesi nici aia 10 mUi se vad abia dupa 11-14 zile de la ovulatie. asa ca trebuie sa astept...
P:S: Maria eu recomand testele de ovulate Oview mi se par cele mai bune...
Succes tuturor! Poate luna asta e norocoasa ! <3
P:S: Maria eu recomand testele de ovulate Oview mi se par cele mai bune...
Succes tuturor! Poate luna asta e norocoasa ! <3
Diana, mulțumesc mult de recomandare! Sper sa nu mai am nevoie de acele teste de ovulație! Exact ca și tine tot îmi induceam tot felul de stări care duceau cu gândul la sarcina... Dar încerc sa nu ma mai stresez și sa las totul de la sine! Și ce sa zic sa auzim vesti bune într o săptămână, doua!
Ce faceti fetelor ? Cum sunteti ? Aveti ceva simptome ?
Eu sunt in ziua 23 a CM, mai am 5-6 zile si la fel ca si in lunile precedente am sensibilitate la sani si crampe la burta...Sper sa nu fie vorba tot despre sindromul premenstrual :|, caci mi s-a cam taiat elanul si de data asta, desi simptomele pot fi asemanatoare...
Eu sunt in ziua 23 a CM, mai am 5-6 zile si la fel ca si in lunile precedente am sensibilitate la sani si crampe la burta...Sper sa nu fie vorba tot despre sindromul premenstrual :|, caci mi s-a cam taiat elanul si de data asta, desi simptomele pot fi asemanatoare...
Fi optimista Diana, poate luna asta chiar este luna norocoasa. Dar stiu si eu stresul dinainte datei probabile a menstruatiei, este groaznic. ce pot sa iti spun, stresul pe care il am acum, de la o ecografie la alta, este de 1 milion de ori mai mare. ;)))) imi vine sa ma duc la control la fiecare 2-3 zile. bine, eu sunt si mai panicoasa de fel. ;) am fost acum cateva zile la eco doar sa vad ca bebe e bine acolo, desi eram programata abia in 26 octombrie, la eco morfologica de 12 saptamani. ma gandesc ca poate dupa ce trec in trimestrul 2 ma mai calmez.;))))))
Va pup si abia astept vesti bune si de la voi
Va pup si abia astept vesti bune si de la voi
Salut Diana, pe la munca... Aștept weekend ul :) și eu mai 4 zile pana la cm și sper sa nu vina... Cat despre simptome exact ca și tine ceva crampe prin burtica și sensibilitate a sânilor, dar și eu aceste simptome le am și înainte de menstruație... Sa speram totuși ca de aceasta data sa nu fie vorba de cm ci sa fie cu ochișori!
Diana de cât timp încerci sa ramai însărcinată?
Eva, tu după cât timp ai avut primele simptome de sarcina? Înainte de data cand trebuia sa ți vina cm ai avut ceva simptome sau doar după întârziere au început simptomele?
Hello Maria, inainte de data probabila a ciclului am avut simptome premenstruale normale, ca in fiecare luna. de asta spun ca e foarte usor de confundat. ma dureau sani, dureri de burta / spate. simptome de sarcina am avut cam din saptamana 6.
Atunci Eva sa speram ca și la noi sa fie asa ca la tine și sa va dam vesti bune! :*
Hey fetelor si eu tot 5 zile mai am.
Luna trecută m-au durut foarte tare sânii inainte sa imi vina iar acum nu ma mai dor deloc, o verișoară spune că singurul simptom vizibil la ea inainte sa afle ca a ramas a fost durerea îngrozitoare de sani, nu stii ce sa mai zic...astept si atat. Baftă tuturor. Diana eric succes.
Luna trecută m-au durut foarte tare sânii inainte sa imi vina iar acum nu ma mai dor deloc, o verișoară spune că singurul simptom vizibil la ea inainte sa afle ca a ramas a fost durerea îngrozitoare de sani, nu stii ce sa mai zic...astept si atat. Baftă tuturor. Diana eric succes.
Anitta succes și tie! Sa speram ca este luna noastră norocoasa!
Am inceput in ianuarie 2016 insa nu obsesiv si nu monitorizam ovulatia (dar uitandu-ma acum prin aplicatia Period Calendar pe care o am si mi-am notat toate lucrurile...am vazut ca s-a potrivit si atunci contactul cu ovulatia cam 3 dăți, pe langa celelalte incercari care nu aveau nimic de-a face cu ovulatia, foloseam calendarul online si nu se potrivea ovulatia de acolo la mine.
Dupa nu am mai incercat, nu am mai tinut cont...uitasem de acest vis... la inceputul anului 2018 am stabilit nunta pentru vară si ne-am gandit sa ne apucam din nou de treaba dupa nunta, deci am reinceput procesul bebe in august anul acesta, deci inca 3 luni cu teste de ovulatie...doctorul mi-a spus ca daca nu se intampla pana de Craciun incep HSG-ul si dozarile hormonale... sper sa nu fie cazul :( Succeees si sa vedem teste pozitive !!
Dupa nu am mai incercat, nu am mai tinut cont...uitasem de acest vis... la inceputul anului 2018 am stabilit nunta pentru vară si ne-am gandit sa ne apucam din nou de treaba dupa nunta, deci am reinceput procesul bebe in august anul acesta, deci inca 3 luni cu teste de ovulatie...doctorul mi-a spus ca daca nu se intampla pana de Craciun incep HSG-ul si dozarile hormonale... sper sa nu fie cazul :( Succeees si sa vedem teste pozitive !!
Ianuarie 2017 * scuze... :)) nici chiar atat de mult
Aha! Am înțeles! Și eu tot din august am început! Doamne ajuta! :*
Buna fetelor, va doresc mult succes celor care va testati curand :).
Eu cam pe miercuri-joi astept ovulatia, am zis ca nu mai fac teste de ovulatie dar nu cred ca pot sa ma abtin ca am o cutie inceputa de luna trecuta, asa ca maine cred ca incep sa fac.
Am programare la ginecolog doar in 31 Oct, abia am avut loc si ziua aia, vreau sa cer toate analizele hormonale, nu mai aman.
Apropo Diana, te-am citit si pe celalalt forum (banuiesc ca esti tu :p). De cateva saptamani le citesc pe fete dar inca nu mi-am facut cont. Cred ca o sa-mi fac luna asta. Unele din ele incearca de foarte mult timp si vad ca stiu foarte multe lucruri.
Va pup si astep vesti bune! :)
Eu cam pe miercuri-joi astept ovulatia, am zis ca nu mai fac teste de ovulatie dar nu cred ca pot sa ma abtin ca am o cutie inceputa de luna trecuta, asa ca maine cred ca incep sa fac.
Am programare la ginecolog doar in 31 Oct, abia am avut loc si ziua aia, vreau sa cer toate analizele hormonale, nu mai aman.
Apropo Diana, te-am citit si pe celalalt forum (banuiesc ca esti tu :p). De cateva saptamani le citesc pe fete dar inca nu mi-am facut cont. Cred ca o sa-mi fac luna asta. Unele din ele incearca de foarte mult timp si vad ca stiu foarte multe lucruri.
Va pup si astep vesti bune! :)
Da, Carla...sunt libera astazi si mi-am facut cont...cand prind niste timp liber bantui pe google si pe forumuri :)) am zis sa vad poate mai e cineva in situatia asta cu faza luteala...nu stiu parca am innebunit...numai la chestii negative imi zboara mintea... eu zic sa iti faci analizele hormonale !! si eu le fac de data asta, promit :)) am tot amanat dupa ce dr. a zis ca nu e nici o deficienta de progesteron :)) si acum, iar imi sta pe creier... sper sa fie bine la toate !! Pupici
Multumesc Maria...insa deja au început simptomele premenstruale...asta e. Poate data viitoare. Va pup
Anitta imi pare rau...dar, mereu exista o luna urmatoare !!
Eva Ana...nu te mai stresaa !! E totul bine !! bebelusul e acolo si nu mai pleaca decat la 9 luni direct in bratele tale...stai linistita, daca pana acum nu au fost probleme totul e perfect, te pup si sarcina cat mai linistita...
Eva Ana...nu te mai stresaa !! E totul bine !! bebelusul e acolo si nu mai pleaca decat la 9 luni direct in bratele tale...stai linistita, daca pana acum nu au fost probleme totul e perfect, te pup si sarcina cat mai linistita...
Anitta nu fi dezamăgită, poate luna următoare! Îmi pare rău dar când vrea Dumnezeu vine miracolul nu când vrem noi!
Da asa este. Multumesc fetelor. Astept vești de la voi.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2hepatita C si sarcina
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 26transplantul renal si nasterea unui copil dupa intreventie
- 6vreau un bebe.
- 8Sarcina?
- 3cat timp dureaza pana raman gravida?
- 10Amorteala degetelor de la mana stanga!!!!!!!!!
- 6Analize dupa infectia urinara, pentru sarcina
- 2analize inainte de a ramane insarcinata
- 9am crize epileptice si sunt insarcinata
- 4atat eu cat si sotul meu vrem un copil
- 4banuiesc ca sunt insarcinata si am facut gripa
- 5Adenomul hipofizar si sarcina
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 3nu raman insarcinata
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 4Lungime col sarcina - in ce conditii creste sau scade colul uterin ?
- 7vreau un copil...ajutor!!!!
Mai multe informații despre: Schimbarea metodei contraceptive Pregatirea pentru sarcina sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina
- Dieta in sarcina