Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet

2209 comentarii 1 2 ..... 373839 ..... 73 74 Înainte ›
0
14-10-2018, ora 16:56
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Buna fetelor. Ce simptome mai prezentati cele care mai aveti putin pana la data probabilă a menstruatiei? Eu dupa cum v.am scris aveam dureri premenstruale iar acum ma înteapa ovarul stâng pe care am si ovulat luna aceasta...nu stiu ce sa mai cred. Parca nu am pățit pana acum sa ma înțepe asa tare. Mai am 3 zile pana la menstruatie si durerea parca se duce si pe picior. Voi ce credeti ca ar putea fi? Acum 1 luna la eco nu am prezentat nicio problema, de genul chist sau altceva. Va pup
0
14-10-2018, ora 18:14
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Anitta poate e implantarea :)) iuhuu !! din ce am tot citit pot fi diverse durerile insa nu se stie precis decat daca apare si sangerarea...
Eu am niste simptome ciudate la burta sper sa nu fie de la mancare :( ca nu prea se aseamana cu cele premenstruale, mai am si intepaturi pe la ovare din cand in cand, sunt si balonata de ieri, acum simt ca explodez.
Mie ar trebui sa imi vina vineri :-?? mai am 4 zile.
Test am zis ca fac joi dimineata daca nu incep durerile puternice si specifice musafirilor.
Sa dea Domnul sa fie bine!! Pup
0
14-10-2018, ora 18:39
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Salut fetelor... Eu mai am doua zile pana la menstruație, dar spre surprinderea mea nu am nici un simptom, am avut ceva dureri la burtica de vreo doua trei zile, dar foarte subtile, acum sa vedem ce se întâmplă mâine.. Va pup!
0
14-10-2018, ora 19:45
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Fetelor sper sa dam vestea cea mare. Pe mine a început să mă doară si capul acum sper sa nu imi induc si eu stările. Marti fac test dacă nu am niciun simptom si va tin la curent. Va pup
0
15-10-2018, ora 13:41
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Buna fetelor! Ce faceți, cum va simțiți? Mie mâine ar trebui sa mi vina cm și azi prezint dureri la burtica (identice cu cele premenstruale) dar sânii nu mi s sensibili aproape deloc fata de lunile precedente când îmi era greu și sa i ating! Sper totuși sa nu vina!
0
15-10-2018, ora 14:30
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
De ce nu faci un test Maria ?
Eu nimic nou, astept sa treaca zilele sa vad ce se intampla. Nu mai vreau sa ma amagesc :( :( :( mai sunt si singura saptamana asta...sper sa treaca cat mai repede !!
0
15-10-2018, ora 15:11
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mi e frica de un rezultat negativ, asa ca mi am propus sa îmi fac testul doar dacă o sa mi întârzie 3 zile!
0
15-10-2018, ora 15:11
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Lasa Diana ca o sa fie bine! Asa sper! Pupici!
0
15-10-2018, ora 15:24
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Maria in aceeasi situatie ma aflu si eu. Mai am 2 zile pana la data probabilă si nu mai simt sânii atat de durerosi ca in alte dati...iar simptome premenstruale am de vreo 3 zile, inainte nu aveam simptome premenstruale atat de devreme. Oricum cred ca am ratat si luna asta...ma amagesc mereu...
0
15-10-2018, ora 15:31
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Oricum pe mine simptomele astea premenstruale ma lasa cam rece...cred ca in momentul in care nu o sa ma mai doară nimic si o sa fiu in preajma menstruatiei atunci o sa imi pun un semn de intrebare...pana atunci o sa ma tot amagesc ca as putea fi...pentru ca ma gandesc numai la faptul că am avut 2 prietene cu ciclu peste sarcina si de aceea cred eu in aceste simptome ca ar putea fi si altceva..voi mai aveti înțepături in partea ovarului?
0
15-10-2018, ora 15:44
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Înțepături tot mai simt asa din când în când de vreo 3 zile dar nu știu ce sa cred! Mai bine nu ma mai gândesc și las în voia sortii! Doamne ajuta sa fie bine și sa fie o luna norocoasa pentru toate! Va pup!
1
15-10-2018, ora 16:27
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Fetelor, nu va descurajati pana nu vedeti rosu. Am o prietena care tocmai a nascut si mi-a spus ca in luna in care a ramas a avut simptome exact ca la menstruatie. In ziua in care trebuia sa ii vina, ea si sotul ei mergeau in concediu si o durea burta foarte tare. In aeroport s-a dus la toaleta si deja incepea sa ii vina asa mai maroniu- rosiatic si-a pus un tampon a luat un nurofen si i-a spus sotului dezamagita ca nici luna aia nu e nimic. A doua zi tot asa, dar nu a inceput sa curga sange doar se pata. Iar a treia zi s-a oprit, si-a facut un test si a iesit pozitiv.
Apoi, o verisoara de a mea care e insarcinata, prima luna nu a stiut ca e pt ca in luna in care a ramas a avut sindrom premenstrual normal cu dureri de sani si burta, i-a venit dar ea nu si-a dat seama ca nu e menstruatia pt ca ea lua pastile inainte si oricum ii venea putin si mai maroniu. Dupa 2-3 zile i-au trecut toate simptomele si nici nu ii trecea prin minte ca e insarcinata. Doar cu cateva zile inainte de a doua menstruatie, sotul ei i-a spus ca parca are are sanii diferiti, mai mari. Atunci si-a facut testul si nu i-a venit sa creada ca e pozitiv.
Sunt tot felul de cazuri, niciodata nu stim cum o sa fie la noi pana nu ni se intampla.
Eu totusi sper ca macar una din voi ( daca nu toate) sa vina zilele astea cu un test pozitiv. De cand a ramas Eva insarcinata nu am mai auzit nicio veste buna aici pe forum si deja ar fi cazul :).
Va tin pumnii!!!
0
15-10-2018, ora 16:37
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Mulțumim Carla de încurajări și de sfaturi! Asa este, fiecare organism este diferit! Te pup!
0
15-10-2018, ora 17:36
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Multumim pentru încurajari. Va pup
0
15-10-2018, ora 20:37
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Fetelor, din păcate mie mi a venit cm, nu a fost luna mea norocoasa :((( Dar succes vouă, sa speram ca măcar una dintre voi sa dea o veste buna!
0
15-10-2018, ora 21:22
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Imi pare rau Maria, însă atata timp cat am avut amândouă aproape aceleași simptome sigur o sa imi vina si mie:(( succes dianei! Noapte bună!
0
15-10-2018, ora 21:22
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Maria de cat timp încerci? Te pup
0
15-10-2018, ora 21:40
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Hei Maria. Imi pare atat de rau... Anitta nu te mai descuraja si tuuu...hai ca mai e un pic si poate e totul bine :* si da Carla ai dreptate si eu stiu multe cazuri ciudate..te pup si spor la testele de ovulatie
Eu inca nu am simptome premenstruale, dar este timp pana vineri :( sunt abia in ziua 26 CM. Am avut niste crampe si azi la fel ca in weekend, insa nu ca cele menstruale ci mai degraba ca cele de la ovulatie...sunt balonata tot de sambata... si ma dor si sanii...
Poate chiar e adevarata faza aia ca “un copil vine atunci cand e momentul” altfel nu gasesc alta explicatie fetelor :( noapte buna tururor.
0
15-10-2018, ora 21:45
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Anitta eu nu încerc de mult, ne am apucat doar în august anul acesta! Din câte știu eu doar dacă în decurs de 6 luni nu ramai însărcinată atunci este problema! Mai încercăm! Asta este! Sa speram ca pana la începutul anului viitor sa rămân însărcinată!
0
15-10-2018, ora 21:47
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Va mulțumesc Anita și Diana, va țin pumnii vouă! Va pup!
0
16-10-2018, ora 09:19
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Hello...Eu nu am mai avut rabdare si am facut testul acela gratuit din cutia testelor de ovulatie La minut, dimineata, dar a iesit negativ (scrie ca se face la 7 zile dupa conceptie) iar la mine sunt deja 10..
E atat de frustant ! prea multe “de ce-uri” fara raspuns!
Anitta si tu parca faci astazi testul nu ?
Succes :* poate e cu noroc la tine !!
0
16-10-2018, ora 09:29
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Hello fetelor, măcar sa ramanem pana la sfârșitul anului! :)) Eu mai aștept pana la sfârșitil anului și dacă nu se întâmplă minunea, o sa fac ceva analize sa vad care este cauza! Deși domnul doctor mi a spus ca trebuie sa am răbdare, sa nu fiu stresata ca va veni, nu pot, eu de la o luna la alta sunt tot mai stresata, și nerăbdătoare! Și cred ca și asta afectează! Succes! Va pup!
0
16-10-2018, ora 10:13
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Stiu Maria. Si eu ma gandesc ca daca stau un an degeaba...timp in care as putea trata cauza (daca exista). Colac peste pupaza, am mai si racit si nu pot lua deocamdata nicio pastilaa...
0
16-10-2018, ora 10:55
Anitta74
Nu este medic/terapeut
Anitta74
Maria nu este adevărat cu 6 luni, mie doctora mi.a spus că dacă trece un an atunci sa merg pentru analize. Eu incerc din iunie...de 5 luni sa zic...si nimic...inca nu mi.a venit. Am dureri dar mai mult am înțepături sper sa nu fiu iar răcită ca deja sunt sătulă de raceli jos...Test o sa fac maine in cazul in care nu imi vine, pentru ca maine este data probabilă. Va pup
0
16-10-2018, ora 11:32
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Mie mi-a zis dr. ca daca folosesti metode de depistare a ovulatie timpul se reduce la 6 luni, si m-a chemat la investigatii in ianuarie. Sunt pareri si pareri...cine nu are rabdare poate sa le faca...
0
16-10-2018, ora 12:30
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Diana, ce sensibilitate are testul? Nu l-ai facut cam devreme?
In legatura cu analize si investigatii mie mi-a zis medicul ca daca femeia are sub 35 de ani, poate sa incerce un an (cu teste inclusiv) si abia apoi trebuie facute analize iar daca are peste 35, dupa 6 luni. Eu daca nu raman nici luna asta, cand o sa ma duc la ginecolog la sfarsitul lunii ii zic ca incerc de 6 luni (in loc de 3 :p) ca sa imi faca toate analizele.
Azi asa am niste nervi!!! Se presupune ca maine trebuie sa ovulez (ziua 14 a CM) dar nici urma de ovulatie, testul de azi dimineata negativ, mucus fertil ioc, nicio intepatura prin ovare, nimic. Oare o fi de la profecund? Eu in viata mea nu am ovulat mai tarziu de ziua 14. Intotdeauna intre ziua 11-14.
Eu inca astept vesti bune de la voi, nu imi pierd speranta :)).
Pupici :*
0
16-10-2018, ora 13:33
Diana.dianaa
Nu este medic/terapeut
Diana.dianaa
Carla, avea sensibilitate de 10 mUI...acum parca am si crampe menstruale...o sa vina sigur !! x(
Si daa...l-am facut devreme, dar la alte fete a iesit pozitiv dupa 9-10 zile si am zis sa incerc si eu..
Poate ovulezi in noaptea de 14 spre 15 sau chiar in 15 nu e nimic grav daca se decaleaza cu 1 zi :*
0
16-10-2018, ora 14:32
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Fetelor, în perioada ovulației se face dragoste sau doar înainte? Ca sunt tot felul de păreri, de ex doctorul meu ginecolog mi a spus ca în ziua 13 și 15 sa facem! Nu în ziua ovulației! Voi ce știți?
0
16-10-2018, ora 15:04
Carla_34
Nu este medic/terapeut
Carla_34
Maria, am auzit foarte multe pareri ca cel mai bine e cu o zi inaintea ovulatiei. Noi in cele 2 luni in care am incercat, din diferite motive, am facut-o chiar in ziua ovulatiei si ziua de dupa ovulatie si nu am ramas. Asa ca luna asta vreau sa fiu pe faza si incercam cu o zi inainte, in ziua ov si o zi dupa. Stiu ca se zice ca din 2 in 2 zile e mai bine dar unii ginecologi spun ca e ok si asa. Luna asta incercam asa sa vedem.
0
16-10-2018, ora 15:37
Maria Liliana
Nu este medic/terapeut
Maria Liliana
Carla, noi am făcut în fiecare zi începând cu 4 zile înainte de ovulație, ziua ovulației și încă 4 zile după ovulație, și nimic! Acum o sa încercăm și noi din doua în doua zile sa vedem! Poate, poate iese ceva! :*
Adaugă un comentariu / răspuns
2209 comentarii 1 2 ..... 373839 ..... 73 74 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
12-02-2026, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  •