tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata

26-03-2010
melor
Nu este medic/terapeut
melor
am fost diagnosticata in ianuarie cu tbc, am expectorat sange, nu foarte mult, alte simptome au fost oboseala si scadere in greutate(6 kg intr-o luna).Am stat internata o luna in spital, sputa a fost negativa, am luat tratament specific de tbc 7/7, dupa 12 zile am facut hepatita toxica, am trecut cu bine de acest episod, acum sunt acasa cu tratament 3/7, dar nu ma simt prea bine, am probleme cu stomacul, ma deranjez des, am stari de greata, nu am pofta de mancare, pastile iau 2 sinerdol, 3 isoniazide, 1 b6 si mai iau omez si liv52.Ce sa fac cu aceste dureri de stomac, sunt normale?NU stiu ce sa mai maninc de frica sa nu-mi fie rau.Nu fac efort, stau acasa, mai ies la o plimbare dar in general ma protejez.mai am si o problema in gat, cred, simt ca am ceva acolo dar nu pot expectora, foarte rar reusesc dimineata si atunci este ceva galben verzui.ce sa fac sa ma simt bine, m-am saturat de starea asta, mai ales ca eu eram o persoana activa iar acum obosesc imediat si simt nevoia sa stau jos?
6 comentarii
0
26-03-2010, ora 12:52
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Este foarte firesc sa faci hepatita dupa administrarea de medicamente chimice. Orice toxina afecteaza ficatul si de la o anumita doza pe care ficatul nu o mai poate elimina apare hepatita. Peste 90% din hepatite vin dupa
tratamente ambulante sau staionare cu medicamente.
Spune-le deci mersi la doctori pt. ea.
Acum daca corpul iti arata mai departe ca se simte rau de la faptul ca iei medicamente chimice si tu o ti mai departe cu ele, esti singura vinovata. Doctorul nu stie ce face si nici nu iti va spune ca el ti-a creeat de fapt hepatita, ti-a stricat stomacul (desi orice om stie asta), ca medicamentele iti fac rau la stomac (desi scrie pe ele), ca nu te ajuta la nimic (vezi doar) si nici nu iti va spune sa nu le mai iei (asta ar insemna sa recunoasca ca te intoxica).
Daca ai destula intelegere vei intelege singura de unde iti vin de fapt problemele si ce poti face ca sa scapi de ele. Sper ca nu ai intrat aici ca sa primesti alt medicament sa-ti repare ce iti strica celelalte...?
Treci pe remedii naturiste sau homeopate, consulta un medic naturist sau mai bine unul homeopat altfel ajungi si mai rau decat deja esti.
0
26-03-2010, ora 13:40
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
puteti eventual sa va ajutati de naturiste sa treceti de aceasta etapa, dupa ce se termina cu tratamentul si cu tbc ul atunci va fi totul bine cu siguranta si va veti reface. orice ascultati pe forumuri tineti minte ca tbc nu se vindeca altfel si daca intrerupeti tratamentul veti crea o tbc rezistenta la orice si va fi foarte rau, deci adaugati daca vreti protectoare hepatice, ceaiuri naturiste tot ce va poate ajuta, dar nu lasati tratamentul deoparte!
0
27-03-2010, ora 14:06
CARMENailoaei
Nu este medic/terapeut
CARMENailoaei
Bună ziua. Am citit despre problemele dvs. şi sunt de acord cu doamna de dinainte, precum produsele naturiste vă pot fi de folos. Cunosc un produs foarte bun care v-ar putea ajuta în problemele dvs. Putem discuta despre asta. Multă sănătate.
0
28-03-2010, ora 17:05
melor
Nu este medic/terapeut
melor
despre ce produs este vorba?
0
29-03-2010, ora 19:53
CARMENailoaei
Nu este medic/terapeut
CARMENailoaei
despre cordiceps, dacă vă interesează mai putem vorbi
0
30-03-2010, ora 19:57
CARMENailoaei
Nu este medic/terapeut
CARMENailoaei
Cordicepsul deţine un spectru larg de acţiune, ca mijloc foarte eficient pentru reglarea imunologică, deţine calităţi puternice de adaptare, putând să ridice imunitatea slabă şi s-o coboare pe cea înaltă - imunomodulator. Este eficace în bolile organelor respiratorii - bronşita, pneumonia, astmul bronşic, emfizem pulmonar, tuberculoză, slăbiciune, transpiraţii, indispoziţii, efecte cauzate de slăbirea plămânilor, etc.Se comportă ca un un antibiotic natural, oferă acţiune bacteriostatică asupra câtorva zeci de bacterii patogene, inclusiv bacterii ca pneumococ, streptococ, stafilococi aurii.
Este eficace şi în bolile de rinichi, îndepărtează durerile intense din picioare şi în regiunea lombară, preântâmpină poluţia şi glomerulonefrita, pielonefrita, cistita, etc.In bolile vaselor sanguine ale cordului - măreşte îndelungat circulaţia sanguină a vaselor coronariene, reglează relaţia dintre calciu şi fosfor în sânge - coronaroscleroza, boala ischemică, stenocardie sau angină pectorală, infarct miocardic, riscul de trombogeneză, tratarea bolilor coronare ale inimii.In bolile ficatului, în cazul leucemiilor, a tumorilor maligne ale diferitelor organe. Are acţiune antitoxică - înbunătăţeşte dinamica celulelor ficatului, rinichilor, plămânilor şi schimbul de substanţe al întregului organism, iar acest fapt ajută la eliminarea substanţelor toxice din organism, inclusiv a otrăvurilor intestinale, compuşilor medicamentoşi, radicalilor liberi. După cum vedeţi are efectul de însănătoşire şi profilaxie, practic, a tuturor bolilor.Este un produs extraordinaR CARE A FĂCUT MULT BINE MULTOR PERSOANE. Dacă vă interesează produsul putem vorbi mai mult. Multă sănătate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menținerea siluetei, mai dificilă azi decât în anii ’80
  • De ce nu e suficient sportul pentru a slăbi?
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Tuberculoza - o boală autoimună? (meta-analiză)
  • Sportul și psihoterapia ameliorează oboseala pacienților cu cancer
  • Tuberculoza (TBC)
  •