Tratament dna. Monica Tatoiu in emisiunea lui Maruta

09-07-2010
teoim
Nu este medic/terapeut
teoim
Buna ziua!

Suferind de cancer, dna. Monica Tatoiu a urmat un tratament naturist si s-a vindecat intr-o luna.

Tratamentul este:
laptisor de matca 4 gr
miere de salcam 1.5 kg
polen macinat 300 gr
ser fiziologic 200 ml
tinctura de propolis 150 ml

Se amesteca, se pastreaza la frigider si se ia cate o lingura dimineata, la pranz si seara.

Este cineva competent in aceasta problema care recomanda acest tratament?

Ce parere aveti despre acest tratament? Chiar vindeca cancerul? Poate vindeca si alte boli?


Va multumesc!
13 comentarii
0
09-07-2010, ora 18:49
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sarmanii americani, care arunca anual sute de milioane de dolari in cercetarea cancerului si descoperirea tratamentului acestuia!!!!!!!!.uite cat e de simplu la noi.doar cu miere si serfiziologic te poti vindeca de cancer.Daca ar fi atat de simplu!!!!!!!
0
10-07-2010, ora 00:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Teoim,

Cancerul poate fi vindecat cu ajutorul acestui tratament, dar doar cu condiţia ca persoana suferindă să aibă o CREDINŢĂ IMENSĂ. Fără CREDINŢĂ nu există VINDECARE. Şi totuşi, există şi excepţii. Există cazuri, relativ rarisime, de vindecare fără credinţă, pentru că există şi cazuri, când ţi se deschide o uşă, fără să baţi în prealabil.
Cu credinţa că vă veţi vindeca, vă rog să mă credeţi pe cuvânt, într-un interval de timp nedeterminat, vă veţi vindeca doar cultivând, în mintea dvs., ca de altfel şi în inima dvs., vindecarea de care aveţi nevoie.
Şi totuşi, medica există pentru a fi uzată. Consultaţi medicul şi trataţi-vă corespunzător, adică aşa cum doriţi, dar, repet, faceţi tot posibilul să aveţi credinţa că vă veţi vindeca.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
| NIHIL SINE DEO - Nimic fără DUMNEZEU! |
→ Căutaţi-L pretutindeni pe Cel ce este pretutindeni, pe Dumnezeu. ÎL puteţi găsi în orice inimă, în orice suflet, în...dvs. Întrebaţi-vă inima ce este şi cine este Dumnezeu. Veţi percepe răspunsul atunci când veţi iubi cu adevărat, pentru că Dumnezeu este iubire, iar iubirea este EL. ←
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

P.S. - " Poate vindeca si alte boli? " - Da, poate, chiar foarte multe; de la anorexie neurogenă până la depresiune psihică endogenă.
0
10-07-2010, ora 11:48
loredanadana
Nu este medic/terapeut
loredanadana
buna mr. nick, as dori sa te intreb ce parere ai despre scarface ?
0
10-07-2010, ora 12:12
mariuskl
Nu este medic/terapeut
mariuskl
Sa fim sinceri, totul depinde de tipul de cancer care il are si in ce stadiu se afla. Ma indoiesc ca laptisorul de matca cu miere si propolis a vindecat-o de cancer, poate doar sa o ajute fiziologic pentru a distruge celule bolnave cu altceva.
0
10-07-2010, ora 14:17
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!

Stimată d-ră/d-nă Loredana Dana, Scarface, strict din punctul meu de vedere, este o persoană minunată. Atât cât îl cunosc eu, adică destul de puţin, am învăţat să-i privesc doar calităţile în mod deosebit, nu şi defectele. M-a impresionat şi mă impresionează dorinţa lui de a ajuta oamenii, chiar dacă doreşte să-i ajute exclusiv prin intermediul homeopatiei, şi bineînţeles, m-a surprins pozitiv modul prin care-şi evidenţiază şi aplică altruismul, printre altele. Are şi defecte, ca noi toţi, dar eu nu sunt în măsură să i le analizez, să i le reliefez sau să i le judec (îmi analizez, reliefez şi judec doar propriile defecte).
În trecutul relativ îndepărtat, din păcate, am avut un mic conflict cu el, ca foarte mulţi useri Romedic. Cauza principală a fost o carenţă de comunicare obiectivă, şi nu numai. Din fericire, a intervenit un aspect pozitiv, şi am reuşit să rezolvăm, ca de altfel, să punem punct oricăror neînţelegeri, Slavă Domnului :-)
Nu am vorbit cu el de foarte mult timp, dar ştiu că Dumnezeu l-a binecuvântat cu un copil, nu? (un băieţel!)
Ţinând cont că sunt tot timpul presat de noţiunea timpului, vă rog, dacă interacţionaţi cu el, felicitaţi-l din partea mea. Mulţumesc cu anticipaţie!Numai bine!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu iubire şi respect,
Nick

P.S. - Îmi pare foarte rău că nu mai activează pe acest forum. Unul dintre defectele lui a contribuit foarte mult la sistarea activităţii de pe forum. Păcat! Şi totuşi, mă bucur că are propriul forum. Acolo se simte liber în exprimare şi poate să aibă o activitate nelimitată de un regulament care nu-i este pe plac.
0
12-07-2010, ora 00:34
glodeanuvaly
Nu este medic/terapeut
glodeanuvaly
va rog spuneti-mi si mie de unde fac rost de tratamentul acesta, tatal meu a fost diagnosticat cu cancer saptamana asta este in ultima faza, suntem speriati nu stim ce sa facem dati-mi va rog adresa unde sa ma duc dupa tratament va implor sa-mi raspundeti multumesc
0
12-07-2010, ora 11:09
teoim
Nu este medic/terapeut
teoim
Pentru glodeanuvaly

Stiu de acest tratament de la Pro Tv, din spusele Monicai Tatoiu.

Cred ca tot ceea ce tine de miere puteti gasi la magazinele naturiste, gen Plafar iar serul fiziologic, in farmacii.

Cred ca merita incercat, oricum nu are ce face rau.


Sanatate!
0
14-09-2011, ora 13:00
deceflor
Nu este medic/terapeut
deceflor
Pentru Mr. Nick,
Te admir ca te implici, ca ne ajuti! Pe langa ceea ce ne impartasesti, poza care ai pus-o ca si avatar ( nu stiu daca esti chiar tu) imi da o stare de bine, energetic sustine cuvintele tale si trateaza! Da incredere! Daca esti chiar tu, Dumnezeu te-a inzestrat cu un chip frumos, pe langa frumusetea spiritului!
0
14-09-2011, ora 15:50
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Deceflor, deşi nu-mi plac mesajele care conţin laude directe sau indirecte la adresa mea, vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase ♥
Eu sunt în poza de la avatar! Mă bucur că vă induce o stare de bine :-)
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire, respect şi preţuire,
Mister Nick
0
15-09-2011, ora 11:48
deceflor
Nu este medic/terapeut
deceflor
Dragul meu,
Azi am citit mai multe despre tine si am suferit tare cand am vazut ca si tu ai suferinte...in mintea mea erai un inger de copil, n-am mai avut putere sa citesc macar..au trecut 2 ore si am concluzionat(cred ca imi vor impartasi si altii parerea):

Te iubim, te rugam, lasa calculatorul si salveaza-te pe tine, de dragul nostru! Du-te in Natura, conecteaza-te la Campul de Energie Universala, focalizeaza energie benefica spre zonele bolnave si se vor debloca tensiunile energetice, care au imbolnavit corpul fizic. Poate stii mai bine aceste lucruri, iarta-ma,...dar eu asa vad ca ar trebui sa intervii...
Ceea ce faci tu aici este crestineste ajutor, esti un apostol- totul este foarte bine, DAR te sleieste de puteri, te incarci cu problemele noastre...da oferi compasiune, aprecieri, ajutor care incarca pozitiv, dar ai parte ssi de mesaje negative -se stie 5 min de tensiune -iti scad sistemul imunitar pentru sase ore!
Daca pleci, mesajele tale existente pe site-uri vor putea fi de folos in continuare! Si te poti intorce, dupa ce ai grija de casa lui Isus din tine! Eu cred ca esti obligat sa veghezi la casa sufletului tau -corpul tau!
Lasa radiatiile de la calculator, lasa mediile inchise, lasa orasul in urma, du-te la o manastire un timp-si te vei vindeca!
Mentalul tau este sanatos, nu are cum sa nu aiba urmari vindecarea si in corpul fizic. Ai grija de corpul energetic! Corpul spiritual este tot sanatos!
Daca te insanatosesti, vei putea mai mult sa ajuti! Pentru ca TE IUBIM, du-te si lasa acest forum care este un stres continuu pentru tine chiar daca nu recunosti! Ai trasat niste directive, proceduri, tendinte de vindecare in mesajele tale! Cine vrea va intelege miezul! Nu trebuie sa te consumi in slugarnicie: unde se gaseste ceaiul X, de cate ori se ia, etc. Fiecare trebuie sa se informeze si sa depuna un minim de efort in vindecarea lui! Asa ca nu considera ca daca iei o pauza ( relativa, ca energetic esti cu noi) te abati de la scopul tau !Ne poti trimite ganduri bune, te poti ruga si energetic -de la distanta!
Pacea ta interioara nu poate fi perfecta aici, inima ta nu este linistita-tu suferi pentru noi!
Cred ca suntem multi care ne vom ruga pentru tine ca sa te intorci mai puternic fizic!
Iarta-ma, nu vreau sa te supar cu ceva, dar cred cu tarie ca trebuie sa mergi...in Tibet -e mai greu.in Natura!
Promite-ne ca vei face ceva in acest sens!
Doamne ajuta!
0
03-10-2011, ora 17:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Deceflor, nu există om care să nu aibă cel puţin o suferinţă. Suferinţa din viaţa mea, care se centrează la nivel de corp fizic, este o binecuvântare, slavă Domnului pentru ea (prin intermediul ei Dumnezeu m-a determinat să fiu mai disciplinat, mai înţelegător, mai umil, mai tolerant, mai altruist etc., într-o singură expresie, mai bun).
Ceea ce fac eu pe Romedic nu mă sleieşte de puteri, pentru că pe calea faptelor bune mai degrabă oboseşti odihnindu-te, decât ostenindu-te, deci nu se pune problema să mă retrag de pe acest forum (se va pune problema să mă retrag doar când nu voi mai putea să am acces la acest forum, dar când nu voi mai putea să am acces deja îmi voi fi terminat menirea).
Vă mulţumesc mult pentru grija pe care mi-o purtaţi, ca de altfel şi pentru sfaturile pe care mi le-aţi oferit.
Pentru a citi mai multe detalii legate de suferinţă, vă rog să accesaţi topicul următor:
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html

Cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥
_
Post Scriptum - Îmi cer iertare, dar nu mă pot abţine să nu vă fac o remarcă, şi anume: "Iisus" se scrie în limba română cu două vocale iniţiale, ca urmare a transliterării sonorităţii primelor două vocale din ortografia grecească a acestui nume (limba originală a Noului Testament este greaca!). În greacă numele Ἰησοῦς se scrie astfel: iota, ita, sigma, omicron, ipsilon, sigma, adica Iisous. Litera "ita" (a doua) se pronunţă "i". Isus este o simplificare a lui Iisus. Forma românească "Isus", nu are bază istorică pe nici una din cele cinci filiere: ebraică, greacă, latină, slav(on)ă şi/sau maghiară.
În concluzie, forma corectă este IISUS! (Grafia "Iisus" este cea corectă deoarece reproduce şi pe "η" (a doua literă) din "Ιησούς").
0
05-10-2011, ora 09:07
deceflor
Nu este medic/terapeut
deceflor
Iti respect opinia! Te admir prea mult!
Am sentimentul ca ascunzi ceva...din cauza caruia nu poti ( si nu putem) toti sa plecam IN NATURA, in duhovnicie..asa cum personajele din, , Sub soarele Toscanei" sau, , Eat, pray, love!" pleaca..se vindeca!
Ai avut o influenta mare asupra mea, cateva zile am vorbit cu tine, am citit de la tine, am INVATAT de la tine!
Dumnezeu lucreaza prin tine!
Sa ai grija de tine! Te rog!

Scuze, vad ca se repeta cuvantul, , tine"...oare intamplator?...
In mintea mea esti puternic, sanatos, perfect! Eu asa proiectez...Si asa va fi! Poate peste catva timp...
MULTUMESC pt. recomandari, explicatii.pt.tot!
Doamne-ajuta!
0
05-10-2011, ora 19:30
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Deceflor, ♥♥♥. Discuţia dintre mine şi dv. se centrează în afara subiectului acestui topic, fapt pentru care îmi cer iertare celor care se simt deranjaţi în vreun fel. Mulţumesc pentru înţelegere.
O să vă răspund punctual, dnă Deceflor.
Sunteţi foarte drăguţă, dar mă supraestimaţi.
Este posibil să ascund ceva, în condiţiile în care nici măcar eu nu ştiu tot despre mine.
Mă bucur că am avut o influenţă mare pozitivă asupra dv. :)
Dumnezeu lucrează prin orice om care iubeşte şi propovăduieşte lumina!
Vă asigur că am grijă de mine, în prezent, chiar mai mult decât am avut vreodată, în trecut.
Cu multă şi deosebită plăcere v-am oferit recomandările, explicaţii. Sper că nu v-au deranjat/indispus în niciun fel.
Vă iubesc şi vă doresc numai bine.
Să ne vedem în rai!
Doamne ajută,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Depistarea precoce a cancerului la femeie
 • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
 • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
 • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
 • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
 • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
 • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.