Radiaţiile telefoanelor mobile pot cauza cancer, afirmă OMS

13-08-2011
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
În sfârşit, aş spune eu.
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), citată de CNN, a anunţat că radiaţiile emise de telefoanele mobile pot cauza cancer.
O echipă de 31 de oameni de ştiinţă din 14 ţări au ajuns la această concluzie după ce au analizat mai multe studii legate de siguranţa folosirii telefoanelor mobile. Echipa a găsit suficiente dovezi pentru a clasifica expunerea personală la radiaţiile telefoanelor mobile ca având un grad ridicat de risc în apariţia cancerului.
Radiaţiile provenite de la un telefon mobil sunt "non-ionizate" (de joasă frecvenţă). Nu sunt precum radiaţiile X, dar pot fi comparate cu radiaţiile emise de un cuptor cu microunde foarte slab alimentat.
Potrivit studiului, jumătate de oră petrecută cu telefonul mobil la ureche, în fiecare zi, sporeşte riscul de apariţie a cancerului la creier cu 40%.
_
Surse: CNN, OMS.
37 comentarii 12 Înainte ›
6
13-08-2011, ora 12:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
În sfârşit, OMS-ul are curajul să admită ceva ce se ştia de mult timp. Hmm...
0
13-08-2011, ora 12:18
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
oare va intelege omenirea acest lucru????
0
13-08-2011, ora 12:48
Tamanna
Nu este medic/terapeut
Tamanna
Da, total adevarat.Nu degeaba pana si popcornul se poate face cu telefoanele mobile.Radiatiile emise sunt echivalente cu cele ale unui cuptor cu microunde.Si nu, nu cred ca va intelege omenirea... pentru ca au ajuns sa fie o necesitate(sau un confort).Depinde de gandirea fiecaruia.Numai bine!
0
13-08-2011, ora 16:23
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
deci e rau sa folosim telefoane mobile ? io reusesc sa inteleg asta din ce ziceti voi.
0
13-08-2011, ora 17:04
annaflorian
Nu este medic/terapeut
annaflorian
Adevarul este ca telefonul mobil reprezinta o sursa de radiatii electromagnetice din categoria celor negative, nocive pentru structurile pe care le traverseaza. Exista fotografii (scanare termica) care dovedesc inmagazinarea acestora in structurile craniului daca conversatiile noastre telefonice depasesc 10 minute.
Cel mai prudent este sa utilizam telefonul mobil doar pentru convorbirile care nu pot fi amanate, iar durata acestora sa fie cat maqi scurta ! Exista si o serie de procedee de protectie impotriva acestor radiatii, este bine sa va informati mai in detaliu.
0
13-08-2011, ora 22:35
radicus
Nu este medic/terapeut
radicus
Sa fim seriosi, nici 100 de telefoane care suna in acelasi timp nu pot sa faca popcorn. Filmuletul cu telefoanele care fac popcorn este demonstrat ca fiind un fals. Este nevoie de 700 watti concentrati intr-un punct fix nu mai mare de un volum de 3-4 litri. Avand in vedere ca mobilele emit 0, 5 watti inseamna ca ar fi nevoie de cel putin 1400 mobile care-si concentreaza radiatiile intr-un singur punct, catre boabele de porumb.
Stirea prezentata de Mr. Nick este destul de veche, de vreo 2 luni. Intre timp au aparut ca replica mai multe studii care demonstreaza contrariul. Evident, adevarul este la mijloc. Copiii pana-n 14 ani nu ar trebui sa utilizeze telefoanele mobile mai mult de 2-3 minute zilnic din cauza densitatii craniului. Iar folosirea handsfree-ului cu fir (casti) de catre restul utilizatorilor ar trebui sa reduca semnificativ riscul de cancer cerebral.
Iar lumea nu vrea sa inteleaga riscurile telefoanelor mobile pentru ca in 10 ani alte dispozitive de comunicare le vor lua locul, avand alte riscuri de nebanuit acum.
6
14-08-2011, ora 00:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimate Vasi61 şi Tamanna, nu, omenirea nu va înţelege, pentru că nu-i convine să înţeleagă şi pentru că nu vrea, iar dacă va înţelege, la nivel de comunitate sau individ, va fi pentru scurt timp şi, bineînţeles, se va continua folosirea telefonului mobil, în exces (cunosc persoane care dorm cu telefonul lângă pernă şi care vorbesc peste 9 ore pe zi).
Asta este, omul este liber să facă ce şi cum vrea, suportând şi consecinţele inerente şi aferente a ceea ce face.
Fiecare cu mentalitatea şi conştiinţa lui.
Numai Bine,
Nick
6
14-08-2011, ora 00:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată annaflorian, că bine spuneţi. Vă mulţumesc în numele tuturor pentru informaţiile şi sfaturile oferite.
Numai bine,
Nick
_

Stimaţilor RaulDuke şi radicus, eu NU pot folosi telefonul mobil decât dacă vorbesc puţin şi prin intermediul difuzorului, ţinând telefonul la distanţă.
Sunt radiestezic! Dacă ţin telefonul la ureche mi se încălzeşte capul, am mâncărimi, ameţeală, dureri şi nu numai. Simptomele se reduc când depărtez telefonul de trup, dar nu dispar decât când mă aflu la minim 3 m distanţă de un telefon mobil.
La computerul meu personal pot sta doar graţie Torserului şi a dispozitivului DNRN-2, care, împreună, reduc semnificativ câmpul de torsiune şi radiaţiile.
Percep imediat radiaţiile electromagnetice, la fel de bine ca aparatura specifică de analiză şi depistare.
Deci, vă pot spune foarte clar că telefoanele mobile sunt NOCIVE.
Numai bine,
Nick
0
14-08-2011, ora 12:33
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
wow, de ce insisti acuma sa ne mai si DEMONSTREZI ca esti munchausian ? nu poti sa pastrezi asta, impreuna cu toate celelalte gogomanii numai pentru tine si prietenii tai intimi ? :))
defapt, ce zic eu, fiecare cu superputerile lui. uite, eu de exemplu, cand sunt ranit, ma regenerez imediat. am scheletul intarit cu un metal indestructibil, adamantiu, si cand ma enervez imi ies niste lame din incheieturile mainilor :D ce parere ai de asta ? s-au facut si filme/desene animate despre mine =))
6
18-08-2011, ora 12:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salutare!
Stimate dle RaulDuke, sunteţi liber să credeţi sau nu ce am scris.
Documentaţi-vă cu privire la calitatea de a fi radiestezic. Ea există, deşi nu credeţi dv.
Toate cele bune,
Nick
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
0
18-08-2011, ora 13:24
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
da, nu exista :D cel mult inca se cerceteaza, din pacate inca e la nivelul de baliverna, sarlatanie si prefacatorie sau delir sau pur si simplu minciuna. oricum toate sunt numai virtuti, precum observi, deci te felicit ! :D
Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine!
0
18-08-2011, ora 13:30
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
de ce tot timpul va ironizati????avem atata nevoie de sfaturile voastre...unele acceptam medicina alopata, altele..
@Raul, mai scrie cate ceva despre cancerul de ovar, noutati, experiente, te rog din suflet..si multumesc.
6
18-08-2011, ora 19:51
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salutare!
Stimate dle RaulDuke, v-am înţeles perfect atitudinea nihilistă, de negare absolută, fapt pentru care nu mai pot continua interacţiunea cu dv., de vreme ce nu simt că poate ajunge la o finalitate acceptată de comun acord.
Cu iubire creştină şi respect,
Nick

Post Scriptum - Dnă Vasi61, eu NU l-am ironizat deloc pe dnul RaulDuke. Mă tem că dnul cu pricina m-a ironizat pe mine, dacă nu aţi observat. Să fiţi binecuvântată!
0
18-08-2011, ora 21:42
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
hai ca putina ironie n-a omorat pe nimeni. dimpotriva, consider ca e foarte sanatoasa, mai ales pentru echilibrul mental! nu te mai lua atat de in serios si, de asemenea, consider util ca si restul lumii sa nu iti ia prea in serios povestile cu raze si cu radioestezie si bla bla bla. sunt frumoase, dar si, ca in majoritatea legendelor, poate chiar exista un sambure de adevar in ele, dar cred ca principalul lor scop este acela de divertisment, mai mult ca orice.
numai bine si tie, crestine ! :D
0
18-08-2011, ora 21:54
annaflorian
Nu este medic/terapeut
annaflorian
Mr. Nick, am urmarit intamplator "polemica" Dumneavoastra cu dl. Raul Duke, si, ca de nenumarate ori inainte, raman perplexa in fata ignorantei.
Sa incepem de undeva : sunt medic si am invatat in facultate o sumedenie de lucruri care nu mi-au folosit, asa cum am acumulat foarte multe altele extrem de utile pentru a putea, mai tarziu, sa-ti formezi o opinie asupra functionarii organismului uman si, mai ales, asupra legaturii sale cu tot ceea ce il inconjoara..Dupa ani de practica, in care am aplicat constiincios si riguros cunostintele acumulate, am ajuns la concluzia ca meseriei mele ii lipseste ceva.o serie de explicatii mai mult sau mai putin carteziene pentru o multitudine de situatii INTALNITE IN PRACTICA DE ZI CU ZI TIMP DE 20 DE ANI, si care nu aveau justificare.
In acel moment, inarmata cu foarte multa rabdare, petrecand peste 14 ani in clinici din strainatate, in care fiinta umana nu este vazuta pe felii, ci ca pe un intreg care face parte integranta din mediul sau ambiant, reevaluand cunostintele de fizica si chimie, documentandu-ma extrem de serios, am ajuns la o concluzie dureroasa pentru formarea mea initiala ca medic : nu stim aproape nimic despre functionarea reala a organismului nostru...simturile noastre limitate, perceptiile noastre extrem de partiale, capacitatea redusa de folosinta constienta a creierului noastru, nu ne dau sansa de a patrunde la nivelul subatomic al fenomenelor decat cu foarte mare greutate, si de catre foarte putini indivizi avizati.
Dar ca sa putem incepe un dialog coerent, trebuie macar sa avem buna intentie de a ne documenta, de a citi in momentele noastre de "Gica Contra"cel putin clasificarea radiatiilor electromagnetice, componenta si functionarea atomului, date primare despre notiunea de "energie"si schimburile de energie care se petrec permanent in orice tip de mediu, ce sa mai vorbim..
Iar daca nu avem carti, nu avem computer (desi se pare ca avem, cel putin pentru a contrazice...), nu avem chef, macar sa ne gandim pasnic si sa ne intrebam cum Dumnezeu ajung vocile crainicilor care sunt la sute de kilometri departare in radio-urile masinilor noastre, cum schimbam posturile la TV cu telecomanda, ce este lumina si de unde ne vine (sa mai vorbim, oare de fotoni.?), de ce suntem influentati de exploziile solare, de ce exista zone pe pamant care influenteaza negativ sanatatea noastra..poate ar fi suficient sa intelegem ca nu stim mare lucru, sa avem modestia necunoasterii si sa incercam sa demaram polemici atunci cand avem argumente..
In rest, numai de bine.Va stau la dispozitie oricand, cu intrebari, cu raspunsuri, cu informatii.
dr. Ana Florian
0
18-08-2011, ora 22:03
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
dr ana florian, baby, este una sa-ti pui intrebari, sa gandesti stiintific, sa cercetezi, sa pui la indoiala, sa testezi, sa investighezi si sa iti PUI PROBLEME, si cu totul alta sa acorzi rezolvari din astea personale, total inventate si fara substrat respectivelor probleme. io zic ca inainte sa emitem ipoteze din astea in care sa incepem sa credem cu atata inversunare si sa le mai si vindem altora de parca ar fi carnati de plescoi, am face bine sa ne tinem gura si sa avem macar putina rabdare, caci lumea stiintifica, in care se afla si cea medicala, chiar daca lent, evolueaza sigur, si in fiecare zi cunoastem mai multe despre ce ne inconjoara si ce ne devine.
la fel stau si io la dispozitie cu informatii. dar despre cancer, nu despre povesti nemuritoare.
dr. Raul Duke :D
6
23-08-2011, ora 18:26
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă dr. Ana Florian, nu vă pot scrie decât atât, cu privire la ce mi-aţi scris în mesajul dv. aterior: pentru credincioşi nicio dovadă nu este necesară, în timp ce pentru necredicioşi nicio dovadă nu este posibilă. Pot să-i spun eu dnului RaulDuke multe şi mărunte, aducând chiar argumente fondate şi eligibile, pe degeaba, nu acceptă şi nu crede nimic, pentru că nu doreşte, de vreme ce are o mentalitate nihilisto-nondialectică.
Astfel de oameni sunt vrednici de plâns!
_

Cu iubire creştină, respect şi preţuire, dorindu-vă toate cele bune şi o zi splendidă, într-o săptămână relaxantă, într-o lună echilibrată, într-un an cumpătat şi într-o viaţă desăvârşită în adevăr, iubire, credinţă şi lumină,
Mister Nick ♥
0
23-08-2011, ora 22:25
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
asa, si in ce ai tu atata credinta, mr nick ? in minciuni si povesti ? ideile alea putine dar fixe pe care le ai le numesti asa, pretentios, "CREDINTA" ? pai iti urez succes cu ele, dar mai ales noroc de un psihiatru experimentat! nu mai da sfaturi oamenilor ca ii bagi la belele, pastreaza-le pentru tine, ca vin de nicaieri si duc nicaieri, cu viteza mare!
6
23-08-2011, ora 22:53
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mulţumesc pentru mesaj, remarci şi sfaturi, dle RaulDuke, sunteţi o fiinţă minunată. Am asimilat ce mi s-a părut a-mi fi de folos.
Vă doresc toate cele bune în viaţă!
Cu iubire şi respect,
Nick
0
23-08-2011, ora 23:04
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
numa bine ! ai grija in continuare!
6
24-08-2011, ora 16:46
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mulţumesc mult, dle dr. RaulDuke, şi, profitând de ocazie, vă cer iertare dacă v-am deranjat/ofensat cu ceva.
Vă doresc să vindecaţi mulţi oameni de cancer, cu ajutorul medicaţiei şi a lui Dumnezeu, desigur.
Cu o îmbrăţişare amicală,
Nick
0
24-08-2011, ora 18:09
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
back at you, dawg ! :D
insa, ce sa vezi, am primit un articol pe medscape din 29 iulie 2011, spre fericirea utilizatorilor de telefoane mobile, mai ales a copiilor, si vis-a-vis cel putin de tumorile cerebrale:
http://www.medscape.com/viewarticle/747132
el zice cam asa: nu exista legatura intre telefoanele mobile si tumorile cerebrale la copii. ia te uita!
6
25-08-2011, ora 15:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
:)
Ce mare firmă de telefonie mobilă a plătit acest "studiu", ca nu ştiu ce "savant erudit şi emerit" să mintă cu neruşinare?
Mulţumesc pentru articol, dar nu cred în veridicitatea lui. Dv. sunteţi liber să credeţi minciuni!
Numai bine,
Nick
0
25-08-2011, ora 15:26
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
si tu la fel! la fel cum esti liber sa lasi comentariile despre lucruri despre care nu stii nimic si sa pui mana pe niste carti si sa faci o scoala pe care sa ti-o poti pune in CV, ca sa speri ca lumea o sa te ia mai in serios decat de pe urma pozei tale siropoase si tampite.
cine minte cu nerusinare in aproape tot ce zice esti tu. e drept ca poate nu faci asta, poate chiar "crezi ce zici", dar daca e asa, atunci delirezi. deci optiunile despre ce esti tu sunt 2: mincinos si promovator nenorocit de produse "alternative" si vanzator intr-o asemenea dugheana nespalata, sau... nebun, in cel mai propriu termen. paranoic, daca vrei, sau cu alta forma de psihoza cronica. e drept, in cazul asta :D e foarte probabil ca nu vei accepta asta, ba probabil te vei enerva si ma vei pune pe lista ta neagra =))
iti zic eu, trebuie sa vorbesti mai putin si sa te duci la scoala mai mult, ca sa-ti poti promova afacerea mai bine. de asemenea trebuie sa te si prinzi cand dai de oameni ca mine, care nu te lasa sa-ti versi fantasmagoriile sfruntate pe spatiile publice.
6
25-08-2011, ora 15:40
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Oh, Doamne, sunteţi un scump, dle doctor. Ador oamenii care mă jignesc; în acelaşi timp îi compătimesc.
Vă iubesc şi vă asigur că nu vă trec pe nicio listă neagră.
Mulţumesc pentru cuvintele "frumoase". Le apreciez enorm, pentru că mă ajută să observ că am progresat din punct de vedere spiritual, în condiţiile în care nu m-au tulburat absolut deloc.
Cu respect,
Nick
0
25-08-2011, ora 16:30
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
la fel! insa nu vad cu ce te-am jignit...
0
25-08-2011, ora 21:11
Tamanna
Nu este medic/terapeut
Tamanna
Curcubeul, este legamantul Lui Dumnezeu cu Omul, promisiunea ca nu se va mai mania pe noi si nu va mai trimite potopul ca sa pustiasca pamantul. Dar asta nu inseamna ca avem voie sa fim rai cu cei din jurul nostru! Nu inteleg rostul ironizarilor si nici pe cel al jignirilor. In definitiv nu jignesti persoana de langa tine, ci propria-ti persoana. Sunteti liberi sa credeti sau nu, dar nu va sustineti parerea prin jigniri(app)! Daca nu se crede, se cerceteaza si tot se afla, dar se pastreaza. Suntem aici ca sa ajutam si sa fim ajutati! Prin urmare gata cu aceasta disputa. Numai bine!
0
25-08-2011, ora 22:07
annaflorian
Nu este medic/terapeut
annaflorian
Telefonia mobilă, o bombă ecologică

IATA CATEVA ASPECTE PRIVIND PROBLEMATICA EXPUNERII POPULAŢIEI GENERALE LA CÂMPURI ELECTROMAGNETICE (CEM)

Traduceri ale unor articole aparute in reviste prestigioase din UE

-The Royal Society din Canada (RSC), o organizatie prestigioasa, a analizat un numar mare de studii realizate anul trecut, si purtatorul de cuvant al acesteia a declarat ca au fost gasite dovezi ca efectele non-termale GSM exista. Pilonii de telefoane mobile acopera o zona numita celula - poate fi de 150 m intr-un oras, si o distanta de pana la 5 km in afara oraselor. Dealurile si copacii blocheaza semnalele radio, ceea ce ingreuneaza alegerea locului pentru un pilon, ca si zona pe care o acopera. Telefonul comunica cu un pilon, folosind un transmitator si un receptor. Transmitatorul transmite semnale sub forma de unde radio pilonului cu regularitate, chiar daca nu este folosit telefonul. Astfel, reteaua stie unde se gaseste telefonul atunci cand soseste un apel. Receptorul din interiorul telefonului primeste semnale de la pilon. Cand se vorbeste la telefon, pilonul verifica in mod constant daca teledonul functioneaza la nivelul optim. Daca nu functioneaza la nivelul optim - pentru ca, de exemplu, purtatorul ajunge la marginea unei celule sau intra intr-o cladire, pilonul transmite semnale telefonului mobil, spunandu-i sa-si mareasca capacitatea. Undele radio emise de telefon in apropierea capului, numite "campul apropiat" sunt responsabile de efectele nocive asupra sanatatii.

"Campul indepartat" este acea parte a undelor radio care trebuie sa fie primita de catre pilon pentru ca o persoana sa poata efectua un apel. Acel pilon are propriul camp indepartat si apropiat, desi cei mai multi oameni nu se apropie niciodata de campul lor apropiat. Intr-o investigatie care a fost predata Camerei Comunelor vara trecuta, Familiile din Irlanda de Nord impotriva Plasarii de Antene de Telecomunicatii (NIFATT), o coalitie formata din mai mult de 70 de grupuri din comunitate, au solicitat Guvernului sa stabileasca o zona tampon intre case si antene si sa incurajeze impartirea locurilor intre operatorii de retele.

Oamenii care locuiesc si lucreaza langa pilonii antenelor au mari griji, indreptatite cu privire la sanatatea lor.

Datorita numarului imens de utilizatori de telefoane mobile, chiar si micile efecte adverse asupra sanatatii ar putea avea implicatii publice majore asupra sanatatii. Aceste fapte demonstreaza aceste griji.

Cateva consideratii importante trebuie luate in seama cand se evalueaza efectele posibile ale campurilor Rf asupra sanatatii. Una este frecventa aplicarii. Sistemele actuale de telefoane mobile opereaza la frecvente intre 800 si 1800 Mhz. Efectele asupra sanatatii: Campurile RF penetreaza tesuturile expuse in functie de frecventa - aproape un centimetru la frecventele folosite ce catre telefoanele mobile. Energia RF este absorbita in corp si produce caldura, dar procesul de termoreglare al corpului face ca aceasta caldura sa dispara. Toate efectele asupra sanatatii stabilite, cauzate de expunerea RF sunt clar legate de incalzire. In timp ce energia RF poate interactiona cu tesuturile corpului la nivele foarte joase pentru a cauza o incalzire importanta, nici un studiu nu a aratat efecte adverse asupra sanatatii la expunerea la nivele scazute asa cum prevede ghidul international de limite. Cancer : O evidenta stiintifica curenta indica ca expunerea la campurile RF, ca cele emise de telefoanele mobile si statiile lor baza, din pacate induce sau provoaca cancer: Cernobal-ul de pe bloc

Interesandu-ne despre aceasta situatie, am aflat cateva date de-a dreptul ingrijoratoare pentru sanatatea populatiei afectate. Pentru ca in Romania nu sunt reglementari in privinta amplasamentului antenelor GSM, ca in tarile civilizate (distanta minima de 150 m de scoli, de spitale, si nu se amplaseaza pe blocuri de locuinte etc) companiile de telefonie mobila de pe piata romaneasca liciteaza cu administratorii de bloc si contra unor chirii susbstantiale permit amplasarea unor BS-uri (unitati compuse din mai multe antene de receptie si emisie a microundelor) in detrimentul tuturor locatarilor, pentru ca efectiv acestea sunt un mic Cernobal pentru fiecare locatar. Dupa frecventele planificate, un BS poate sa aiba de la un singur transceiver (partea de amplificare pentru o singura frecventa) pana la 16 astfel de frecvente. Pe sosele, unde se folosesc de regula maxim trei frecvente (respectiv trei transceivere), cate una pe fiecare din cele trei zone sectoriale (de 120 de grade) in care se imparte campul geometric de 360 grade, puterea ajunge pana la 500 W pe frecventa, pentru ca se doreste o acoperire foarte mare si de obicei se folosesc si antene combinate, adica transceiverul se afla montat in antena.

Normele de protectie pentru cei care intretin sau monteaza astfel de echipamente specifica clar sa nu se intervina la un BS fara a fi total oprit. Cand ele sunt in functiune nu se sta sub nici o forma in fata antenelor, iar in spatele lor la minim 1, 5 m, dar aceasta distanta este pur speculativa fiindca aria de acoperire reala a campurilor periculoase este mult mai intinsa!

Spectrul mortii este de la 450MHz la 2 GHz

"Antenele GSM produc radiatii elecromagnetice, neionizante. Acestea transporta energie, care penetreaza in tesutul uman la diferite adancimi. Energia pe care o cedeaza este sub forma de caldura. Organismul are mecanismele prin care isi reface echilibrul termic, insa nu stie sa lupte cu temperaturile locale. Experimentele pe animale au aratat ca incalzirea locala este de cam un grad Celsius", a explicat Irma Csiki. "Aceasta incalzire produce o inhibare a unei proteine (P53), care are rolul de a repara defectele ADN si deci respectiva proteina previne cancerul. De aceia trebuie sa se evite atat mobilele, cat si antenele din preajma copiilor, a femeilor insarcinate si a batranilor. Deorece pot afecta celulele, iar celula inhibată nu-si mai realizeaza efectul pozitiv. Adica nu mai poate repara ADN-ul si exista posibilitatea producerii celulelor malformate, care in timp duc la cancer", a mai adaugat cercetatorul stiintific.

-Fauser Elektrotechnik- Detectorempfanger HFR-1 (Bedienungsanleitung)

D-l dr. Lebrecht de la Klitzing (Lubeck) care a făcut cercetări asupra afectării creierului prin radiaţia pulsatorie de înaltă frecvenţă, indică ca valoare de jos a pragului de influenţare, valoarea de 1mW/m2 pentru expuneri de durată scurtă. Pentru expuneri de durată, ca de exemplu staţii de bază care emit continuu frecvenţe înalte pulsatorii, nu trebuie să fie depăşite valori de 0, 01mW/m2.

Este prima parte dintr-o serie pe care v-o pot pune la dispozitie..
Sunt adesea uimita de inertia confratilor mei, pe care ii stimez si ii respect, de altfel, in a persista cu o tenacitate demna de o cauza mai nobila, in ignorarea fenomenelor majore care ne inconjoara si a caror explicatii sunt stiintifice, nu esoterice...
Fiinta umana a descoperit multe lucruri, iar o mare parte a tratamentelor utilizate astazi au la baza modelul naturii.Terapiile alternative nu sunt un subiect de gluma, si nici o cale derizorie de abordare atata timp cat acestea sunt justificate de starea de boala sau de starea bolnavului.
In ceea ce ma priveste; sunt medic internist, cu doua specializari suplimentare, in hepatologie si cardiologie, ambele finalizate in spitale si clinici universitare de renume din Franta. Acolo am inteles ca este imposibil sa mai abordez organismul uman asa cum am invatat in facultate sau in practica din Romania.
Acolo am inteles ca "lipseste ceva" pentru ca intelegerea mea sa se desavarseasca, motiv pentru care am pus din nou mana pe carte si pe carti, revenind la fizica, la genetica, la biochimie, etc. Am asistat, in practica mea personala, medicala, la o multitudine de cazuri care si-au gasit rezolvarea apeland exclusiv la terapiile alternative care au avut ca efect reechilibrarea organismului si care i-au dat forta necesara sa se autoregleze...
Domnilor, dupa 25 de ani de practica, am inteles ca cel mai bun doctor pentru organismul uman este el insusi...;cu conditia sa stim cum sa-l ajutam pentru a face fata.
0
26-08-2011, ora 09:34
aralex
Nu este medic/terapeut
aralex
comentariile prea lungi ma plictisesc si nu le citesc niciodata...cat despre articole postate pe forum, mi se pare o prostie..dati link pt cine vrea sa le citeasca, aici intram sa discutam, comentam, analizam. sunteti de acord cu mine?
0
26-08-2011, ora 10:44
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
buna ziua,
-o sustin pe Aralex.
-am mai postat si altadata si va rog sa apelati la constiinta si sa incetati cu insultele, jignirile si cu postarea articolelor din diverse reviste, ziare.cine doreste sa se informeze poate cauta pe net tot felul de date, pe forum, asteptam informatii strict legate de afectiunea fiecaruia.
Va multumesc,

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
37 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  •