tulburare obsesiv compulsiva, tulburare anxioasa mixta

13-01-2008
iolanda43
Nu este medic/terapeut
iolanda43
tratam. cu rivotril, zoloft, calmogen si rispen au dus la disparitia libidoului si implicit a orgasmului. Ce imi recomandati sa incerc?Stiu ca tratam antidepresiv este de lunga durata.
2 comentarii
0
16-01-2008, ora 00:00
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Poate nu ar fi rau sa vb cu dr tau aspectele legate efectele secundare ale medicamentelor ce iti "umbresc" viata sexuala.
Un doctor bun ar trebui sa ia in vedere si acest aspect.
Numai bine!
0
07-02-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
In functie de complianta la medicament, tratamentul antidepresiv nu este cu necesitate unul de durata lunga, ci variaza de la un individ la altul.
Odata ce ai depasit faza acuta de manifestare a simptomelor depresive, te poti orienta spre completarea tratamentului medicamentos cu cel psihoterapeutic si, functie de rezultate, doza de medicamente poate fi redusa treptat si inlocuita de psihoterapie. Discuta cu medicul tau si aceasta varianta. Cei mai multi psihiatrii recomanda ei insisi si consultarea unui psiholog sau a unui psihoterapeut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: