anxietatea se trateaza cu remedii homeopate

19-10-2009
197720
Nu este medic/terapeut
197720
vreau sa va spus k am trecut prin aceste atacuri de panica din anul 2003 si cum am cumparat o casa si ma-m speriat foarte tare cati bani ne trebuie sa bagam in ea si cata munka am urmat k xanax cateva luni bune si cat de cat ma-m refacut in anul 2007 au inceput sa apara din nou aceleasi stari imi era frica sa merg pe str sa stau singura in casa nu aveam chef de nimic am urmat din nou cu xanax si am facut cateva sedinte de terapie incet , incet am gasit un serviciu am inceput sa muncesc au inceput sa dispara.offfff acum din nou acelasi stari sunt si in concediu, griji cateva suparari sau strans toate .am inceput sa intru pe situl acesta si cu ajutorul domnului am intalnit pe dom scarface si mi=a recomandat un remediu homeopat din care vreau sa va spun k ma simnt din ce in ce mai bine in primul rand k domnul mi la dat in cale pe scarfacea ma invatat sa ma rog foarte mult prin intermediu acestiu site vreau sa ii urez multa sanatate dom scarfacea si sa aibe grija de mine in continoare cu remedile lui pentru k este un om cu mare suflet.iara voua care treceti prin ce am trecut si eu va doresc multa sanatate.
20 comentarii
0
19-10-2009, ora 19:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Daaaaaa, domnul Scarface este un homeopat excelent. Dumnezeu să-i dea sănătate şi tot ce consideră de cuviinţă că are nevoie. Continuaţi să vă rugaţi, Dumnezeu vă ajută mai mult decît vă puteţi imagina! Numai Bine şi mult succes în tot ce întreprindeţi... ;)))


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
19-10-2009, ora 20:37
197720
Nu este medic/terapeut
197720
multumesc din suflet mr.nik si tie sa iti de-a domnul sanatate si tot ce iti doresti.
0
11-11-2009, ora 21:09
iri myn
Nu este medic/terapeut
iri myn
Anxietatea tine de latura psihica a fiecaruia dintre noi. Capacitatea de a controla sau nu teama nemotivata, tine de multe aspecte.
Faptul ca 197720 a luat aceste produse si i-a mers bine, nu tine de eficacitatea terapeutica a acestor produse de a face bine, ci de convingerea pacientului ca face ceva in acest sens. Este efectul Placebo care anihileaza teama tocmai pentru ca pacientul are convingerea ca face ceva pt boala sa si acest lucru ii da calm si stare de bine.
Anxiosul este cel care citeste tot prospectul unui medicament si nu il ia pentru ca isi face griji pentru fiecare reactie adversa insirata pe acel prospect. Consumul unui produs homeopat care nu face rau si e pur natural ii da credinta ca ii face si bine si astfel psihicul sau lucreaza incat sa calmeze reactiile de panica.
Caile psihicului nu sunt elucidate pe deplin si medicamentele de tipul Xanaxului care nu se pot urma in cure de lunga durata sunt printre putinele care controleaza anumite stari din timpul atacului de panica.
Poate ne explica domnul Scarface prin ce mecanisme actioneaza produsele homeopate ale dansului? la nivelul carui receptor, caror cai etc. Si atunci, plec capul si il voi diviniza.
Nu am spus ca produsele homeopate sunt rele. Dar nici nu compenseaza eficacitatea medicamentelor, care desi sunt toxice asa cum le trateaza Scarface, actioneaza tintit si au o explicatie pentru folosirea lor.
Credeti ca daca produsele homeopate nu ar fi excelente nu le-ar fi recomandat si doctorii? pentru ca cel mai important este ca pacientul sa fie bine.
Sau aceasta postare pe forum e pt a-i face reclama domnului scarface care a primit deja prea multe comentarii rautacioase desi dansul e TOTAL "inofensiv."
0
11-11-2009, ora 22:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Culmea este ca efectul placebo nu actioneaza si in cazul remediilor ALOPATE iar pacientii primesc chiar si efectele adverse scrise pe hartia insotitoare si atunci cand NU au citit-o inainte.
Invata sa gandesti inainte sa argumentezi caci iar te faci iar de ras.

Homeopatia nu este inventia mea. Este inventia unor medici mai destepti decat restul de pe vremea aceea

Cumpara-ti o carte si citeste, fa o stagiune la un medic homeopat in loc sa-ti pierzi timpul aici cu discutii care nu iti aduc inca nimic.

Homeopatia nu lucreaza pe nivelul material masurabil si vei putea masura remediile homeopate tot asa de bine cum poti masura si efectul unui cantec armonios asupra omului: numai dupa efect.

Cand ne explici tu de ce un cantec armonios face omul voios si bine dispus la nivel celular, receptori, etc si ne poti dovedi acest lucru atunci o sa-ti spun si eu la ce receptori actioneaza remediile homeopate.

De astfel de divinizatori nu am nevoie sa sti...
0
12-11-2009, ora 18:50
197720
Nu este medic/terapeut
197720
nu stiu ce sa mai cred sau in cine totusi cred in scarface
0
12-11-2009, ora 19:33
iri myn
Nu este medic/terapeut
iri myn
Atunci homeopatia este un cantec armonios?
Repet ce am spus: sunt convinsa ca homeopatia poate face si bine dar este limitata.
Domnul/doamna care sufera de anxietate banuiesc intrucat nu s-a mentionat) face acest tratament cronic cu produse homeopate. Pentru ca daca le-ar intrerupe, probabil mai devreme sau mai tarziu aceste reactii pot aparea.
Daca starea dansului/dansei s-a imbunatatit cred ca asta e tot ce conteaza.
0
12-11-2009, ora 19:36
iri myn
Nu este medic/terapeut
iri myn
Aaaa si inca un lucru: terapia prin muzica provoaca placere prin intermediul receptorilor: aceia de la nivelul analizatorului auditiv..care transmit informatia catre centrii superiori de unde este prelucrata.
Totodata muzica stimuleaza anumiti hormoni cum sunt cei endorfinici.
0
12-11-2009, ora 20:25
197720
Nu este medic/terapeut
197720
dar tu de unde stii toate astea esti dr sau ce?
0
12-11-2009, ora 20:37
iri myn
Nu este medic/terapeut
iri myn
Sunt studenta in ultimul an la Facultatea de Medicina Generala "Carol Davila" Bucuresti
0
28-11-2009, ora 08:40
197720
Nu este medic/terapeut
197720
ok
0
04-01-2010, ora 23:03
vic_tor51
Nu este medic/terapeut
vic_tor51
Te rog 197720 sa-mi spui si mie ce schema de tratament ti-a recomandat Dl.Scarface.
0
19-01-2010, ora 20:28
ina27
Nu este medic/terapeut
ina27
Buna! Sunt noua pe acest forum, sufar de atac de panica de 2 ani si de atunci iau paroxetina si xanax doar cand este nevoie, am facut psihoterapie cateva luni dar nu ma ajutat cu nimica, de 2 saptamani am fost la un medic homeopat care mia pescris CM200 o data pe saptamana si sa reduc paroxetina
acuma mai iau un sfert de pastila in fiecare seara, dar vreau sa va zic k de cand am renuntat mi-au aparut din nou unele sintome adica greata si nod in gat. Nu mai stiu ce sa mai iau sa scap de boala asta? Cateodata imi vine sa ma inchid singura in camera si sa imi pun plapuma in cap si sa nu mai aud nimica.este cineva care a reusit sa se vindece? ??
2
26-04-2010, ora 13:39
197720
Nu este medic/terapeut
197720
prin credinta in primul rand poti scapa sa te rogi mult si sa gandesti pozitiv iti doresc multa sanatate
0
20-10-2010, ora 00:41
cipralex
Nu este medic/terapeut
cipralex
il rog din suflet pe dr scarface, ce reteta are dansul ptr anxietate? in prezent iau xanax si vreau sa scap de el.

multumesc
0
25-11-2010, ora 00:08
stefy@
Nu este medic/terapeut
stefy@
pai spre exemplu sunt studii care au demonstrat eficacitatea extraordinara a extractului de sunatoare in tratarea depresiilor si anxietatii, efectul antidepresiv fiind chiar superior celui indus de faimosul prozac si bineinteles net superior fata de placebo.nu spun ca increderea in reusita terapeutica nu conteaza insa aici cam vorbim de consumatori cu o slaba capacitate de automotivatie.pentru ca placebo sa functioneze are intr-un fel nevoie si de un teren relativ stabil emotional.eu propun spre exemplu pt depresie, si anxietate cu atacuri de panica tinctura de sunatoare de 3-4 ori pe zi pe stomacul gol diluata in 100ml apa, ginseng siberian 1tableta de 2 ori pe zi dimineata si la prinz inpreuna cu mincarea, magneziu 1 tableta dimineata, una seara la culcare si complex vitamine b 1 tableta pe zi dimineata.efect-sunatorea cel mai puternic antidepresiv natural recunoscut de organizatia mondiala a sanatatii, ginsengul siberian-adaptogen de mare calitate, energizant si tonic cerebral(in vechime valora greutatea lui in aur), magneziu-mineral indispensabil bunei functionari al sistemului nervos, efect camant, reglator cardiac, complex vit b necesar bunei fct al sistemului nervos si energizant.si inca ceva ff important:iubiti-va corpul, iubiti-va pe dvs.respectati-va organismul, respectati-va umanitatea.inima bate pt a va tine in viata, creierul functioneaza pt a va tine in viata.sunt ale dvs, va apartin.iubiti-le iar daca le iubiti ajutati-le.intariti-va eul, fiti dintr-o bucata, fiti unul nu fiti scindati, rupti in multe bucati.centrati-va!si inca ceva -autosugestia practicata corect si yoga ajuta mult.
0
29-11-2010, ora 18:30
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara!

Dragi prieteni, din păcate pentru unele persoane (pentru cele care s-au înţeles cu d-nul Scarface, din varii motive) şi din fericire pentru altele (pentru cele care NU s-au înţeles cu acest domn, tot din varii motive), d-nul Scarface NU mai activează pe acest forum medical, pentru faptul că i s-a blocat contul.
Vă rog, dacă doriţi să îl contactaţi, accesaţi-i forumul privat. Doar acolo puteţi să-i adresaţi întrebări, pentru că doar acolo veţi putea să beneficiaţi de un răspuns din partea domniei sale (acesta este adresa de web a forumului respectiv: ----------* | accesaţi-l, faceţi-vă cont, postaţi întrebarea în categoria considerată de cuviinţă, aşteptaţi răspunsul şi în funcţie de el luaţi măsurile medicale necesare).
_


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick

(*modificat de administrator)
0
30-12-2013, ora 09:13
ariadna2008
Nu este medic/terapeut
ariadna2008
Buna ziua si un an nou mai bun tuturor!As avea imensa rugaminte daca cineva imi poate da adresa de e mail a domnului scarface sa o faca!M-a ajutat mult in trecut si acum am nevoie DISPERATA de ajutorul dansului insa nu mai am datele de contact.
Multumesc anticipat!Doamne ajuta!
0
09-01-2014, ora 20:55
Psiholog Ana Cristina Badita
Psihologie, Sibiu
Psiholog Ana Cristina Badita
Buna seara!

Anxietatea se trateaza mai eficient si cu rezultate pe termen lung la PSIHOTERAPEUT.

Pentru tulburarile anxioase (exista mai multe: anxietate generalizata, fobia sociala, fobia specifica, panica, tulburare obsesiv-compulsiva, stresul post-traumatic) recomand sa se apeleze, in primul rand, la un psihoterapeut. Unele forme de terapie, cum este cea cognitiv-comportamentala, pot fi la fel de eficiente ca si medicatia. In plus, nu au efecte secundare, iar efectele se mentin si dupa intreruperea terapiei (daca terapeutul stie cum sa gestioneze ultimele edinte si sa ofere pacientului uneltele cele mai utile pt a se "lupta" singur cu starile anxioase care mai pot aparea).

Este nerealist sa ne asteptam sa dispara complet orice forma de anxietate.
Ingrijorarea si frica sunt reactii normale ale organismului in anumite situatii, fara ele nu am fi supravietuit ca specie: ce ar face un Homo habilis fara frica de tigri!? S-ar arunca in mijlcul lor si ar fi ucis. Sau fara teama de inaltime, de spatii deschise, de serpi etc...? Acestea sunt cele mai frecvente fobii si sunt explicate prin evolutie: suntem mai predispusi sa dobandim fobie de serpi decat de accidente, desi, in socieatea moderna, sansele de a fi ucis de veninul unei vipere sunt insignifiante fata de sansele de a muri calcati pe trecerea de pietoni...

Putem elimina anxietatea debilitanta, care ne impiedica sa ducem o viata echilibrata, sa ne atingem obiectivele in plan personal si profesional. Si aici intervine psihoterapeutul...
Grupurile de suport au si ele o oarecare eficienta, pt ca ne ajuta sa vedem ca nu suntem singurii in acea situatie. Mi-a fost impartasit acest lucru de mai multi pacienti si inteleg utilitatea. Daca exista pe acele forumuri si sfaturi ale unor experti, o anxietatea scazuta, neasociata cu o personalitate nevrotica, poate disparea de la sine urmandu-le. In celelelalte cazuri, un psihoterapeut sau un psihiatru va ajuta sa va intelegti simptomele si sa le rezolvati impreuna. Va rog sa nu uitati: contributia dvs. si a factorilor care depind de dvs (de la suport social la motivatie, incredere in terapie si terapeut, complianta si perseverenta) ajung sa conteze 50% din eficienta terapiei!

Mult succes tuturor!

psiholog si psihoterapeut Ana Badita
0
18-05-2014, ora 09:40
simonan75
Nu este medic/terapeut
simonan75
Buna ziua.remediile florale pot da reactii adverse?pot fi folosite si n timpul alaptarii, nu influenteaza cresterea normala a bebelusului? Pot provoca ameteli, somnolenta dar si moleseala, atat la mama cat si la bebe?
Va multumesc.
0
24-05-2014, ora 10:50
lara_marik
Nu este medic/terapeut
lara_marik
Eu de 3 saptamani, dupa ce am fost la homeopat nu am mai facut atacuri de panica. In plus faceam puseuri de tensiune de 22/12. Acum am tensiunea 10/6. Cum explicati asta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul