acnee severa pe fata(doar pe partea stanga) si pe piept in special
Buna seara!Va rog sa ma ajutati!Am 16 ani si incep sa am o acnee severa pe fata(doar pe partea stanga) si pe piept in special!Din august am inceput sa folosesc Skinoren gel la recomandarea medicului dermatolog, dar nu prea da rezultate!Chiar din contra, dupa parerea mea, cosurile au devenit mai mari si mai dese!Tin sa mentionez ca am si o menstruatie neregulata si hipertricoza, dar una usoare aproape ca nu se observa!Va rog sa ma ajutati cu un sfat!Ar trebui sa intrerup tratamentul cu Skinoren?Nu as vrea sa imi fac rau singura si sa inrautatesc situatia!Daca ati putea sa imi recomandati altceva, chiar si pe baza de plante!Va multumesc!
2 comentarii
Faceti o ecografie pelvina sa verificati daca aveti ovar polichistic. Are legatura cu acneea si cu menstruatia neregulata.
Multumesc, o sa mai astept luna aceasta iar daca nu apare menstruatia cred ca o sa merg la un control!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3preparatul cu sulf...acnee
- 6fetita mea de 13 ani are o acnee urata, ulterior.. i s-a umflat fata si a avut dureri groaznice
- 3dereglare hormonala?
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 14Iarasi acneea !!!
- 63Acnee-sunt disperata!
- 15Mi s-a gasit demodex foliculorum cu o prezenta frecventa
- 13acnee - tratament!
- 0acnee si piele care se cojeste
- 0namol vs acnee
- 4acnee chistica
- 0pete in urma acneei
- 0Crema de zi pentru ten mixt
- 3Medicatie acnee
- 3A inceput sa imi apara acnee din nou dupa aproape un an
- 1Acnee recidivată după isotretinoin oral
- 0Anticonceptionale pentru acnee. Va rog sa ma ajutati.
- 1Acnee de mult timp si nu mai scap
- 8Baiat 20 de ani, ma simt mereu depresiv, anxios, fara chef de viata, sentimente de ura fata de mine
- 2Acnee inflamatorie faciala persistenta
Mai multe informații despre: acneea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: