AD si Anxietatea.

18-06-2019
Vali-6
Nu este medic/terapeut
Vali-6
Buna ziua.
Sunt mai vechi pe forum dar nu am mai intrat deoarece eram in remisie si voiam sa uit. Eram...
Acum ca prietena mea veche, depresia, a revenit voiam sa stiu daca cumva din cauza AD-ului am anxietate foarte mare, mai mare decat de obicei. Iau doar AD fara anxiolitic. Sunt in Anglia dar cred ca este ceva asemanatir cu Cipralex... Cred. Orice raspuns este bine venit!
Multumesc.
4 comentarii
0
18-06-2019, ora 22:13
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara,

Este foarte probabil ca este o combinatie nepotrivita. AD este facut sa stimuleze, efect care poate agrava anxietatea.
Dintr-o alta perspectiva, incercati sa va ganditi daca nu cumva ceva se repeta in viata dumneavoastra, de aici si revenirea unor simptome (s-a reactualizat cauza).
0
18-06-2019, ora 23:09
Vali-6
Nu este medic/terapeut
Vali-6
Buna seara!
Nu ar fi avut ce sa imi declanseze un atac de panica in acel moment, chiar eram linistit pot zice. E a treia zi de cand sunt pe AD si ma gandeam ca, poate din cauza asta am anxietate mai accentuata decat de obicei. Cat despre revenirea cauzei depresiei... Nici nu stiu de la ce sau de unde am dobandit o.
0
19-06-2019, ora 17:21
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
In prima luna de tratament se pot amplifica simptomele. Ad-ul este si pentru anxietate si pentru depresie. Rezistati 3-4 saptamani ca va fi bine. Dupa aceasta perioada efectele secundare vor disparea.
0
19-06-2019, ora 18:33
Vali-6
Nu este medic/terapeut
Vali-6
Multumesc frumos pentru raspunsuri, ce i drept s au redus starile doar dupa 5 zile, cel putin asa observ. Cat despre anxietate. It.s over 9000 :)). Asta e, suport acum sa imi fie mai bine mai tarziu. Sper.
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul