Ameteala, ureche infundata
Buna ziua, seara, am postat aici fiindca nu stiu exact in ce categorie ma incadrez, am 14 ani si de o saptamana si ceva ma confrunt cu o problema, ameteala dar nu se invarte camera, lucruri si chestii de genul, tiuit in ureche si ureche infundata, tin sa mentinoez ca la analize singurul lucru iesit 'prost' a fost fierul care este mai mult decat ar trebuii, urechea nu ma doare, si mi s-a intamplat de 3 in ultimele 3 luni o ameteala mai puternica de abea stateam in picioare de cca 3 sec, se poate datora fumatului?sau sunt alte cauze?Cand casc cateodata ma doare urechea
1 comentarii
Tin sa mentionez ca mananc carne si legume mai deloc, iau calciu lactic si cateodata magneziu, mai nou iau si vitamina c.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ameteli, spondiloza + colesterol marit
- 6Cand mi se lua sange, mi se facea rau.. simteam ca o caldura in corp si ca ametesc
- 1ameteli si amorteli
- 2ureche infundata
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 17Urechi infundate, presiune in urechi
- 7catre ORL: ametesc dimineata
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 4Probleme cu trompa lui Eustachio
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 1circulatie cerebrala proasta?
- 5ajutor ! timpan fisurat?
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 1Ameteli daca nu mananc dulce
- 2Orl sugestie
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
Mai multe informații despre: Ameteala urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: