ameteli de cap
Buna!
In urma cu o luna jumatate am inceput sa am ameteli de cap foarte puternice. Nu am lesinat niciodata, dar nu am control al viziunii si cand inchid ochii simt ca se misca camera cu mine.
Am 25 de ani si iau tartament cu Betaserc si Suntonic forte prescris de doctorul de familie de 5 zile plus niste suplimente de stres care nu au dat nici o roada pana acum.
Ce sa fac? Nu am alte simptome...
Ajutor?!!!!
In urma cu o luna jumatate am inceput sa am ameteli de cap foarte puternice. Nu am lesinat niciodata, dar nu am control al viziunii si cand inchid ochii simt ca se misca camera cu mine.
Am 25 de ani si iau tartament cu Betaserc si Suntonic forte prescris de doctorul de familie de 5 zile plus niste suplimente de stres care nu au dat nici o roada pana acum.
Ce sa fac? Nu am alte simptome...
Ajutor?!!!!
1 comentarii
Sa mergeti la un spe ialist neurolog si sa ii solicitati Doppler de artere carotide si vertebrobazilare si RMN cerebral.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 328episoade de ameteli-vertij
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 11Dispnee urmata de amorteli ale mainilor.De 4 luni tot medici
- 4ameteala si senzatii de lesin
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 3Ameteala si orbire temporara
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 0ameteli puternice
- 4Ameteli de 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 18intrebare
- 8Unde mai pot sa gasesc o solutie? ametit si fara putere, fara pofta de viata
- 9Ameteala, pierdere echilibru
- 20Ureche înfundata, stare de amețeală
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 10Amețeli, arsura și înțepături ale feței pe partea stângă
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: