As dori sa-mi recomandati un psiholog sau un psihoterapeut bun | Forumul Medical ROmedic

As dori sa-mi recomandati un psiholog sau un psihoterapeut bun

14-01-2020
teniapora
Nu este medic/terapeut
teniapora
buna sufar de tulburari depresive si anxioase as dori ca cineva care sufera sau a suferit de asa ceva sa mi recomande si mine un pshiolog bun care v a ajutat cu adevarat sa treceti de aceste stari si sa va recapatati echilibrul interior locuiesc in bucuresti nu ma intereseaza din alte zone
5 comentarii
0
16-01-2020, ora 14:50
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Cel mai bun psihoterapeut e cel cu care simti ca comunici bine si ca te sprijina in schimbarea in bine a situatie tale.
Faptul ca un psihoterapeut a fost de folos unei persoane nu inseamna automat ca o sa-ti fie de folos si tie.
0
16-01-2020, ora 21:28
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
E bine ca psihoterapeutul pe care îl alegi să fie și clinician pentru că printr-o evaluare psihologică corectă se depistează adevăratele cauze care stau în spatele tulburării și se poate acționa asupra lor. Pe tulburări depresive și anxioase, rezultate mai rapide se obțin prin terapia cognitiv-comportamentală, dar acum depinde și de client, pentru că dacă ți se potrivește o anumită formă de terapie și simți că psihoterapeutul te ajută, mergi mai departe și rezultatele nu vor întârzia să vină. Persoanele au caracteristici individuale și după cum pot reacționa diferit la un medicament, așa pot reacționa și la terapie.
0
07-02-2020, ora 16:29
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Buna ziua,

Căutați un psiholog clinician din localitatea dvs. Cel mai important aspect este sa rezonati cu specialistul respectiv, sa puteți discuta deschis. Dacă o persoana a obținut rezultate bune cu un anumit psiholog, nu este obligatoriu ca terapia dvs. cu acelasi psiholog sa dea aceleasi rezultate. Respectivul specialist era cel mai potrivit pentru acea persoana. Căutați psihologul potrivit pentru dvs.
0
09-03-2021, ora 14:26
Ana P
Nu este medic/terapeut
Ana P
Buna ziua, va recomand cu sufletul deschis psihologul la care eu am apelat pentru problemele mele. Numele dansului este Teodor Vasile, este psihoterapeut si psiholog, are cabinetul in București, in sectorul 1. Din punctul meu de vedere este un psiholog excepțional. Inafara de problemele mele cu privire la atacurile de panica si anxietate, apoi situația in care m-am aflat cu fiica mea, toate m-au condus in final către o stare depresiva accentuată, in care nu mai avea puterea si nici dorința de a face ceva. Sunt o mama singura si pot sa spun ca problemele nu m-au ocolit deloc. L-am găsit pe domnul psiholog Teodor Vasile într-un moment din viața mea in care nu mai stiam pe cale sa o apuc si cum sa ma mai descurc. Fiica mea trecea printr-o perioada in care tocmai se despărțise de prietenul ei, era in ultimul an de liceu si nu mai dorea sa facă nimic, era deprimata mereu, nu mai vorbea, nu mai manca, nu mai avea chef de absolut nimic. Eu nu stiam cum sa o ajut, ma trezeam nopțile si ma intrebam ce pot sa fac, in fiecare dimineata începeam ziua cu gânduri de disperare si neputinta. Am inceput sa caut pe internet si sa intreb in jurul meu ce as putea sa fac, la cine sa apelez. Am găsit ajutorul la cabinetul dlui. Psiholog Dr. Teodor Vasile, iar acum nu numai ca fiica mea este foarte bine, a intrat la facultate si a învățat sa se bucure din nou de viața, dar si eu mi-am revenit, am învățat sa gestionez mult mai bine situațiile care apar in viața mea si sa ma concentrez pe lucrurile care contează in viața.
Am indraznit sa scriu putin din situațiile prin care eu am trecut pentru a înțelege ca puteti solicita ajutorul unui psiholog si puteti găsi ajutorul, daca va doriti asta. Aveți încredere.
Va doresc mult succes si sper sa găsiți rezolvarea la probleme Dvs.
0
28-04-2021, ora 20:43
Medic.2020
Nu este medic/terapeut
Medic.2020
Buna, in calitate de medic pot sa spun ca aceasta afcetiune este destul de dura și necesita investigație amănunțită !
Principalele simptome sunt stările de turbulentă, nervozitate, săgeți simțite in zona capului sau durere de cap fără motiv, plânsul din senin pe care tu îl consideri eliberare și sa spun intr un fel ‘’ așa ma descarc ‘’ tulburente ale vederii ( cerculețe de diferite culori, steluțe colorate sau săgeți care ai impresia ca îți intra in ochi la fel de colorate in mare parte de culoarea roșu )!
Aceste afecțiuni sau mai bine zic starea ta de depresie, s a ajuns aici deoarece in trecutul tău au fost acțiuni care te au afectat emoțional Și sufletește, nu ai rezolvat o problema sau mai multe din trecut și asta pt ca ești afectată, psihicul tău este obosit, bolnav, defect, afectat nu e ușor sa știi dar te încurajez ca medic și îți sugerez câteva ședințe cu un psiholog...te sfătuiesc sa te eliberezi de tot ce simti sa vorbești cu familia, cu soțul cu prietenii, ești foarte afectată ești o fire pierdută in spațiu nu mai ai treaba cu realitatea cu ambiție o sa Reușești roagă pe cineva apropiată sa te asculte in orice privința! Nu te Închide in tine sau sa stai in ziua mare singura îți faci rău..sunt multe de spus! Ma găsești in privat pt o discuție la telefon fără cost!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ExerciÈ›iul fizic, o opÈ›iune viabilă pentru ameliorarea depresiei È™i anxietății la tineri
  • Terapia prin umor poate reduce simptomele depresiei È™i anxietății
  • ComparaÈ›ie între efectele sportului È™i efectele antidepresivelor în ameliorarea depresiei È™i anxietății
  •