cand fac efort stand in picioare ma doare tot piciorul drept, nu pot sa calc in el

15-09-2010
furry_lion
Nu este medic/terapeut
furry_lion
Buna ziua, am si eu o problema care ma omoara de tanar, am probleme cu piciorul drept mai pe inteles ma doare in spatele rotulei cand stau prea mult in picioare tin sa argumentez ca am oasele deplasate la genunchi de la prea mult efort iar cand fac efort stand in picioare ma doare tot picioru drept nu pot sa calc in el..nu mam lovit sau altceva dar tin sa precizez ca am incercat sa fac o spagata si bag de seama ca de atunci ma doare ! am fost la doctori si mi'au dat unguente fasha sterila nu prea ma ajuta la nimik..VA ROG SA MA AJUTATII
6 comentarii
0
16-09-2010, ora 08:52
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Nu prea intelef in ce limba vorbiti: ""nimik"", ""fasha"", ""spagata"".
Trebuie sa incepeti prin prezentarea varstei, greutatii, inaltimii, statusului ocupational si sportiv (sporturi practicate), antecedente traumatice sau de alta natura, dar mai ales localizarea anatomica a durerii (n-am inteles, va doare genunchiul sau piciorul??) in termeni de anterior-posterior, superior-inferior, medial-lateral, avand ca repere rotula, condilii femurali, tuberozitatea tiviala anterioara, spatiul popliteu, funcdul de sac etc etc., tipul durata si intensitatea durerii, periodicitatea si legatura cu efortul.
Asteptam detalii semnificative.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
16-09-2010, ora 16:15
furry_lion
Nu este medic/terapeut
furry_lion
Buna ziua am 23 de ani am 70 de kg am 1.80, nu practic nici un sport, ma doare in spatele genunchiului ( nu stiu ce sunt acolo, ( tendoanele) nu le am cu anatomia corpului uman ) am facut sport cand eram mai mic si a trebuit sa renunt din cauza ca faceam prea mult efort si mi sau deplasat oasele de la genunchi, (ma jos de rotula) asta a fost in tinerete, dar acuma sper ca ati inteles ce am vrut sa spun. De la prea mult efort stand in picioare sau mers prea mult pe jos ma doare piciorul drept , dar zona de unde pleaca este din soatele rotulei cred ca am o intindere de ligamente.. ( Dupa cum ziceam am fost la doctor si mi'au dat fasa sterila care sa o pun pe picior dupa ce ma ungeam cu ungunete pe care mi le'au prescris iei ! Tin sa precizez ca am luat si pastile tot impuse de doctorii la care am fost ! )
0
16-09-2010, ora 17:54
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Tot nu am inteles localizarea anatomica a problemei D-voastra.
Cred ca ar fi preferabil sa consultati un ortoped specialist in artroscopia genunchiului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
16-09-2010, ora 20:33
furry_lion
Nu este medic/terapeut
furry_lion
Tocmai ca de nu de 1 ci de 2 doctori ortoped am fost consultat si mi'au dat ce vam spus mai sus pastile si ungunete localizarea e destul de simpla cum te uiti la rotula in spatele piciorului (sau exact unde se indoaie picioru) de acolo incepe sa ma doara !
0
22-09-2010, ora 11:58
daniela bostan
Nu este medic/terapeut
daniela bostan
buna ziua!sunt daniela bostan, am 42 de ani, 1.60 si 57 kg.acum ceva timp, mai sigur acum o luna, am avut o durere ingrozitoare la piciorul sting, mai sus putin de degetul mic, s.a unflat f rau si nu am mai putut merge citeva zile, acum mi.am revenit dar dureri tot mai simt, la frig si o arsura pe deget si putin mai sus..nefiind acasa ca sa pot sa merg la doctor am urmat niste sfaturi din auzite...am pus ghiata si am foslosit o alifie care din pacate nu stiu cum se numeste.urmeaza sa plec iar si spre rusinea mea nu am ajuns la doctor.astept un sfat...multumesc mult!
0
23-09-2010, ora 01:19
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Pot fi sute de afectiuni diferite, de la artrite reumatologice (inflamatorii) la fracturi de stress, de la osteonecroze la leziuni ligamentare, venoase, probleme cutanate etc etc.
Este util un consult clinic atent si competent.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere la nivelul piciorului (neurinomul Morton) - primul ajutor
  • Cum menținem sănătatea genunchilor?
  • Alergarea ar putea fi benefică pentru genunchi, contrar temerilor generale
  • Leziunile genunchilor nu se vindecă complet
  • Alergarea ameliorează inflamația genunchiului, contrar așteptărilor
  • Durerea de picioare
  • Dislocare genunchi - primul ajutor și sfaturi utile
  • Tipuri de durere de genunchi în diferite afecțiuni ale genunchilor
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •