Concentrarea, viteza de reactie scazuta

13-10-2018
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Voi cum va descurcati cu concentrarea si viteza de reactie ca urmare a tratamentului si a tulburarii psihice de care suferiti?Reusiti sa va concentrati bine?Luati ceva pentru asa ceva sau va da medicul ceva pentru concentrare?
Eu am probleme mari cu ea si cu lentoarea in viteza de reactie dar medicul nu vrea sa imi dea nimic pentru asa ceva, ca nu e de acord cu suplimentele si ca cica daca iau piracetam de la varsta asta a mea tanara mai incolo ce o sa fac?Si ma lasa asa sa ma chinui cu probleme de concentrare..:(
6 comentarii
0
13-10-2018, ora 23:24
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Mentionez ca fac 2 injectii de Rispolept Consta pe luna si 1 pastila de quetiapina 400 mg seara si Prozac 1 pastila 20 mg dimi si una la pranz.Am TOC si schizo.Sunt cam distrus la capitolul cognitie si concentrare.:(
0
13-10-2018, ora 23:45
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nici cu Piracetam nu merge, stai linistit. Toata lumea e la fel.
0
14-10-2018, ora 11:55
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Aronnax: "...medicul nu vrea sa imi dea nimic pentru asa ceva, ca nu e de acord cu suplimentele..."

Ce sa-ti dea ? Exista suplimente care imbunatatesc concentrarea ? Daca exista spune-mi cum se numesc, ca le iau eu imediat fara sa mi le dea cineva ! :)
0
14-10-2018, ora 13:18
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Se poate lua Neurooptimizer fara nici o prescriptie dar si fara nici o garantie ! :) Dar se pare ca asta ar fi cel mai bun supliment de sustinere a creierului !
0
15-10-2018, ora 15:26
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Si fara reactii adverse daca e combinat cu psihiatricele?Asta nu stii:))
0
15-10-2018, ora 22:14
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Se poate lua cu absolut orice alt medicament ! Spuneam ca nu e garantat efectul pe care il asteapta fiecare !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Probleme de concentrare la școlar – cum le identificăm, ce este normal și când cerem ajutorul
  • Aglomerarea informațiilor stocate în creier, o potențială explicație pentru problemele de memorie și concentrare de la bătrânețe
  • Modul în care medicamentul Ritalin crește concentrarea (cercetare)
  •