Cosuri purulente, inestetice, care dau o stare de mancarime.
Buna ziua,
Am si eu o problema... am inceput sa folosesc o gramada de crede si solutii impotriva cosurilor. O colega mi-a recomandat Aknesol, o solutie impotriva cosurilor. Am folosit aproximativ 2 luni aceasa solutie si nu mi-au mai aparut cosuri, automat si fatza imi era mai curata. A venit vara iar fata nu mai suporta aceasta solutie, imi produc niste mancarimi pe toata fata si nu stiu ce sa mai fac. Se formeaza niste pete rosii ca si un fel de ciuperca care ma mananca ingrozitor. Nu stiu ce sa mai fac. Mentionez ca am fost si la un control dermatologic si mi s-a recomandat zineryt dar nu mi-a fost bun.
Ce pot sa fac?
Am si eu o problema... am inceput sa folosesc o gramada de crede si solutii impotriva cosurilor. O colega mi-a recomandat Aknesol, o solutie impotriva cosurilor. Am folosit aproximativ 2 luni aceasa solutie si nu mi-au mai aparut cosuri, automat si fatza imi era mai curata. A venit vara iar fata nu mai suporta aceasta solutie, imi produc niste mancarimi pe toata fata si nu stiu ce sa mai fac. Se formeaza niste pete rosii ca si un fel de ciuperca care ma mananca ingrozitor. Nu stiu ce sa mai fac. Mentionez ca am fost si la un control dermatologic si mi s-a recomandat zineryt dar nu mi-a fost bun.
Ce pot sa fac?
Daca sunteti femeie, ar trebui sa faceti o ecografie de ovare.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tenul sensibil
- 11despre roaccutane...
- 3ce sa fac cu cosurile?
- 4revitol acnezine este eficient in tratamentul acneii?
- 3Zynerit - problema ?
- 18Acneea - o mare problemă!
- 7Pete rosi si cosuri pe fata
- 0Roaccutane pentru acnee
- 4va rog sa ma ajutati: am probleme cu tenul
- 9Tratament pentru acnee cu propria urina
- 4Cosuri in cap
- 0Bactroban Crema pentru stafilococi si acnee
- 3Acnee, matreata, ati facut curatare cu laser?
- 1Cosuri multe pe pielea spatelui
- 1herpes genital? acnee, micoza? barbat 25 ani
- 3cos moale pe spate
- 3Cicatrici post acnne
- 1ACNEE la 20 de ANI ! Ce pot face, ce tip de acnee am ? POZE
- 2Tratament naturist pentru acneea hormonala
Mai multe informații despre: cosurile Argila acneea tratament pentru acnee
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: