cum imi pot salva casnicia atata timp cat el nu sta acasa?

45 comentarii 1 2
0
19-09-2009, ora 13:49
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
N-ai mai dat niciun semn, Roxana. S-a mai intamplat ceva intre timp ? Sau pur si simplu ai depasit starea asta de disperare? Tare-as vrea sa aflu ca esti mai bine !
0
21-09-2009, ora 13:55
roxana79
Nu este medic/terapeut
roxana79
N-am mai dat nici un semn fiinca sunt atat de bulversata incat.Am discutat cu scorpia si primul lucru care mi la spus a fost ca este insarcinata in cinci luni si ca-l iubeste atat de mult pe sotul meu incat ar face orice pentru el si ca nu o sa renunte la el pentru nimic in lume...A fost ingrozitor...este o femeie de cea mai joasa calitate, este urata(acum am vazu-to pentru prima data de aproape), avea un vocabular ingrozitor, parca stateam de vorba cu o prostituata cu o centurista...Nu-mi vine sa cred ca sotul meu se poate uita la ea...nu stiu ce sa mai spun sau sa mai fac...Ma gandesc ca poate sta cu ea pentru copil...nu stiu..imi doresc acum sa ma culc si sa ma scol peste un an sau doi...
0
21-09-2009, ora 16:37
ghibi79
Nu este medic/terapeut
ghibi79
Off Roxana ce fel de femeie credeai ca este? Atata timp cat a stricat o casnicie in viziunea mea e o femeie de cea mai joasa speta.Poate ca ai facut bine ca ai vorbit cu ea, eu nu am vrut ca ma cobor la nivelul ei si poate am gresit, am atatea intrebari la care nu am raspuns si cu toate ca a trecut un an jumate ma macina si acum, nu pot uita. Sfatul meu e sa te resemnezi si sa stai o perioada singura sa iti pui viata in ordine.
Eu m-am grabit si m-am bagat intr-o relatie desi nu eram vindecata si nici acum nu sunt, dar credeam la momentul ala ca daca o sa fiu cu cineva o sa imi fie mai usor, dar nu a fost asa.Daca vrei sa vorbim -. Tare as vrea sa te pot ajuta.
0
21-09-2009, ora 17:17
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Imi pare sincer rau pentru cele intamplate... Ti-am spus : scutura-te, aduna-te, si da-ti seama ca EL a avut de pierdut, nu tu. Femeile de acest gen (mai bine zis de aceasta teapa) stiu sa atraga barbatii... doar ca la un moment dat ei se trezesc si inteleg ca au gresit. Oricum, daca el a lasat-o insarcinata (ca doar nu a ramas ea singura - ca nu se stie daca-i al lui, asta-i partea a doua!...), nu merita sa dai nici doi bani pe el.
Incearca sa nu te mai gandesti la el si la ce-a fost - gaseste-ti ceva de facut in momentele respective, pur si simplu refuza sa te gandesti la el. Este foarte greu, dar eu am reusit, deci nu-i imposibil. Iesi cat mai mult, vorbeste cu oamenii... Incearca si evit-o si pe sora lui, chiar daca va intelegeti bine - da deoparte absolut TOT ce te leaga de el. Iti doresc sa-ti gasesti linistea, sa treci peste perioada asta nefasta, sa intalnesti pe cineva care sa te pretuiasca. Mai stai de vorba cu ghibi79, cred ca-i de varsta ta si vad ca-i mai puternica, si CREDE-MA ca o sa treaca totul. Intr-o astfel de situatie nu exista intrebari fara raspuns, nu exista explicatii ; exista realitatea ca EL a preferat ceva inferior a cea ce avea, deci e clar ca EI va sunt inferiori voua. Asa ca nu aveti nimic de regretat, poate doar niste sentimente frumoase si curate investite in ceva ce n-a meritat. Numai bine !
0
21-09-2009, ora 17:55
flory78
Nu este medic/terapeut
flory78
Buna ziua.Sper sa aflu cat mai multe pareri despre povestea mea.Eu am 31 ani si am o relatie de13ani cu el(casatorit de 25ani si cu doi copii).Aveam 18 ani cand l-am cunoscut si a fost primul si unicul barbat din viata mea.El era drept cunoscut cel mai afemeiat barbat din zona.Stiam totul despre el.Casatorit fiind el de cand s-a insurat si pana sa ma intalneasca pe mine mai avusese multe relati extraconjugale dar de scutra durata.Sotia lui o femeie frumoasa si imbracata bine dar care a stat tot timpul acasa si care are si probleme pshihice.Dupa cum spuneam are doi copii, o fata care de la 18ani a plecat de acasa si a stat in casa a mai multor baieti si un baiat de care nu a stiut ca trebuie sa aiba grija de el ca trebuie sa manance sa plece la scoala sa scrie, de absolut nimic.El este un barbat care munceste de dimineata pana seara, ar face totul pentru copiii lui dar nu are persoana potrivita ca sotie.Ii cunosc familia f.bine.Sotia lui nu l-a ajutat cu absolut nimic in tot ce a realizat pana acum, o casa super luxoasa terminata in care stau impreuna si o alta unde are sediul firmei in constructie.Firma o are deschisa de 3 ani si la inceput venea si sotia lui o jumatate de zi si cealalta jumatate eu, neputand veni eu ca mai lucram si in alta parte.Nu am putut continua sa merg in doua parti ca sotia deja se plictisise sa munceasca pentru familie.Eu faceam totul acte, curatenie, mancare lui si copilului si ea dormea toata ziua(asa spunea baiatul ei).Cand ajungeau acasa seara le punea de mancare mama lui ca sotia nu putea pierde telenovelele.Mai am sa va povestesc multe ca doar sunt13 ani dar nu ii mai considerati doar pe ei vinovati.
0
21-09-2009, ora 19:11
ghibi79
Nu este medic/terapeut
ghibi79
Nici nu stiu ce sa spun despre tine skg78. Nu am cuvinte. Daca tie iti place sa iti pierzi anii langa o persoana nepotrivita e viata ta si faci ce vrei.Sotia lui stie de tine?
0
24-09-2009, ora 21:45
flory78
Nu este medic/terapeut
flory78
Da stie de foarte mult timp dar de curand eu am fost plecata in Spania cu gandul sa raman acolo la fratii mei.Trei saptamani cat am stat m-a tinut numai in tel., tot timpul plangea la tel., era disperat si am zis ca mai bine ma intorc decat sa faca vreo prostie si sa-l am pe constiinta.Dupa ce m-am intors si-a dat seama sotia ca nu poate sa traiasca fara mine si cat de mult tine la mine si de aici a pornit un scandal imens.Sincer va spun ca imi doresc sa ma departez de aceasta rel chiar daca au trecut atatia ani si tin la el si ne intelegem perfec.Daca sotia lui avea grija de el si nu dormea ea acasa si sotul intr-o camera amenajata la sediul firmei poate renuntam.Ea nu a fost o sotie in adevaratul sens al cuvantului.De 3ani el nu mai doarme acasa dar nici pe sotia nu a deranjat-o lucrul astaEa nu mai avea nevoie de barbat in viata ei.Dar ea ce credea ca un barbat poate sa stea atata timp fara sex.Eu o consider vinovata in toate.Un barbat cauta pe altcineva atunci cand nu gaseste ce vrea la sotie sau ea e perfecta si el e prea prost si atunci nu merita sa stai cu el, nici macar de dragul copiilor. Am citit postarile de aici si eu sunt de parere ca barbatii nu va merita daca voi faceti atatea eforturi si ei sunt orbi.Astept si eu pareri.Am uitat sa va spun ca am si eu o sora care este maritata cu un barbat care sincer nu o merita dar asta e viata:omul bun nu are noroc.
0
25-09-2009, ora 11:17
roxana79
Nu este medic/terapeut
roxana79
skg78 eu cred ca tu nu stii adevarul...toti barbatii insurati asta spun, , ca nu se inteleg cu nevasta, ,...ce ai vrea sa-ti spuna ca-i un curvar?O denigreaza pe sotia lui ca sa nu mai para asa vinovat pentru ce face.Iar daca voi aveti relatia asta de atata timp inseamna ca lui asa ii convine si nu cred ca o sa schimbe ceva.Eu cred ca ar trebui sa te gandesti ca distrugi o familie si-ti distrugi si viata ta.Iar chestia cu omul bun nu are noroc nu-i chiar asa gandestete ca totul in viata se plateste si intr-o zi poate ai sa fii si tu sotie si cu siguranta nu ti-ai dori sa patesti asa ceva...
0
25-09-2009, ora 12:54
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Bravo, Roxana. Ai perfecta dreptate. In plus, asta inseamna si ca ai reusit sa-l vezi pe sotul tau cu alti ochi, nu doar cu cei incarcati de dragoste. Ai grija de tine. Iti doresc sa-ti gasesti norocul in viata, pt ca il meriti!
0
25-09-2009, ora 16:27
flory78
Nu este medic/terapeut
flory78
Poate ai dreptate Roxana in ce ai scris.Trebuie sa aleaga ca deja s-au intamplat prea multe.Eu ii cunosc familia f.bine.Cu copiii lui m-am inteles perfect pana cand si-au dat seama ca tatal lor tine cu adevarat la mine si vrea sa faca un pas sa aiba si el o viata linistita.Fata e mare si nu mai sta acasa iar baiatul habar nu are de mama lui, dar nici ea de el.Daca nu facea atata scandal poate o mai duceam asa mult timp ca mie imi convenea, eram toata ziua cu el beam cafeaua si mancam impruna, el pleca seara acasa se spala si de cele mai multe ori isi lua mancarea si venea la camarutalui de la firma si eu eram tot cu el.Dupa tot circul care l-a facut eu nu o las asa.Si un an daca mai stam pe drumuri eu nu ma dau la o parte Oricum ei decat cu numele sunt casatoriti.El are 45ani si eu 31.Relatia mea nu se compara cu a voastra si sa stiti ca si eu sunt impotriva barbatilor care isi inseala sotiile dar daca sunt proaste asa merita, daca nu, ei sunt cei care pierd.
0
26-09-2009, ora 12:28
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
pt. skg78 - Posibil sa ai si tu dreptate. DAR - daca-i asa, de ce nu se hotaraste EL ? Daca este adevarat tot ce ai spus, de ce se preteaza la o viata dubla si destul de grea in conditiile astea, si nu alege o viata frumoasa, cu tine - care-l iubesti si pretuiesti ?! Adevarul il vei afla in clipa in care ii vei spune : "Gata, m-am saturat, ori ne facem o viata a noastra in care ea sa nu mai existe - deci divorteaza odata si hai sa ne casatorim, ORI ramai cu ea si ma pierzi pe mine! " Gandeste-te si constientizeaza ca anii trec, si timpyul nu-l poate intoarce nimeni. Stiu, exista si barbati de genul asta, dar daca-s nehotarati si lasi, si prefera sa se scalde in ambiguitate decat sa faca un pas hotarator... care-i avantajul partenerei lor?! Ai si tu mare grija de tine - daca lui ii place doar rolul de victima si nu vrea decat compatimire si alint de la tine, va trebui sa pui piciorul in prag.
0
26-09-2009, ora 21:40
flory78
Nu este medic/terapeut
flory78
Ai dreptate Tania ca trebuie sa-i spun sa ia o hotarare.M-am saturat de situatia asta.Cred ca nu merita sacrificiul, mai ales ca eu am trecut printr-o operatie complicata aproape singura si sincera sa fiu cea mai importanta acum este sanatatea si linistea mea.Nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac.Sunt sigura ca ma iubeste dar nu stiu de ce nu e in stare sa se hotarasca mai repede.Timpul sper sa le rezolve pe toate.Eu va doresc la toate multa fericire alaturi de cel care va merita.
0
27-09-2009, ora 18:44
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Skg78 - felicitari pt taria de care ai dat dovada pana acum!!! Am citit (hist.tot.) si m-am ingrozit. Ma bucur nult ca ai reusit sa te descurci singura, altele capitulau de mult in locul tau. Dar - in momentele acelea, domnul tau, care te iubeste, unde era ?! Eu nu zic ca nu te-ar iubi, dar nu trebuie sa se mai gandeasca la comoditatea lui, ci in primul rand la tine, care-ai trecut prin atatea. Timpul nu le rezolva pe toate, cum spui tu, daca noi nu ne ajutam. Sau le rezolva, dar nu asa cum ne-am dori. Iti doresc din tot sufletul ca viata de-acum inainte sa-ti fie mai linistita si mai frumoasa, si sa nu mai ai parte de singuratate !
0
01-10-2009, ora 19:53
flory78
Nu este medic/terapeut
flory78
Iti multumesc frumos pentru sfaturi Tania.Astazi am facut un an de la operatie si ma simt din ce in ce mai puternica cand ma gandesc prin ce am trecut.Eu sper sa nu ma judecati prea aspru.Imi pare sincer rau ca nu am avut puterea sa ma rup de aceasta relatie si sa gasesc pe cineva care ma merita dar niciodata nu e prea tarziu.Dumnezeu are grija de noi si eu ma rog in fiecare zi sa ma ajute sa gasesc un drum ca sa-mi gasesc linistea.Nu toate femeile care sunt in situatia mea sunt vinovate, dar nu mai conteaza cine e si cine nu vinovat asa a fost sa se intample.Va doresc la toate sa aveti parte numai de fericire alaturi de cine va merita.
0
25-10-2009, ora 11:46
tania62
Nu este medic/terapeut
tania62
Hei, feteleeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!! Pe unde mai sunteti, ce-ati mai facut ???
Imi place sa cred ca sunteti bine, linistite, fericite ! Asta va doresc si in continuare !
Adaugă un comentariu / răspuns
45 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul