daca am glicemie 91 si fac avort... raman sterila?

daca am glicemie 91 si fac avort... pot sa raman sterila, sau as putea avea probleme din cauza glicemiei prea mari?... dupa ce faci avort, in cat timp iti revine organismul la normal?
3 comentarii

Glicemia de 91 este normala.
Sterilitatea este un efect secundar posibil dupa avort.
Durata de refacere depinde de organism, de tarele anterioare, de varsta femeii etc.
Durata de refacere depinde de organism, de tarele anterioare, de varsta femeii etc.

Daca vrei sa stii despre contraceptia postavort uita-te pe site-ul nostru la: www.romedic.ro/medicina/contraceptie/contraceptie_postabortum.htm
Daca vrei sa stii despre contraceptia postavort uita-te pe site-ul nostru la: www.romedic.ro/medicina/contraceptie/contraceptie_postabortum.htm

Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cum se poate face un avort?
- 4Ajutor! Dupa avort inca mai am scurgeri urate!
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 4Avort - informatii
- 2pana in ce luna se poate face un avort?
- 3tratament dupa avort
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 22despre avort
- 3cum si unde se poate efectua un avort si despre costul acestuia
- 7purpura trombocitopenica si sarcina nedorita si efectele
- 2aparat de glicemie
- 46glicemie normala, corpi cetonici pozitivi... Ajutati-ma!
- 4glicemie foarte mare la copil de 6 ani
- 2Ma dor sanii dupa avort
- 3Probleme dupa avort
- 5Sarcina de 16 saptamani si avortul
- 3Avort medicamentos
- 4diagnosticare diabet
- 6Valori glicemie anormale?
- 0Palpitatii, transpiratii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: