De ce ma lasa toate antidepresivele fara sentimente

22-02-2021
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Buna ziua din toate categoriile am incercat adica cele 21 ce sant pe piata.plus cateva ce nu sunt in Romania.
SSRI, SNRI, TRICICLICE, ATIPICE nu i-au antipsihotice sa imi induca apatie...diagnostic depresie majora cu anxietate generalizata si atacuri de panica.
Daca nu i-au nimic imi revine anxietatea si sentimentele si plang in hohote.Da am facut cu CBT psihologii sa ma lase in pace 2 ani am facut si o gramada de bani degeaba la mine nu a functionat.
Domnu doctor Matusa sa fie o depresie bipolara? De 3 ani ma chinuie am folosit ca ajuvant toate antipsihoticele in cantitati mici inclusiv litium...nu am hipomanie sau manie.Am in oras 3 prof. MARI si vin oameni si din Bucuresti la ei...eu ii am la 30 de minute distanta sotii Gabos si Niresteanu sunt din Targu Mures nici unu nu imi dau de capat.Va multumesc anticipat.
Am uitat sa mentionez tratamentul 60mg dulsevia si rivotril 0.5mg dimineata si seara.Eu cred ca de la benzodiazepine in trecut imi dadea stare de bine acuma imi este rau de la el da ii foarte greu de lasat.
4 comentarii
0
26-02-2021, ora 08:28
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
V-a făcut și evaluare psihologică? Dacă există factori de menținere a anxietății, starea se prelungește. Medicația rezolvă problemele pe moment, dar dacă nu se lucrează pe modificarea acelor factori care o mențin, tulburarea poate să existe. Faptul că ați luat mai multe medicamente și problema nu s-a rezolvat poate fi explicat prin faptul că ori nu vi s-a prescris tratamentul potrivit, ori există ceva care menține problema..
1
26-02-2021, ora 11:54
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Doamna Ciuperca va respect enorm ajutati oameni pe gratis din timpul dumneavoastra!!!
Am facut CBT 2 ani cu doamna Manolache presedintele psihologilor din Mures este o doamna extraordinara cu peste 20 de ani experienta in psihiatrie cliniceana de spital.
La mine nu a functionat am gasit un tratament Vortioxetina care functioneaza, nu ma lasa fara emotii.
Am vorbit si cu alte persoane cu depresie si pe ei anumite SSRI si SNRI ii lasa fara emotii se numeste SSRI emotional blunting pe scurt seratonina este prea multa si scade nivelul de dopamina.
Stiu ca sant 9 tipuri de depresie dar vorbind cu alti ei spun ca nu au puterea de a se da jos din pat...eu fac si 10 km pe zi afara dar nu mai simpt nici o placere.
Diagnostic depresie majora cu anxietate generalizata.
Nu imi lipseste nimica din punct de vedere financiar daca as gasi acel ceva ce ma mentine in depresie de 3 ani ar fi minunat.
1
15-03-2021, ora 11:19
murariuu
Nu este medic/terapeut
murariuu
Chiar numai pe mine ma lasa fara emotii, adica nu poti plange nu te bucura nimica etc...
0
16-06-2021, ora 16:01
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Antidepresivele nu au riscul de a te lasa apatic. In cazul in care anxietatea e intensa te sprijina sa fii mai putin pesimist cand evaluezi un context. Pentru a depasi anxietatea e nevoie insa si sa identifici care sunt gandurile, perceptiile ce stau la baza trairilor tale emotionale negative …si aici e de folos psihoterapia
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul