Depresia
Depresia poate fi mai periculoasa decât alte afectiuni tulburari boli psihice. In depresie apar ganduri negative, pot sa apară tentative de suicid sau chiar mai rău. Mergeti la medici psihiatri si luați-vă tratamentul. Nu e de glumit cand ai probleme. Incurajez oamenii sa și mai facă cate un control la cap. Sau macar sa vorbească cu un psiholog.
5 comentarii
Sa scrii postarea asta si pe grupul de Facebook Depresie si anxietate grup de prieteni. Le-ai face un mare bine acolo.
Am scris aici din experienta mea. Medicamentele trebuie luate neapărat. ma refer la cei cu depresie si pt cei care nu au un diagnostic inca. Nu am face book.
Ok. E o postare foarte buna. Multi nu doresc tratamentul si stau si se chinuie asa cu anii.
Buna Clara! Tu ai incercat cumva neurofeedback sau acupunctura in paralel cu tratamentul psihiatric ? Sau cunosti persoane care au incercat si au avut rezultate ?
Multumesc mult !
Multumesc mult !
Nu, nu am incercat. Dar au incercat altii care au intrat pe forum.
Pentru neurofeedback sunt necesare in jur de 300 de sedinte. O sedinta e intre 250 si 300 lei, trebuie luat si tratamentul in paralel si nu te vindeci de nimic. E o mare teapa.
Nu am auzit decat de tratarea depresiei cu medicamente care dau rezultate. Alte metode cam dau gres. Nu iti cheltui banii aiurea.
Pentru neurofeedback sunt necesare in jur de 300 de sedinte. O sedinta e intre 250 si 300 lei, trebuie luat si tratamentul in paralel si nu te vindeci de nimic. E o mare teapa.
Nu am auzit decat de tratarea depresiei cu medicamente care dau rezultate. Alte metode cam dau gres. Nu iti cheltui banii aiurea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3depresie de 9 ani
- 4Sufar de hipotiroidism si fac tratament cu Eutirox
- 5Mama mea este depresiva - ce este de facut?
- 10Depresie mascată
- 16Antidepresive sau doar psihoterapie
- 3depresie?!
- 4tulburari sexuale in urma unei depresii
- 6nu mai sunt cine eram, depresia persistenta dupa o relatie
- 4depresie recurenta?
- 1Trebuie sa inving anxietatea, depresia si fobia
- 3Sufar de depresie de multi ani
- 6Sa va spun un adjuvant impotriva depresiei si a lipsei de energie (produs natural)
- 8E posibil sa ma confrunt cu un atac de panica ? Sau poate fi ceva mai grav ?
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 11Depresie dupa ce m-am mutat
- 9Sunt adolescent si ma simt foarte singur si melancolic
- 3Depresie severa
- 3Simptomele unei depresii?
- 4Va org sa ma ajutati. Fiica mea in varsta de 19 ani sufera de depresie severa.
- 3Depresie pe fond dizarmonic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: