referate necesare pentru pensieinvaliditate de la schizofrenie

06-04-2017
alexandru19891234
Nu este medic/terapeut
alexandru19891234
Sunt Alexandru am 28 ani sunt bolnav de schizofrenie de 5 ani sunt incadrat in grad de handicap, iar actualmente incerc sa imi scot pensie de invaliditate.
Am fost la cabinet evaluare pentru incadreare grad invaliditate iar acolo mi s-a spus de catre o asistenta ca tre sa aduc copii dupa toate certificatele de handicap (de ce le trebuie dupa toate cele 4 nu stiu) cat si referat de la medicul curant (psihiatru) cat si bilete externare din spital.
Intrebarea mea este daca este corect ce mi s-a spus de catre aceasta asistenta (caci doamna doctor care se ocupa de evaluari era in concediu ) si daca mai sunt alte acte care imi sunt necesare pentru obtinerea incadrarii in grad de invaliditate si ca atare pentru primirea pensiei de boala.
Este cumva necesar pe langa referatul de la domn psihiatru si un referat de la psiholog asa cum este necesar pentru obtinerea gradului de handicap?
Va multumesc!
6 comentarii
0
07-04-2017, ora 01:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Du-le ce ti-a zis asistenta si referat de la psiholog.
0
07-04-2017, ora 03:45
alexandru19891234
Nu este medic/terapeut
alexandru19891234
Mulumesc frumos pentru raspuns!
Tu ai pensie de invalidtate pe afectiune psihica si si daca da ai dus la evaluare referat si de la psihiatru si de la psiholog?
Referatul de la psiholog trebuie sa cuprinda si celebra scala GAFS?
Va multumesc!
0
07-04-2017, ora 20:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Da la toate.
0
07-04-2017, ora 23:26
alexandru19891234
Nu este medic/terapeut
alexandru19891234
Ok multumesc frumos pentru raspuns!
0
08-04-2017, ora 15:25
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu placere. Du-te si fa-ti pensie. Aproape toti cu diagnosticul tau de pe forum au pensie si indemnizatie.
0
09-04-2017, ora 15:15
alexandru19891234
Nu este medic/terapeut
alexandru19891234
Acum incerc este ca peste tot in Romaniamulta birocratie si timp de asteptare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •