referate necesare pentru pensieinvaliditate de la schizofrenie
Sunt Alexandru am 28 ani sunt bolnav de schizofrenie de 5 ani sunt incadrat in grad de handicap, iar actualmente incerc sa imi scot pensie de invaliditate.
Am fost la cabinet evaluare pentru incadreare grad invaliditate iar acolo mi s-a spus de catre o asistenta ca tre sa aduc copii dupa toate certificatele de handicap (de ce le trebuie dupa toate cele 4 nu stiu) cat si referat de la medicul curant (psihiatru) cat si bilete externare din spital.
Intrebarea mea este daca este corect ce mi s-a spus de catre aceasta asistenta (caci doamna doctor care se ocupa de evaluari era in concediu ) si daca mai sunt alte acte care imi sunt necesare pentru obtinerea incadrarii in grad de invaliditate si ca atare pentru primirea pensiei de boala.
Este cumva necesar pe langa referatul de la domn psihiatru si un referat de la psiholog asa cum este necesar pentru obtinerea gradului de handicap?
Va multumesc!
Am fost la cabinet evaluare pentru incadreare grad invaliditate iar acolo mi s-a spus de catre o asistenta ca tre sa aduc copii dupa toate certificatele de handicap (de ce le trebuie dupa toate cele 4 nu stiu) cat si referat de la medicul curant (psihiatru) cat si bilete externare din spital.
Intrebarea mea este daca este corect ce mi s-a spus de catre aceasta asistenta (caci doamna doctor care se ocupa de evaluari era in concediu ) si daca mai sunt alte acte care imi sunt necesare pentru obtinerea incadrarii in grad de invaliditate si ca atare pentru primirea pensiei de boala.
Este cumva necesar pe langa referatul de la domn psihiatru si un referat de la psiholog asa cum este necesar pentru obtinerea gradului de handicap?
Va multumesc!
6 comentarii
Du-le ce ti-a zis asistenta si referat de la psiholog.
Mulumesc frumos pentru raspuns!
Tu ai pensie de invalidtate pe afectiune psihica si si daca da ai dus la evaluare referat si de la psihiatru si de la psiholog?
Referatul de la psiholog trebuie sa cuprinda si celebra scala GAFS?
Va multumesc!
Tu ai pensie de invalidtate pe afectiune psihica si si daca da ai dus la evaluare referat si de la psihiatru si de la psiholog?
Referatul de la psiholog trebuie sa cuprinda si celebra scala GAFS?
Va multumesc!
Ok multumesc frumos pentru raspuns!
Cu placere. Du-te si fa-ti pensie. Aproape toti cu diagnosticul tau de pe forum au pensie si indemnizatie.
Acum incerc este ca peste tot in Romaniamulta birocratie si timp de asteptare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sunt necajita ca nu pot munci
- 8E posibil ca diagnosticul de schizofrenie sa nu fie corect?
- 81Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 7schizofrenia si permisul auto
- 7Schizofrenie - Probleme servici
- 7Schizofrenic?
- 15Mie frica sa nu am schizofrenie
- 0Dureri de cap, lipsa memoriei, izolare fata de societate, atacuri de panica?
- 7Schizofrenie nediferentiata
- 9Pensionare (schizofrenie reziduala).
- 0Efecte adverse Clopixol (schizofrenie)
- 1Schizofrenie in familie
- 1Pensie/indemnizatie invaliditate septembrie 2021
- 4Se poate iesi la pensie cu atrofie corticală?
- 3Caut fata cu probleme asemănătoare
- 2E utila psihoterapia in schizofrenie?
- 7Intrebari si Raspunsuri Pt Cei cu Boli Psihice Diagnosticate:Schizofrenie, Bipolar, Depresie
- 8Cum sa îmi găsesc o ocupație frumoasa in viata și cum sa îmi înfrumusețez viata?
Mai multe informații despre: Schizofrenia pensia de boala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: