diferente cancer ovarian si cancer la san

19-09-2013
doreldyv
Nu este medic/terapeut
doreldyv
buna ziua. as vrea sa stiu daca este adevarat ca un cancer ovarian in stadiu incipient este mult mai putin riscant(adica aproape in intregime tratabil), fara risc de de recidiva, decat un cancer la san aflat in acelasi stadiu.va multumesc
10 comentarii
0
19-09-2013, ora 11:54
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
nu se poate spune asa ceva.
0
20-09-2013, ora 22:09
20130724
Identitate neconfirmată
20130724
Buna ziua. Este foarte greu sa va raspund la o astfel de intrebare, dar va dau un exemplu foarte adevarat. Cunosc o doamna, care a fost operata de 16 ani cu cancer de col uterin intr-un stadiu foarte incipient si traieste si astazi. Este foarte bine din punct de vedere medical. A efectuat la oncologie toate tratamentele, inclusiv operatia de histerectomie totala. Se bucura de viata din plin. Legat de cancerul de san, pot sa va spun la fel, cu foarte multe exemple de doamne care au fost operate de 5-6-10- 16 ani sau mai mult si sunt toate in viata si in ziua de azi. Cel mai important este sa mergeti la medic, efectuati investigatiile din timp, nu lasati sa treaca vremea, pentru ca se poate complica orice situatie. Este important testul Babes Papanicolau ( ex. CITO) pentru probleme ginecologice, iar pentru san ex. de mamografie si ecografie mamara. Urmand aceste investigatii puteti depista la timp o neregula. va doresc sanatate si nuami bine.
0
21-09-2013, ora 00:56
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
20130724,

E totusi diferenta intre cancerul de col uterin si cel ovarian, , , ,
Dincolo de statisticile, stiintific facute, referitoare la rata de supravieturire la 5 ani sau de recuperare totala, vindecarea depinde intotdeauna de terapia corect urmata si de tonusul pacientului. Restul sunt speculatii sau fatalism.
Sanatate!
0
21-09-2013, ora 12:28
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Diferenta mare intre cele doua este ca de primul va puteti vindeca acasa singure cu putina vointa si perseverenta ! Vedeti subiectul de mai jos referitor la 'cancer de col uterin?' unde am pus un link cu o d-na care s-a vindecat de asa ceva !
0
24-09-2013, ora 20:35
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
As vrea sa corectez afirmatia dinainte care se refera la vindecarea cancerului de col si cel uterin in stadii incipiente !

Pt cancerul ovarian este nevoie de o mica operatie si montarea unui cateter pt administrarea solutiei de bicarbonat ! Aici aveti o marturie a unei paciente vinndecata de cancer ovarian :

-*

(*modificat de admin)
0
24-09-2013, ora 21:21
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Personal, nu dau doua parale chioare pe declaratiile uneia care sta cu dosul in documentar si nu isi asuma cu fata radioasa o asemenea victorie. Asta asa, ca sa punctam partea psihologica si de bun simt.
Apoi, NU EXISTA PANACEU!
Pana nu arati, TU, direct, un buletin de histopatologic 'inainte' si 'dupa' terminarea unei terapii (si ea documentata), nu ai motive sa indemni pe cineva sa-si riste viata. Documentare se pot face in cateva minute, , ,
DA, terapiile clasice pot da chix, da exista si alternative, dar sa spui ca bagi bicarbonat pe vena sau lavaj in toate cazurile e clar cel putin hilar.
Ai dreptul sa spui ce vrei, dar gandeste un pic mai logic.
Nu caut dialog pe tema, sunt lamurita de toate aspectele.
Sanatate!
0
24-09-2013, ora 21:47
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Poate femeia are nasul mare, n-avem de unde stii de ce nu sta cu fata ! In dreapta mai sunt vreo 5 cazuri de cancere diverse ( de san, uter si san, rinchi ) vindecate, in care oamenii stau fata si prezinta si analize medicale ! Este vorba de inregistrarile puse de userul seoloINT !

Mie mi se pare tragic ca lumea nu pricepe simplul fapt ca cancerul (cacofonie intentionata) este doar o candida care a depasit bariera mucoaselor si isi face de cap prin organism ! Asta este si motivul pt care cedeaza la un tratament local si perseverent cu solutie de bicarbonat !

Sanatate si ratiune !
0
25-09-2013, ora 03:39
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
e ok, stevens, ai aceeasi problema ca multi paranoici: pur si simplu restul lumii nu vede lumea asa cum o vedeti voi, ci... cum e defapt. se numest A FI NORMAL LA CAP :D lucru strain de tine si de breasla ta de deliranti.
0
25-09-2013, ora 08:21
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Ai dreptate Raul, pare nebunie curata sa convingi de ceva simplu niste creiere asortate la poseta sau pantofi si pline de fumuri ( de tutun) pe deasupra ! Poti sa-ti faci linistit meseria inca o suta de ani de acum incolo, nu se vor prinde, iti garantez ! :)
0
25-09-2013, ora 09:57
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
da, mai ales cand acel "ceva simplu" e o minciuna si o prostie, orice creiere care nu sunt atinse de psihoza.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.