Durere dupa aditia de os sintetic

21-02-2016
Dominicana
Nu este medic/terapeut
Dominicana
Buna ziua,

Mama mea a facut, in urma cu 5 zile, o operatie de aditie de os sintetic, in vederea realizarii unui implant. Si acum resimte durere, iar zona este un pic umflata (se poate vedea cu ochiul liber cand ma uit la obrazul ei). Nu a luat antibiotice, doar antiinflamatoare, si s-a clatit cu apa de gura fara alcool, asa cum i-a recomandat medicul stomatolog.
Rugamintea mea este sa imi spuneti cat este de normala acea durere (si umflatura) si cand ar trebui sa cedeze. Este nevoie de un regim special in perioada urmatoare?
Va multumesc anticipat, multa sanatate!
3 comentarii
0
21-02-2016, ora 18:01
Dr. Vacaru Marius
Stomatologie, Iasi
Dr. Vacaru Marius
Buna ziua. Durerea este subiectiva si difera de la un pacient la altul. Trebuie urmarit ca aceasta sa nu se accentueze din momentul realizarii interventiei. Legat de edemul postopetator acesta trebuie sa se reduca in timp. Este recomandat sa tina pe zona operata comprese cu apa rece pentru reducerea edemului.Daca apar alte probleme sau considerati ca nu este totul bine va recomand sa luati legatura cu dl doctor care a realizat interventia. Cu stima si multa sanatate dr. Marius Vacaru
0
21-02-2016, ora 19:27
Dominicana
Nu este medic/terapeut
Dominicana
Va multumesc frumos pentru raspuns. Va mai rog sa imi spuneti la cat timp este recomandata tomografia computerizata dupa aditia de os sintetic?
Multumesc!
0
21-02-2016, ora 19:47
Dr. Vacaru Marius
Stomatologie, Iasi
Dr. Vacaru Marius
Buna seara. Din nou ma simt in imposibilitatea de a va da un raspuns obiectiv. Depinde foarte mult de tipul interventiei si de ceea ce sa urmarit prin realizarea acesteia.Tot medicul care a realizat interventia poate sa va dea un prognostic referitor la aceasta precum si momentul realizarii investigatiei imagistice. Cu stima dr. Marius V.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •