durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie

22-05-2011
bif007
Nu este medic/terapeut
bif007
Mama mea are 75 ani si sufera de o durere in piept in stinga in dreapta si in spate oboseala si transpiratie la efort. Sufera si de anemie balmer cred (necesita b12 saptamanal) nu se odihneste noaptea din cauza durerilor de picioare si sold
3 comentarii
0
22-05-2011, ora 16:43
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Avand in vedere varsta cat si sintomatologia, nu asi sta prea mult pe ganduri si asi duce-o la medic(cardiolog);nu e de gluma, cu aceasta durere in piept cu iradiere in spate+transpiratii, ne gandim la cee mai rau.Pt.anemie te poti gandi mai tarziu;principal este aceasta durere, care ar fi bine sa o descrieti la cardiolog bine.Are senzatie de arsita la gura stomacului, durere ca o greutate pe piept.De cat timp, are durerea?Vor trebui facute un set de analize de sange, enzimele cardiace, ecocardio...Pt.durerile de oase o vei duce la un reumatolog, poate are nevoie de vreo infiltratie, antiinflamatoare, antidolorifice.A cazut cumva, de o doare soldul, a fost operata?Pt. a te ajuta am nevoie de mai multe informatii;principal e sa o duci la cardiolog.Sanatate multa.
0
22-05-2011, ora 18:58
bif007
Nu este medic/terapeut
bif007
mama nu este transportabila din cauza durerilor de picioare si din cauaz anemiei nu are stabilitate in picioare, vreau sa stiu daca consultul cardiolog se poate face si la domiciliul.
0
23-05-2011, ora 17:57
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Imi pare rau, dar nu cred ca e posibil, cel putin din ce mai stiu eu ca e pe acasa(eu sunt plecata cu serviciul in strainatate).Nu stiu cum sa te sfatuiesc sa faci, eventual poti suna la salvare, si in acest mod sunt obligati sa-i faca macar o electrocardiograma;iar daca va iesi modificata vor trebui sa o transporte la spital.Daca nu, va trebui sa gasesti pe cineva care sa o poata lua cu o masina si o duci tu la spital la un control cardiologic.Stiu ca nu e usor, dar nu o poti lasa asa.Oricum tre sa o vada un medic si pt. acea anemie, sunt tratamente care o pot pune pe picioare(depinde cat de avansata e anemia);aici nici nu se discuta, se fac perfuzii cu sange, suplimente pt. a nu se anemia organismul.Nu lasa balta totul chiar daca e greu, nu accepta raspunsuri de genul, asta e.Chiar sa nu aiba nimic la inima tre sa te ocupi de aceasta anemie, te duci si bati la cap medicul de familie ca doar a platit o viata asigurare medicala si acum cand are nevoie de ajutor ei nu fac nimic!!!!!!!!!Te rog nu te lasa invinsa si cu ajutorul bunului Dumnezeu vei izbavi.
Sanatate multa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alegerea corectă a deodorantului
  • De ce transpirăm?
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Anemia
  • Transpirația excesivă (hiperhidroza)
  • Un dispozitiv imprimat 3-D ce poate detecta rapid anemia
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Aplicația pentru smartphone care depistează neinvaziv anemia
  • Glicemia ar putea fi măsurată prin analiza transpirației
  •