Durere Umflare Ureche dreapta
Buna Seara,
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
2 comentarii
da. este obligatoriu consult ORL
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare
Multumesc pentru raspuns..O sa ma duc vineri dimineata la medicul de familie pentru trimitere la ORL.. Cat de grav este?Se afla puroi in acel loc?Se poate intepa pentru a-l elimina?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37ganglion marit dupa ureche
- 67Umflatura dupa ureche
- 2cojite dupa ureche
- 90Ureche infundata, ce sa fac?
- 3Simptome la ureche - nu cunoastem boala
- 3mi-am facut inca o gaura de cercel
- 62 mici umflaturi in spatele lobului stang
- 9De o saptamana imi poscneste ceva in ureche
- 7Durere gat-ureche-cap (scalp)
- 11Am probleme cu auzul
- 15A facut de trei ori otita medie seroasa bilaterala
- 12scurgere auriculara la 4 luni de la diagnosticarea cu otita
- 5durere in piept partea dreapta
- 4ce sa mai fac?
- 7Surditate brusc instalata
- 3raceli repetate
- 3Problema ureche
- 7timpan usor bombat, senzatie de ureche umeda, acufene
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 5Nici nu stiu care este de vina...
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: