Durere Umflare Ureche dreapta
Buna Seara,
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
2 comentarii
da. este obligatoriu consult ORL
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare
Multumesc pentru raspuns..O sa ma duc vineri dimineata la medicul de familie pentru trimitere la ORL.. Cat de grav este?Se afla puroi in acel loc?Se poate intepa pentru a-l elimina?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sputa cu sange
- 124vajait in ureche
- 9disfunctia tubara
- 140tiuit in urechi-cap?
- 3De ceva timp am probleme cu urechea stanga... aud foarte slab cu ea
- 30Exista tratament pentru tiuit permanent in urechi?
- 10Ureche infundata, zgomotele de fond le aud foarte incet
- 5Dependenta de picaturi de nas.. cum scap?
- 18urechi infundate
- 20am ceva in ureche.
- 17ureche infundata chiar si dupa tratament
- 7nas infundat foarte rau!
- 1probleme cu urechea
- 3in urma unor spalaturi la ureche ma doare foarte rau urechea si ma si ustura inauntrul ei
- 7catar tubar
- 5Magnet in ureche
- 4aticita cronica supurata
- 5Intepaturi urechi
- 1Răceala nedorita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: