Durere Umflare Ureche dreapta
Buna Seara,
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
De 1 saptamana a inceput sa-si faca aparitia o raceala destul de cumplita ( tuse / durere in gat / nas infundat ). Azi dimineata a inceput sa se umfle intrarea in canalul auditiv. S-a format ca o 'pernuţă' si ma doare cand o apas sau cand trag de ureche in orice directie. Cert este ca atunci cand imi pun un deget in fiecare ureche constat ca, in urechea dreapta, intra mai greu degetul din cauza umflaturii..Este un inceput de otita?Sa ma duc la ORL? Eu sunt 'bolnavul familiei', avand 2 otite cand eram mai mic, ultima fiind acum 3 ani.
2 comentarii
da. este obligatoriu consult ORL
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare
pana maine.. nurofen sau aulin de baut
urechea incalzita cu saculet cu sare
Multumesc pentru raspuns..O sa ma duc vineri dimineata la medicul de familie pentru trimitere la ORL.. Cat de grav este?Se afla puroi in acel loc?Se poate intepa pentru a-l elimina?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tiuit in urechi
- 6Durere la o ureche, pe urma la cealalta
- 9lovitura la ureche
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 8De vreo 6 luni, am sesizat un fasait in urechea stanga
- 22intepaturi in urechi
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 11acufene dupa ce mi s-a scos dopul de ceara
- 20am ceva in ureche.
- 15A facut de trei ori otita medie seroasa bilaterala
- 33Infectie la urechi ce miroase foarte urat
- 39nas infundat, dureri de urechi
- 28bazait urechea dreapta, ureche infundata
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 2Accident cu aer comprimat la ureche
- 3raceli repetate