Dureri in ureche si ameteli puternice.
Buna seara.De acum cateva zile..cand am fost racita..Si nu am.luat medicamente.Am baut doar ceai.Si mi-a curs nasul mai mereu.Sufland nasul dupa 2 zile am observat ca atunci cand suflu nasul ma inteapa intr-o ureche.Astazi am suflat din nou nasul si am crezut ca lesin.Ma intepat in ureche si am ametit puternic am vazut ' negru'.Era sa cad din picioare.Ce as putea sa iau ? ceva pt raceala ? Multumesc.
2 comentarii
1 o viroza netratata..duce obligatoriu la complicatii
2 un nas infundat duce la infundarea trompei lui Eustach, care duce aer in urechea medie.si O otita este obligatoriu daca nu punem picaturi in nas si nu desfundam nasul
3 presiunea exercitata a declansat o presiune in urechea medie.. care apasa si pe urechea interna.. unde este centrul echilibrului
4 consult ORL.este obligatoriu daca nu doresti si alte complicatii
2 un nas infundat duce la infundarea trompei lui Eustach, care duce aer in urechea medie.si O otita este obligatoriu daca nu punem picaturi in nas si nu desfundam nasul
3 presiunea exercitata a declansat o presiune in urechea medie.. care apasa si pe urechea interna.. unde este centrul echilibrului
4 consult ORL.este obligatoriu daca nu doresti si alte complicatii
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 2ma ajuta cineva ?
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 5ameteli dese
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 16ameteala si dureri in piept
- 1Ameteala continua
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 2ametesc cand mi-e foame
- 5Ameteala si arsuri de la piept in sus
- 1Ameteli, senzatie ca sunt beat de foarte mult timp
- 2m-am trezit cu ameteli foarte grave
- 2Durere ureche
- 0Ameteli, slabiciune si lipsa de concentrare
- 1Ameteala continua de o saptamana, ajutati-ma va rog !
- 3Remediu ameteala sinuzita sfenoidala cronica
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
Mai multe informații despre: Ameteala durerea in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: